שירשור פרק 48!

הרשלה10

New member
../images/Emo124.gifשירשור פרק 48!

סלחו לי שפתחתי את זה אם רק משתמשת אחת מותר לה לפתוח פה. אבל פשוט פרק ענק! ואחרי כל מה שמגה עשה אני דיי מרחם עליו עכשיו :(

הרשלה10

New member
הפרק היה היום ומי שעדיין לא ראה אז ../images/Emo58.gif

ושחכתי צפייה נעימה :)

hili2006

New member
אני לא מאמינה../images/Emo12.gif

ראיתי את שרשור פרק 47 ולתדהמתי!! התרכזתם רק בקייסי ואליס.. ועם כל הכבוד אליהם.. ויש כבוד.. אפחד לא שם לב שבריי חי??? בושה וחרפה..

hili2006

New member
אז מה?

ככה לזלזל בשובו של בריי מן המתים?.. ואולי יקרה נס ובאחד הימים תהיה עונה שישית...? וזה בהחלט יכול לקרות

שני הפרקים מהעונה...

שני פרקים מהעונה השישית כבר נצלמו אתם יכולים לצפות בשני הפרקים זה שתקנו אותם וכבר הכנתי הפתעה כי יש לי את השיחות וייתכן שיהיה עונה שישית עדיין לא ידוע כי מצאתי לינקים על זה ממש תצטרכו לקרוא אתם

סליחה יש כמה טעויות ../images/Emo9.gif

שני פרקים מהעונה השישית כבר צלמו אותם ואתם יכולים לצפות בשני הפרקים זה שתקנו אותם וכבר הכנתי הפתעה כי יש לי את השיחות וייתכן שיהיה עונה שישית עדיין לא ידוע כי מצאתי לינקים על זה ממש תצטרכו לקרוא אותם

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאכן פרק טוב! הקטע עם ג'יי קצת מעיב, כי אני שונאת אותו בעונה הזאת וכל כך מתרכזים בו, והוא משחק אותה מתוסכל בצורה כה גרועה, אבל הקרב וזה, והקטע עם לקס ואבוני, והסוף עם מגה וסלייד, פשוט מצויין../images/Emo9.gif. והנאום של אמבר../images/Emo99.gif. אני כל כך אוהבת את אמבר../images/Emo99.gif.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifושכחתי את הדבר הכי שוב!!! ג'ק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

בריי חי!!! והשומר לובש את הבגדים של לוק

א. ברור שבריי חי כי קיי סי אמר שהוא היה איתו לפני כמה ימים ואמבר ראתה במחשב שבריי מת בתחילת העונה ומאז עברו כבר כמה חודשים אם לא שנה, מה שאומר שבטח גם וד וטאי סאן וכל השאר חיים, הקטע עם אליס וקיי סי בכלוב וכל הדיבורים על אי העבדות והשמורים ששמרו על הכלובים הם בטח שבט חדש- כל זה הם פריצות לעונה השישית, הם עשו את זה כדי שיהיה בשביל מה להמשיך עוד עונה- החולדות מגיעות מניו- זילנד לאוסטרליה ושם הם נלחמים בשבט חדש כדי להציל את החברים שלהם ובריי ברור שהוא חי - חוזר ואז אמבר חייבת להחליט בינו לביין ג'יי. ב. אם מישהו שם לב, השומר אכן לובש את הבגדים של לוק מהעונה השלישית- הג'קט והמכנסיים והחולצה הכחולים צהובים ירוקים- עוד פרצה לעונה השישית- מה קרה ללוק? מה קרה לנבחרים אחרי העונה השלשישית כשהם ברחו וכולם חשבו שהם מתים? האם בעונה השישית יש מצב לשיתוף פעולה עם החולדות?(לה הגיוני אבל זה הדמיון שלי חח)

טעות, אלה הבגדים של לוק- הנה תמונה.

אלה הבגדים שהוא לבש אחרי שהוא עזב את הנבחרים בעונה השלישית, ובפרק בעונה החמישית כשהם בכלוב השומר לובש את הבגדים לו, אפשר לקרוא לזה פרצה עבור העונה הבאה כדי לשאול: איפו הנבחרים? מה קרה ללוק אחרי שהשומר חטף אותו? ולמה השומר לובש את הבגדים שלו? האם הוא הרג אותו ולקח לו את הבגדים כי....?

הא..ופס טעיתי חחח

אלה כן הבגדים של השומר חח, מישהו יכול למחוק את ההודעה שכתבתי עם התמונה של לוק? היא לא נכונה חח. אלה באמת הבגדים של השומר עכשיו נזכרתי שהוא לבש אותם אחרי שהוא ברח מהחולדות בעונה השלישית אחרי שהם תפסו אותו. חח טעות שלי, סליחה.

hili2006

New member
וואי איזה פרק!!

העונה החמישית פשוט פגז.. איזה קטעים עם החליפה של מגה.. ואיך הפרצוף של אבוני נמעך כשהם פרצו תגדר.. יאוו נקרעתי!!! אין אין פשוט פרקים שחבלז... ג'יי

חח נכון לגבי הפנים שלה חח

אבל באמת סלייד, לא יכול להזיז קצת את היד שלו? העיקר שיראו אותו חח

למעלה