שירשור פרק 32!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifשירשור פרק 32!

לא לכתוב על הפרק שהיה אתמול פה.
צפייה נעימה!

uuu8

New member
חחח טעות שלי

אני כבר לא עוקב איזה פרק אנחנו...חח
צפיה נעימה

ofiroshka

New member
אוחחח....

איך סלין לוקחת קשה את הקטע הזה של מנהיגת העיר..! "לא זכור לי ששיחררתי אותך, לקס..." :S ואבוני תתחתן עם ראם! מזל טוב! P:

YaRoN Tribe

New member
הם משגעים אותי

סופסוף כשהיו בקזינו הם לא שמעו את השיר This is the Place אלא את השיר Abadeo, ואח"כ שחזרו שוב לקזינו חזר השיר This is the Place.

YaRoN Tribe

New member
../images/Emo41.gifתקציר../images/Emo41.gif

ילדי העיר שמחים ממתנתו של ראם לעיר - מים. ג´יי מודאג שראם יודע על מערכת היחסים שלו עם אבוני. אבל אבוני, עדיין מאמינה למה שראתה בסצינה הרומנטית בדיוידי, מעיפה את ג´יי מחייה. המועמדויות למנהיגות העיר מפורסמות בסיטינט. סלין היא ביניהם. הציבור מצביע עבורה! או האם ראם סידר זאת עבורה? סלין מתרגשת מהמועמדות אבל פרייד לא כל כך. ראם פוגש את מנהיגת העיר החדשה. להפתעתו סלין היא לא מה שהוא ציפה לו. היא גורמת לכך שישמעו את דרישותיה: העיר צריכה בית ספר, בית חולים ושירות חדשות ציבורי. אבוני מקשיבה לכמה עצות על ברים מסיווה. סיווה נשבעת שהיא לא יכולה לסלוח ללקס על שבגד בה. או האם היא יכולה? סלין מבססת את המשרד שלה בקניון. פרייד לא מאמין להבטחות של ראם. אבל מה אם ראם יכול למלא את רשימת המשאלות של סלין? סלין מפטרת את לקס ממשרתו כשריף, ונותנת את העבודה לדי. לקס יהיה סגן, הוא לא מרוצה. סיווה ושומרי טכנוס תופסים שלושה ילדים מהעיר בקזינו, ומאשימים אותם בכך שהפ "מחבלים" שכיבו את החשמל. סיווה רואה את לקס בבאר. לקס נפל לקרקעית, או כך הוא חושב. סיווה עדיין רגישה אליו למרות שאמרה שהיא לא. אבוני חושבת על עברה הרומנטי. אז היא שומעת את ג´יי מדבר עם פרייד על אמבר. ראם כובל את שלות "המחבלים" למכונת המציאות המדומה. קלואי, מאוס וסמי חושבים שזה משחק נחמד. פאטץ´ מכין קרטיב לדי. אבוני מקבלת את הצעתו של ראם. היא תהיה אישתו השלישית.

למעלה