שירשור פרק 31!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifשירשור פרק 31!

העניינים מתחממים.
צפייה נעימה!

uuu8

New member
לא הבנתי שם מה הקטע של סיבה

כנראה שפיספסתי פרק....למה היא כועסת על לקס? ומי זאת ההיא מהמועדון הזה עם כל הנצנצים בפרצוף?

shany31

New member
פרק נחמד מאוד..

לא היה קשה לשים לב שאמבר חסרה, וסלין נורא עיצבנה אותי בזה שהיא היתרגזה על החנון (שכחתי את שמו),והיא דורשת ממנו לעשות כל מיני מטלות כאילו הוא חייב לה את זה. ראם כרגיל הצחיק אותי.. ועוד משהו לא הכי קשור..ג'יי הזכיר במבט מסוים (הפרק) את בראד פיט.

pagaz15

New member
גם אני פספסתי את פרק 30 נראה לי .. אבל

ראיתי קצת בהתחלת הפרק שלקס "שכב" עם הבחורה מהמעדון שאמרתם.... וסיבה נכנסה ואמרה לא " לקס !, אל תדבר איתי יותר " ואז כשהיא התאגרפה איתו אז היא כעסה....ואתם יודעים מה קרה...

YaRoN Tribe

New member
עשיתם פה בלאגן ענק!!

צריך לשרשר את כל התגובות שפה לשרשור פרק 30 ואת ההודעות המיותרות למחוק.

תקציר + משהו שאני אומר חח

אין יותר חשמל, ילדי העיר כועסים. ראם מאשים את המורדים. ג´יי רוצה תשובות. ילדי העיר הופכים להיות אלימים. די נפצעת מאבן מעופפת. ג´יי, עם הרובה שלו, מחזיר את הסדר. אבוני מודה לג´יי על שהציל אותה מהמהומות. ג´אווה מורשמת מגאונותו של ראם. לקס לא מקבל התייחסות מקלואי, מאוס וסמי. פאטץ´ מציע עצה רפואית לדי. הוא מנסה לעזור, אבלך די צריכה מנוחה בשקט. ראם מפטר את אבוני ממשרתה כראש העיר. אבוני עמדה הלתפטר בכל מקרה. ראם עדיין רוצה להנישא לה. קלואי עוזרת לואד לחלק תעמולה של הטכנוס. ראם סובל מהתקפי שיעול. הוא מודיע בסיטינט שאבוני כבר לא מנהיגת העיר. האו מבקש מועמדים מהעיר. סלין ניראת מעוניינת. לקלואי יש אימון פגיעה במטרה עם ואד. פאטץ´ עומד לשאול את די משהו חשוב... אבל לקס תופס את תשומת ליבה. ג´אווה אומרת לראם שאבוני הכי פחות חזקה כאשר משהו מוגע לגבר שהיא אוהבת. זה מזכיר ראם שיחה שהיתה לו עם אבוני. היא הזכירה שהיא שונאת את אמבר, לראם יש רעיון. ראם מציב את ג´יי ואמבר הוירטואליית בחוף וירטואלי. הוא שומר את זה על דיוידי ומראה את הסצינה לאבוני. היא נופלת למלכודת וליבה צונח. סלין מחליטה לרוץ למנהיגות העיר. פרייד תמוך בה. לקס רוצה להילחם שוב. ג´אווה אומרת שהם לא מקבלים לוזרים. ראם מספר על המתנה החדשה שלו לעיר - מים זורמים. וואי ראם לדעתי ממש איכסה! מה שהוא עשה לאבוני עם ג'יי ואמבר... הוא ממש רע! עכשיו בראש בראש בטוח זוט יותר שווה! וראם יותר
!!! והוא גם
אמיתי!!

uuu8

New member
חחח מה הקטע של ראם שהוא

כל שניה שובר איזה מקל בידים? חחחח

אמבר 9

New member
איזה פרק!!!

פרק 100מם בגלל שהיום לא היה לי מה לעשות אז החלטי להקליט את הסרט בפאלפון שלי כיף לראות את זה שוב! אבל לרוע המזל את הסוף שהיה הכי מעניין מתי שאבוני ראתה שג'יי ואמבר מתנשקים לא יכולתי להקליט... בטח כבר הבנתם מה העיניין מי שרוצה תקציר יכול לראות באופן הבלתי ברור של הפלאפון... אני יכולה לשלוח דרך המחשב....

ביקלו

New member
חחחח>תפתחו ת'הודעה..

לאבוני כל האיפור נימרח שהיא בכתה...חחחחח אבל היא כפרה אמיתיתתתת!!!אני שרופעליה מסכנה..
.הראם הדביל הזהההה מה הוא הורס את הכללל??
אני כל כך רציתי שג'יי ואבוני יהיו ביחד!!!@@#$$

Slow Cheetah

New member
הם בטח בסוף יהיו. XD

זו אבוני.. כל מה שהיא רוצה היא כמעט תמיד מקבלת.

Slow Cheetah

New member
אוקיי, זה היה מוזר. ../images/Emo5.gif

ראם אומר שיש לו הפתעה ו.. מפציץ את העיר במים?
מה קורה שם לעזאזל?! ד"א, למישהו בא להמר לכיף [על סמיילים
] אם אבוני תסכים לראם?

למעלה