שירשור פרק 29!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifשירשור פרק 29!

אמ.. מי שרוצה להיות מרואיין מחר, שיודיע לי. אני יכולה להפיל את זה על מישהו או משהו, אבל עדיף עם הודעה מראש.
צפייה נעימה!

אין לי בעיה להיות מחר באיזה דמות שבאלכם.

אבל אני אגיב לקראת אחה"צ-ערב כי אנ'לא אהיה בבית. אבל בעקרון בכיף :)

Slow Cheetah

New member
היום תיהיהי בתור ג'ק. ../images/Emo13.gif

אני שולחת לך את הפרטים של המשתמש בפרטי.

הנה../images/Emo26.gif

פרייד, סלין ומאוס תולים פוסטרים אנטי טכנוס ברחבי העיר... אבל אלו מוחלפים במהרה בפוסטרי בעד הטכנוס. לקס מתחנן שסיווה תסלח לו. ג´אווה עוקבת אחרי ג´יי ואבוני שמתחבקים בשיחים. מכונת התעמולה של הטכנוס בתנופה מלאה, ילדה מהטכנוס מולבשת כאחת מחברות המוזים כדי להפריח את "השמועות" על המעבדות. "הסיפור" שלה משודר בסיטינט. די לא מאמינה למוזית המזוייפת הזאת. ואד רואה את קלואי במסך כשהיא נכנסת למלון. לג´יי יש תכנית. האם אטץ´ יכול להשתמש בוירוס כדי להרוס את סיטינט? קלואי מנסה את החלל המדומה בפעם הראשונה והיא אוהבת את זה. ג´יי עושה עותק של סורק הוירוסים של ראם בשביל פאטץ´. בזמן שהוא במלון הוא רואה את קלואי מנסה את החלל המדומה. קלואי מבקשת ממנו לא לומר לחולדות. ראם סוף סוף מגלה למה אבוני לא רצתה להינשא לו... היא מאוהבת בג´יי. קלואי מספרת למאוס על הניסיון שלה בחלל המדומה. מאוס מורשמת. סמי רץ לספר להם שהקרב הבא מתחיל בסיטינט. לקס יילחם בזירת האיגרוף הוירטואלית. היריבה שלו היא סיווה. זמן מושלם לנקמת איגרוף, היא מנצחת. ראם רותח. לקס אמור היה להיות האלוף. לקס מגורש מהמלון. לסיווה יש הסברים לתת. ג´אווה משלמת לקנדי על עבודה שנעשתה כהלכה. פאטץ´ מצליח לשלוח וירוס לסיטינט. אבל ראם מצליח לעשות שידור אחד אחרון. במשדר הוא מאשים את המורדים בשיבוש בכל העיר. הספק החשמל של העיר מופסק.

Slow Cheetah

New member
זה התקציר של הפרק של היום! ../images/Emo2.gif

הפרק של אתמול היה אחר.

למעלה