שירשור פרק 33!

אני לא מאמינה ../images/Emo46.gif

הוא שוב עשה אתזה. התיישב אצלי בחדר,ראה בטלוויזיה שלי סרט שיש לו על DVD (שלא נדבר שהוא הגיע לסרט על החצי שעה האחרונה שלו) אני ישבתי על המחשב בלי לשים לב לטלוויזיה והוא פשוט ביטל לי את ההזמנה של השבט. אח נחמד משהו. וכל זה בשביל החלק הכי גרוע בסרט. גם כן זה.

Slow Cheetah

New member
בהתחלה הייתי בטוחה שאמרת:

"את נחמדה משהו". ואז הייתי בטוחה שאת אומרת שאני מגעילה.

YaRoN Tribe

New member
../images/Emo41.gifתקציר../images/Emo41.gif

לקס לא מופיע לפגישה עם סלין. ראם מבקש מג´יי להיות השושבין שלו. ג´יי המום. סלין מגייסת את די ופאטץ´ לשדר את תוכנית החדשות הציבורית בסיטינט. קלואי מתרגשת כי שמו בבתי הקפה משקפי מציאות מדומה. היא רוצה לנסות את המציאות המדומה שוב. פרייד דואג בגלל כמה כח יש לטכנוס עליהם. האם כל העיר עוברת לצד האפל? פאטץ´ מנדב אוזך ידידותית לדי. ראם מודיע בסיטינט - הוא יינשא לאבוני. לקס מבקש מידידתו די למסור מסר לסיווה. אבל סיווה לא עונה. לקס מבלה את הלילה לבד. ג´יי מנסה לעצור את אבוני מלהינשא לראם. היא לא מספרת לו את הסיבה האמיתית להחלטתה. ג´יי מסיק שהיא תמיד תלך על כח מאשר על אהבה. יום החתונה מגיע. סלין, כמנהיגת העיר, מחוייבת ע"י ראם לנהל את טקס החתונה. פרייד, נגעל, יוצא בסערה מהקניון. החתונה הוירטואלית מתחילה. ראם מכריח את בוני ללבוש שמלת כלה לבנה. ראם מנשק את כלתו. פרייד רואה מריבה בעיר. כשהוא מנסה להפריד, התוקפים פונים אליו. חלק מילדי העיר אוהבים את מה שהטכנוס עשו בשביל העיר והם לא מעריכים את זה שאנשים מקלקלים להם. סלין רואה את פרייד כבול למכונת המציאות המדומה במסכים. ראם מציל אותו מכבליו... יש לו עונש אחר בשבילו. סיווה בורחת מהמלון אחרי החתונה. האי אומרת ללקס שהיא לא רוצה להיות עם הטכנוס יותר. ראם שם את פרייד בחדר השחור. הוא יחוש את החלל המדומה כציפור. פרייד אוהב את זה. היה אחלה פרק. אבוני נראית זוועה בלבן

שירה 94

New member
איך יפה לאבוני לבן ../images/Emo99.gif

היא הייתה כזאת יפהההה.. ומסכן ג'יי..אוווף..הוא כמעט בכה..

uuu8

New member
נכון!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

SסהרS

New member
ווהההה! פרק מאמם!!!

איזה חתיכה אבוני הייתה בחתונה... ואיזה מסכן ג'יי.
פשוט ריחמתי עליו.. הוא היה כזה חמוד ומסכן.. וסלין הייתה כזאת חסרת עמוד שדרה וסתומה.
פרייד היה סבבה עד לקטע שהוא התחיל לצחוק כמו מפגר.. (אחותי הקטנה- בת 4- ראתה איתי את זה והיא התחילה להישפך מצחוק...) פעם ראשונה נראה לי שאני נגד פרייד וסלין ובעד אבוני..

אוגם

New member
נחמד

פרק יפה... אבל שמתם לב שבפרקים האחרונים זה יותר מתמקד בהתפתחות של הדמויות ופחות בעלילה? ובכלל, כל העונה הרביעית ככה.... כמעט אין עלילה.... זה קצת משעמם...

התפתחות של הדמויות זה סוגשל עלילה

ואני אישית אוהבת לראות איך דמויות מתפתחות ולחקור התנהגות אנושית. (בגלל זה אני מתכננת ללכת ללמוד קרימינולוגיה כמקצוע ראשי ופסיכולוגיה כמקצוע משני בעוד כשנה וחצי-שנתיים.)

למעלה