שירשור פרק 9!
S Slow Cheetah New member 4/7/07 #2 ../images/Emo208.gif צריך לנעוץ את זה. אני מקווה שהיום אני אספיק לכתוב תקציר. טוב, אם אח שלי ייתן לי את המחשב יהיה. ת'אמת? אני סתם כותבת כדיי שזה יקפוץ.
../images/Emo208.gif צריך לנעוץ את זה. אני מקווה שהיום אני אספיק לכתוב תקציר. טוב, אם אח שלי ייתן לי את המחשב יהיה. ת'אמת? אני סתם כותבת כדיי שזה יקפוץ.
ב בת 1986 New member 4/7/07 #5 היה יפה... אממ שאלה בדיליי קל.. מה קרה עם אמבר וטרודי?... אגב, אבוני הולכת להתפוצץ או משהו?
P perfect for you New member 4/7/07 #8 משהוא יכול לכתוב תקציר? יצאתי עם חברות ליומולדת שלי.. למרות שהיא הייתה לפני שבוע. בערך.. בבקשה, זה ממש חשוב לי.
משהוא יכול לכתוב תקציר? יצאתי עם חברות ליומולדת שלי.. למרות שהיא הייתה לפני שבוע. בערך.. בבקשה, זה ממש חשוב לי.
H hagayx New member 5/7/07 #9 הרג אותי עם ה-3 אבוני../images/Emo6.gif אני מתחיל לחזור בי..העונה ה4 מעולה!!!!!
Y YaRoN Tribe New member 5/7/07 #10 עכשיו כשאני חושב על זה....... כשאבוני התחילה להתארגן לשינה הפצצה היתה על שעתיים לפיצוץ. כשהיא נכנסה לישון היתה רק שעה לפיצוץ, כמה זמן לעזאזל לקח לה להחליף בגדים ולהיכנס למיטה????????
עכשיו כשאני חושב על זה....... כשאבוני התחילה להתארגן לשינה הפצצה היתה על שעתיים לפיצוץ. כשהיא נכנסה לישון היתה רק שעה לפיצוץ, כמה זמן לעזאזל לקח לה להחליף בגדים ולהיכנס למיטה????????
H hagayx New member 5/7/07 #11 הנה תמונה מהפרק של היום משוודיה! (שהייתי בשוודיה וראיתי שיש בטלווזיה השבט אז התלהבתי וצילמתי!) וזה בדיוק היה הפרק של היום!
הנה תמונה מהפרק של היום משוודיה! (שהייתי בשוודיה וראיתי שיש בטלווזיה השבט אז התלהבתי וצילמתי!) וזה בדיוק היה הפרק של היום!