שירשור פרק 26!

מיכמיך3

New member
../images/Emo124.gif שירשור פרק 26!

אני אחליף בימים הקרובים את דני בהעדרותה. אם למישהו יש משהו להגיד על תוכן הפרק לפני שידורו מוזמן לסמן אותו כספויילר ==>

הנה התקציר:

לקס מתאמן בעולם הוירטואלי לקרב של מחר. ג´אווה היא היריבה שלו לאימונים. הוא ישתפר, עם קצת זמן... אבל זה דבר אחד שאין ללקס. קלואי מצטערת שהקשיבה לעצתה של טרודי. הטכנוס בונים בתי קפה וירטואלים בעיר. ראם רוצה שהשידור הראשון יהיה אינטרקטיבי. ג´יי מתעמת עם ואד. מדוע הוא לא סיפר לאחיו הגדול על המעבדה הסודית. לקס יילחם בקוליסאום הוירטואלי. ראם יהיה קיסר, והקהךל יצביע על גורלו של המפסיד. קלואי מגלה שהיא לא בהריון, די מנחמת אותה. מאוס עדיין צופה באות בטלוויזיה. סלין משכיבה אותה לישון. פרייד מעריץ את הטבע הדואג של סלין. הם סוף סוף מגלים את הרגשות האמיתיים שלהם אחת לשני. די מתעמתת עם ואד הנבזה. איך הוא מעז לפגוע בקלואי. בסיטינט מודיעים שלקס הגלדיאטור יילחם. סיווה מתחננת בפני ג´אווה שתחוס על לקס. ואד נכשל בניסיונו לחזור לקלואי. הוא כמעט רואה את אמבר בקניון. בדיוק כשהוא עומד להיכנס למשחק, לקס לומד שאם הוא יפסיד במשחק, הוא לא יחזור לעולם האמיתי יותר. לקס נלחם ביריב גדול בזיהר הוירטואלית. החולדות ושאר העיר דבוקים למסך. לקס מנצח, בקרב החימום. ג´אווה היא היריבה האמיתית. גורלו של לקס נתון בקהל המצביעים... אלב לראם יש תוכניות אחרות. האם הטכנוס בילתי מנוצחים? לאמבר יש תכניות להילחם בחזרה

ביקלו

New member
פרק..

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שלא רואה הפסיד בגדול!אבל זה היה כזה ברור שלקס יחיה......רואים בשיר סיום כבר פרקים שלא היו אז יודעים שהוא יחיה עדין...לא שווה..אבל היתי בלחץ אתומי עם לקס....ווד הזה!!!איך אני רוצה שהם יהיו ביחד!!!יאווואבל משהו מוזר בעינים של וד..אבל אפשר לומר שהוא דיי חמוד..וקלואי..מעצבנת אותי קצת..היא מרגיזה ובוכה כל הזמן בבכי גרוע ומעצבן!

ביקלו

New member
סליחה שלא רואים..אני כותבת אתזה שוב..

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! מי שלא ראה הפסיד בגדול!אבל זה היה כזה ברור שלקס יחיה...... רואים בשיר סיום כבר פרקים שלא היו אז יודעים שהוא יחיה עדין... לא שווה..אבל היתי בלחץ אתומי עם לקס.... ווד הזה!!!איך אני רוצה שהם יהיו ביחד!!! יאווו אבל משהו מוזר בעינים של וד..אבל אפשר לומר שהוא דיי חמוד.. וקלואי..מעצבנת אותי קצת..היא מרגיזה ובוכה כל הזמן בבכי גרוע ומעצבן!

amichair

New member
תגיד

זה מזאפ התקציר?ותודה הייתי בבאולינג היום ולא ראיתי

מיכמיך3

New member
וואי... כזה הייתי במתח לגבי לקס

זה היה מאוד מותח הקרב שלהם. קלואי לא כ"כ מעצבנת, לא נראה לי שהיא יודעת מה היא רוצה מעצמה, היא לא סגורה על עצמה.

טלולהה

New member
וואו! היה פרק כ"כ טוב!!

איזה מסכן לקס! אבל בכלל לא נלחצתי...ידעתי ת'המשך..חיחיחי ואיזה מסכנה קלואי! אני מקווה שווד ישנה ת'התנהגות שלו כי הוא כל כך מעצבן אותי!!!

pagaz15

New member
שאלה חשובה מי רוצה את כל העונה החמישית?????

לראות הכל באון-ליין.... באינטרנט....... אז לכל מי שרוצה אז שירשום פה.... כי זה מאוד חשוב וגם עבודה קשה מאוד.........

ofiroshka

New member
טוב היה פרק ממש טוב D:

היה ממש מותח... שונאת את הראם המתלהבב הזה!!! S: הצחוק הזה שלו... בעע טוב קיצר, מסכנה סיבה, אהובה עוד שנייה מת...! עוד על ידי אחותה!!! =\

שירה 94

New member
אני..אבל זה חייב להיות עם כתוביות..

למה?? אתה רוצה לעלות את הפרקים לאינטרנט?

../images/Emo9.gifאני..!

אני רוצה...אבל אתה מעלה בפורום?כאילו..לא הבנתי איך אתה מיתכוון שניראה..

pagaz15

New member
כאילו.. להעלות מאתר youtube ואני שם באתר שלי.

הכול מסודר וברור..... יש פרק 1 שהוא מחולק לארבע חלקים של ווידיאו... הבנתם.....?

ביקלו

New member
אהה...

אז אתה שם בפורום את האתר שלך או מה? אה....יש לי שאלה למטה אבל זה| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| ספוילר| 1)מישהו יודע אם אמבר או אבוני ימותו מתישהו? 2)מישהו גם יודע באיזב פרק לקס לא היה? |

למעלה