שירשור פרק 36!

uuu8

New member
מייייייייייי!!!!!!!

עדיפה בהרבה על קלואי!!!!! וואיי אבל היו אח"כ איזה 4 דקות שהראו את כל השאר ולא דיברו עליהה...אוףףף צריך לחכות למחר... פרק חזק!!!! והתחרטתי ג'יי הוא לא כמו לוק חחח הוא לא משחק אותה צדיק מעונה וד וג'אבה מראים סימנים שהם הולכים לפוצץ את ראם אבל אין להם אומץ חחח

שירה 94

New member
../images/Emo99.gif

אנשים לא צריכים למות מחתך קטן.. הם צריכים בתי חולים... צ ד י ק...

YaRoN Tribe

New member
עכשיו ראיתי את הפרק

אבל פספסתי למה מאוס וסמי השפריצו מים על סיבה, מישהו יכול להגיד לי למה?? ומאוס הזאתי, רוצה לחסל את סמי כי הוא חיסל אותה

שירה 94

New member
היא ראתה את מאוס נוגעת לה בבגדים

אז מאוס וסמי רצו להתחבא ואמרו לה מתוך הדלת הסגורה שאסור לה לגעת בהם ואז היא אמרה להם משהו כמו.. "בואו תיצאו ונראה אם מותר לי או אסור" ואז הם יצאו עם הרובי מים והשפריצו עליה..

ביקלו

New member
../images/Emo10.gifאוהההההההההההההההה!!!

לא ראיתי פליז תקציר דחוף..אח שלי אמר לי.. אבל תמיד שאני שואלת אותכם כל מה שהוא אמר לא נכון...אז פליז לתקציר!

YaRoN Tribe

New member
תקציר

מאוס וסמי מחפשים ומחטטים בדברים של סיווה. הם מפציצים אותה במים עד שהיא בוכה. ג´יי מביא נערה חולה לבית החולים. ראם מזכיר לואד שהוא רוצה שכל העיר תיסרק. אבוני מתחילה להתעטש... עכשיו זאת הצטננות אמתית. מאוס וסמי נסרקים וואד מבקש מהם לחפש את קלואי במשחק. ג´אווה מגלה לג´יי חלק מתכניתו של ראם: משהו בקשר לפרעה ולפירמידות. היא מזמינה אותו לארוחת ערב בחדרה. ג´יי מסכים. לקס נותן לסיווה אולטימטום: לעזוב את הקניון בלעדיו, או להישאר ולהיות מועילה. עוד אספקה רפואית מגיעה לביה"ח. הנערה החולה מזכירה לג´יי ידידה קרובה שמתה. הילדים נכנסים למשחק. מאוס וסמי משויכים לקבוצה האדומה. סמי יורה במאוס. "וירטים" יהיו כח עבודה לתכניתו העתידית של ראם. ג´יי מגלה לפאטץ´ את הסיבה בגלל חברתו מתה. ג´יי מאחר לארוחת הערב עם ג´אווה. סיווה מכינה ארוחת ערב לחולדות הקניון. מאוס כועסת שסמי ירה בה במשחק. הם רבים בשולחן ארוחת הערב. סלין מגלה על הזמן שבילו בחלל המציאות ועל כך שקלואי עדיין משחקת. ג´אווה, כועסת מהמחשבה שג´יי הבריז לה, מגלה שראם זומם להיפטר ממנו. מיי מופיעה בקניון, נראית מוכנה להתעלף. ואד מזמין את ראם לדו קרב וירטואלי. הנערה החולה מחלימה, ג´יי חש הקלה. מאוס מוצאת את הרובה של סיווה ומקבלת רעיון: נקמה. היא מתחילה לצוד את סמי.

צוף בו

New member
תודה

כבר שבוע ומשהו שלא ראיתי שום פרק.. סוף סוף אני בבית כדי לראות. אז תודה לכולם על התקצירים עד עכשיו.

אוגם

New member
איזה פרק יפפפפהההההה

איזה חמוד וד, שהוא מוכן להילחם על קלואי עם ראם...הוא כזה מתוק! וסיבה מתחילה להשתנות....יייאי....ומיי חוזרת!!! ווהו!!! אני אוהבת אותה...היא מקסימה כזאת... ואיזה מזל שהנערה הזאת נרפאה.....פוי... ושמתם לב איזה סמלים יפים יש על הפנים של פאץ'?

שירה 94

New member
אני רק משתגעת מלחשוב שיש לך את כל הפרקים

מ ו ק ל ט י ם... את חיייבת לעשות עם זה משהו..או שאני לא יודעת מה אני יעשה

למעלה