שירשור פרק 29!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifשירשור פרק 29!

צפייה נעימה
בתקווה שזה באמת הפרק

איך אהבתי שאבוני עשתה:"היי, קיטי, קיטי,קיטי..

ואיזו מסכנה רובי, מאוהבת בסלייד והוא אוהב את אבוני , אף שאני לא מאשימה אותו(ואנשים פה לא יסכימו איתי) אבל אבוני אכן יותר שווה מרובי, אבל רובי גם סבבה, היא ממש נחמדה ואיך היא דואגת לסלייד כי היא חושבת שהוא באמת חולה חח.

its only ma

New member
חח

אני דווקא יותר אוהבת את רובי.. למרות שגם אבוני סבבה...אבל רובי וסלייד יותר מתאימים לדעתי...
וזה לא יפה לעבוד על אנשים בצורה כזאת!!!

hili2006

New member
הממ

רובי וסלייד מתאימים במובן של היא העדינה והדואגת והוא הקשוח והנלחם וכזה.. אבל עם אבוני וסלייד זה הקטע ששניהם תחנמים וחכמים כאלה.. חכמת רחוב וכזה.. אני אוהבת את מה שציירו לרובי על הפנים.. זה ממש מבליט את העיניים שלה והיא באמת יפה.. הו... וברוכה הבאה לך.. חחח (הילה רמת גן 16)

its only ma

New member
חח...טנקס...

יש משהו במה שאת אומרת...
ובאמת האיפור שלה יפה...אני אוהבתי את האיפור של אמבר...היד הירוקה...הו כן...זה היה יפה....

פרייד

New member
שמתם לב שהייתה מנגינה חדשה.....

שסלין עזבה את חברי האקו הייתה מנגינה חדשה.... ואיזה באסה שמרגישים כבר את סוף העונה.... זהו אתם מבינים... עומד להיגמר אני מאוד מקווה שיעשו משהו לעונה השישית, לפחות סרט... זה לא יכול להגמר כמו שזה נדמר בעונה הזאת.........

uuu8

New member
פרק טוב!

חעחעחעחע אבוני שליטעעעעע מסכנה רובי..נו באמת לסלייד הזה אין טעם!! יש לו את רובי והוא רוצה את אבוני?! פרייר חחחח ואיך סיבה הרביצה ל...אוף שכחתי איך קוראים לו...

מה? ברור שאבוני יותר שווה!!!

איך אתה אומר בכלל שרובי יותר שווה? הכי חנונית ואבוני הרבה יותר עצמאית מימנה והיא שלטה על יותר שבטים ממשרובי אי פעם תחלום, לרובי יש את האכסניה שלה ולאבוני היה את כל העיר, ולאבוני יש אופי יותר חזק והיא גם אשכרה יודעת להילחם, רובי יודעת רק להרביץ עם מחבט בייסבול חח. נכוון שרובי אכן די יפה אבל אבוני יותרויש לה יותר כוח, היא אישתו של זוט ואף אחת לא יכולה להגיע לרמה הזאת. אה ודרך אגב- סיבה הרביצה לדריל- הבחור שהתחזה לזוט.

Oali

New member
שאלה

מה הסיפור האמיתי בין ראם לסלייד? מה סלייד רוצה מראם?

וד המלך

New member
עונה

סלייד מצא את ראם ורצה למכור אותו או משהו כזה כשהוא יחלים ואז הוא גילה שהוא יודע הרבה דברים בטכנולוגיה אז הוא השאיר אותו שימצא לו משהו שירפא אותו אני לא בטוחה שזה נכון אבל זה מה שאני חושבת..

יש לי את התשובה הנכונה:

סלייד טוב לב אז הוא הציל את ראם כי הוא גיבור כזה, אבל לא היה לו לב לנטוש אותו בליברטי, אז הוא נשאר איתו, אחרי שהוא גילה מיהו באמת הוא החליט להשתמש לטובה בכישורים שלו, אבל לא לשם תרופה כי הוא לא חולה ראם סיפר לרובי שהוא חולה כדי שהיא לא תהרוס לו את המחשבים אבל זה לא נכון. אני לא אכתוב למה הוא צריך אותו כי זה ספויילר ואני לא יודעת אם ראית או לא.

Oali

New member
תודה על התשובות!

ראיתי כבר את הפרקים אבל אני לא ממש זוכרת. אני אשמח אם תכתבי לי את הספויילר.

hili2006

New member
../images/Emo58.gif

מגה וסלייד אחים וסלייד משתמש בידע של ראם כדיי להפיל את מגה.. בעיקרון קוראים למגה ג'וש.. ככה סלייד אומר שקראו לאחיו

למעלה