שירשור פרק 30!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifשירשור פרק 30!

אני נוסעת לסופ"ש לאילת עם המשפחה, מישהו יצטרך לפתוח שירשוריי פרקים במקומי. בכל מקרה, יכול להיות שגם מחר תצטרכו לפתוח במקומי וגם מחרתיים בנוסף

karyn

New member
לא הבנתי למה לא נתנו לאמבר לצאת ואיך זה קשור

לתינוק X.X מישהו מוכן להסביר?

מגה לא רצה שהיא תברח כי הוא צריך אותה

הוא רוצה שהיא תהייה נשיאת העיר כדי שיהיה לו את מילהאשים אם משהו ישתבש- (שעיר לעזאזל) ובגלל שהוא איים עליה הוא יכול לשלוט בה כי היא פוחדת שהוא יפגע בבריי.

adida33

New member
../images/Emo2.gif

גם אני נוסעת לאילת! ביום רביעי
באיזה יום את נוסעת?

פתיחת שרשורי הפרקים

אינה מתפקידך, תודה רבה שאת פותחת אותם לפעמים, אבל זה לא התפקיד שלך, ובמיוחד שזה לא התפקיד שלך למנות "אחראים" או להרשות לאחרים לפתוח את השרשורים האלה "במקומך" מכיוון שזהו לא מקומך המוגדר ואינך ממונה על כך.

צוף בו

New member
../images/Emo45.gif

וגם, "מורן הפצצה היחידה" פתחה פה אתמול שירשור של פרק למרות שהיה כבר שירשור שנפתח קודם לכן. אני מניחה שהיא לא ראתה שיש שירשור קודם כי היא לא היתה פותחת אם היא היתה רואה כזה. אז במקום להגיד בצורה יפה "כבר נפתח שרשור, להבא לא לפתוח שירשור נוסף על אותו פרק" כותבים לה בצורה מגעילה "היי, זה התפקיד של דני, מה קורה פה" ובנוסף, דני זה נשמע ממש התנשאות להגיד "מותק , אני פותחת את השירשור
" באמת לא מינו אותך לפתוח שום שירשור את רק התנדבת לפתוח ויפה מצידך. לא הגבתי למקרים הקודמים שהיו פה אבל מה שכתבתם לה היה ממש לא יפה, אפילו אם אולי לא היה ברצינות זה נשמע ממש מגעיל.

לא ידעתי שלא מינו אותה

או משהו כזה, פשוט חשבתי כי היא תמיד פותחת אותם שזה התפקיד שלה...

אוגם

New member
אההה?

אני לא ראיתי שהיא מינתה "אחראי" במקומה, ואם את זו שרוצה לפתוח אותם אולי פשוט תגידי את זה? אני חושבת שבזמן שלא היית כאן איזה שבוע או משהו היא פשוט התחילה לפתוח כי אף אחד אחר לא פתח וזה פשוט הפך להרגל...אם את לא רוצה שהיא תפתח אז פשוט תגדי שמעכשיו תיקחי על עצמך אחריות לפתוח כל פעם...דני רק דאגה שיהיה מישהו אחר שיפתח מכיוון שזה הפך אצלנו להרגל שהיא זו שעושה את זה.

hili2006

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

היא כתבה שמישו יצטרך לפתוח שרשורים במקומה... זה נקרא למנות אחראי... יש מנהלת לפורום הזה וכמו שגם דני נעלמה לשבוע גם למנהלת יש חיים... באמ אחלה מצידה שהיא פתחה שרשורים אבל למה לתפוס פיקוד על כל הפורום??

אוגם

New member
חחח....

בוא'נה אתן צריכות איזה יומיים מנוחה!חברות יקרות, לא נעים לי להגיד לכן את האמת המכאיבה ישר בפרצוף אבל למנות אחראי כלול גם בלנקוב בשם מסויים, קיראי במילון הפנימי ונוחי- סיסמא מהירה פשוטה וקליטה. ו"פיקוד על הפורום"?.....אני לא חושבת שהיא מפקדת על הפורום....ואם היא כן אז בואו נודה באמת שמישהו צריך קצת לעשות את זה (רק אל תתחילו לי לפתוח כאן שירשורי ענק על כמה ההודעה שלי מגעילה פוגעת וניבזית, אני בטוחה שהמנהלת היקרה יודעת שלא התכוונתי חלילה לפגוע)....ו-,סילחי לי יקירה-, מתי אמרתי שאין למנהלת חיים? אם לא הבנתן את זה בעדינות כנראה צריך להעיר את הפורום הזה קצת יותר חזק- רדו מדני!!!הדבר האחרון שאנחנו (אני מקווה שאני מדברת בשם כולם אהמאהמ) רוצים זה שהיא תברח לנו מהפורום...

hili2006

New member
אממ אנשים..

חבל על הוויכוח.. באמת.. יש לפורום הזה מנהלת... וזה הכל.. זה כל מה שנחשב.. אז עכשיו אחרי שכולנו עשינו פחות או יותר מה שרצינו ופתחנו מפה ועד להודעה חדשה שרשורים חדשים בכל נושא שהוא, נתן למנהלת לעשות את העבודה שלה...

Slow Cheetah

New member
בקיצור, על מה הריב לעזאזל? ../images/Emo12.gif

אני לא חושבת שאני מפקדת על הפורום, אני בסה"כ לקחתי על עצמי תפקיד, ואני מודיעה שאני לא אהיה כדיי לעשות אותו. אני רק רוצה שלא יפתחו עשרים שירשורים

מה הלך כאן??../images/Emo12.gif

טוב, זה נראה כמו טרור בפורום.... אז..אולי כדאי להרגיע קצת את העיניינים..?
ואפשר גם פחות להיות תקיפים....וגם לדבר יותר יפה...

למעלה