שירשור פרק 39!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifשירשור פרק 39!

אתה מבינים שיש עוד בערך 13 פרקים?
בכל מקרה, היום תהיה הלוויה של ג'אווה וסיווה. בתור פעילות (מוזרה), כל אחד מוזמן לכתוב להן הספד בעצמו
צפייה נעימה.
תודה לשושו על התמונה, יהיה זכרן ברוך.

אני לא חושבת שזאת "פעילות מוזרה", אז ככה...

ג'אווה- נכון שלא ממש חיבבתי אותך בגלל כל הדברים הרעים שעשית לאבוני ומכיוון שהיית בצד של מגה ובגדת בראם, אבל למרות כל זאת אני עצובה שאת לא פה יותר, אני בטוחה שאם רק היית רוצה את ואבוני הייתן יכולות לשכוח את כל הדברים הרעים שקרו בעבר ולחזור להיות אחיות כמו שהייתן לפני הנגיף ולפתוח דף חדש, אני בטוחה שהכול היה יכול להיות יותר טוב. עכשיו ראם לבד, ואני יודעת עד כמה אהבת אותו וכמה הוא אוהב אותך וכמה הוא היה רוצה שתהיי פה עכשיו. נכון שרעיון הקב היה רעיון מטופש ורק בגלל הגאווה שלך ושל אבוני זה קרה, אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור ולחשוב ש"הלוואי ולא הייתן נלחמות" יהי שטותי כי צריך להמשיך הלאה ולא לחשוב מה היה קורה אם... סיבה- את היית האחות שכולם אהבו, בזמן שאבוני וג'אווה היו נלחמות על השטויות שלהן את הית זו שעזרה לכולם ותמכה ותמיד היה לה אכפת מכולם. כולם אהבו אותך וגם ימשיכו לאהוב אותך, היית כל כך שונה מאיותייך ועד לרגע האחרון שעית הכול כדי לגרום להן להשלים וכל מה שהיה חשוב לך הוא שהן יסתדרו. מרוב האהבה שלך אליהן זה עלה לך בחייך, הגנת על אבוני במלחמה המטופשת הזאת שלא הייתה שלך אך למרות זאת היית צריכה להיות שם כדי לנסות להפסיק אותה. רק חבל שזה לא קרה. לפחות הצלחת להשלים עם אבוני ולקס לני הסוף. קברו אתכן במקום יפה, על גבעה המשקיפה על כל העיר, הנוף יפיפה כדי שתוכלו להתבונן בו לעולם. נוחו על משכבכן בשלום. אמן.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifראיתי אתמול../images/Emo9.gif פספסתי את ההלוויה אבל לא חשוב, הפרק היה חביב ביותר, קצת עצוב כי אחרי הכל הן מתו, ואפילו רחמתי על ראם קצת. והקטע עם אבוני היה חזק. וגל מטומטמת. וכל שאר התגובות שלי יכללו ספויילרים, אז אוותר עליהן../images/Emo6.gif אבל בסה"כ פרק חמוד../images/Emo9.gif

adida33

New member
2 שאלות:

1) יש עוד עונה אחרי זאת?
2) לא הבנתי שג'ק נפרד מאלי אם זה היה בשביל שמגה יראה או שהם באמת נפרדו
.

אז ככה:

1. אין עוד עונה אולי יהי סרט אבל רוב הסיכויים שלא. 2. הם לא באמת נפרדו זאת הייתה הצגה. (ואין פה ספויילר דרך אגב.)

Slow Cheetah

New member
זה לא היה אמיתי? ../images/Emo12.gif

ראיתי את זה, אני מניחה, אבל אני כבר לא זוכרת
רגע, ג'ק לא באמת נפרד מאלי?

לפי מה שאני זוכרת

זאת הייתה הצגה כדי שמגה יראה, אבל כדי להיות בטוחים נראה היום ונדע.

למעלה