שירשור פרק 8!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifשירשור פרק 8!

אני מכינה עכשיו למקרה שמחר אני לא אספיק לפתוח בזמן.

SסהרS

New member
פרק מגניב. ../images/Emo98.gif

קלואי ממש מטומטמת ומסכנה.

lilim2m

New member
מסכנה קלואי\:

אבל פרק ממש יפה^^ בעקר הקטע עם אבוני וראם D:

היא לא מטומטמת!

היא מסכנה :( היא היתה מצוברחת בגלל פרייד ורצתה לבלות קצת, להוכיח שהיא גדולה ולשכוח אותו.. ואד הזה כ"כ חרא! יואו אני שונאת אותו !

SסהרS

New member
היא קצת מטומטמת.... והרבה מסכנה.

הואד הזה בסך הכל נתן לה כמה מחמאות וזה היה כל כך שקוף שהוא בכלל לא מתכוון..

lilim2m

New member
כן זה נכון אבל,

היא תנקום בו אחר כך על זה.. ככה שזה די יחזור אליו

hagayx

New member
ספויילר מעליי../images/Emo58.gif ../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

Slow Cheetah

New member
סלין-טרודי-אלי.

הן ניסו להתאבד.. היחידה שבאמת ממש ניסתה לעשות משהו זו טרודי.

קטרפי

New member
מתישהו בעונה השלישית ../images/Emo110.gif

הוא ניסה לפוצץ את עצמו ביחד עם כול הקניון ומי שהיה שם

hagayx

New member
הפינה היא רק של אלי וסלין

טרודי בכלל ניסתה במקום אחר! איזה טוב זה היה שהיא איימה על בריי עם סכין חד פעמית!!

uuu8

New member
אאוץ'.....

לדעתי כל חולדות הקניון היו צריכים לשתף פעולה עם הטכנוס...הרי בכל מיקרה הם לא באו להלחם ורואים את זה.. אם הם אוהבים שליטה סחטין...העיקר יהיה לחולדות את כל מי שאבד להם והם יחיו חציא עבדים חצי בסדר...וזה לא יהיה כמו עם הנבחרים זה יהיה בטח יותר טוב... עכשיו הסדרה התפרקה לגמרי
דעה אחרת?

מיכמיך3

New member
מסכימה איתך..

רואים שהטכנוס לא רוצים לשלוט עליהם, בהשוואה לנבחרים שממש שלטו בהם וקבעו את סדר היום שלהם והיו יותר מדי רעים. החולדות צריכות לשתף איתם פעולה.

../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif להמשך העונה ה4.

חכי להמשך העלילה - בהמשך הם ~כן~ הורסים את כל העיר!
הגנעדן המעצבן הזה!#$^#%&*^$

Slow Cheetah

New member
זה יהיה ממש קצר..

אלי ממשיכה להיות בדיכאון. קלואי כועסת על פרייד. ג'אווה וסיווה הולכות להתגלות מול אבוני ולחסל אותה. הן הולכות בתירוץ שהן צריכות לשמור על ווד בחוץ. קלואי הולכת לפאב, ופוגשת שם את ווד. הוא אומר לה שהיא 'סקסית' [היא לא
] ועוד כל מיני דברים, והם מתנשקים קצת. אחריי זה הוא אמר לה שהיא משעממת אותו, והלך לבנות אחרות.. היא חוזרת לקניון ורצה להקיא. אלי מנסה להתאבד, ושני הילדים באים עם אוכל ומסתכלים עליה, ופתאום אחד הילדים מדבר.. ג'יי מגלה שג'אווה וסיווה יצאו בלי אישרו של ראם ["ראם נח", אבל הוא היה ערני לגמריי], ומוצא אותן וקורא אותן לראם, ואומר לאבוני גם היא לבוא. ראם מתלהב מאבוני. הוא ממנה את סיווה וג'אווה להיות שומרות הראש שלה.

pagaz15

New member
שלום לכולם...... אני ראיתי את כל הפרקים

שלום לכולם...... אני ראיתי את כל הפרקים של הסדרה השבט... מכל מיני אתרים וגם בטלוויזיה ... ערוץ1 ועוד ערוצים אז לכל מי שרוצה להתעדכן אז יכול לפנות אליי ואני ישלח אליו את הפרקים (מאתר youtube) ועוד אתרים.... אייסיקיו : 371335195 דואר אלקטרוני : [email protected] גם באתר שלי : www.pini002.pagaz.net

למעלה