שירשור פרק 21!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifשירשור פרק 21!

אני לא יודעת אם היום יהיה פרק בגלל הצום והכל, אבל מקסימום זה ישמש למחר.
צום קל!!

שירה 94

New member
כן זה מה שכתוב לפחות..

וזה בכלל לא שמח..מתאים לאח שלי הקטן לשרוץ מול הטלוויזיה ולא להביא לי להקליט..

Pure M

New member
תכל'ס ערוץ 1 משבית שמחות,

אז ישמצב שבגלל הצום לא יהיה פרק.

אחלה פרק!!

אהבתי איך שאמבר באה בסוף לאבוני חחחחחחחחחחחחח פעם ראשונה שראיתי שאבוני לא אומרת את המילה האחרונה... ו...מה??איפה טאי סאן...??היא בטח הייתה בחדר אחר... ואמבר באה למאוס כדי לתת לה מכות עם המטאטא ואיך היא חיבקה את סמי!!!!!!!!!
די עשתה תסרוקת חדשה...יותר יפה לה ככה... אמאאאא איך נבהלתי שלקס בא למקום הזה שהוא נפגש עם סיבה וג'אווה הייתה שם...

בעונה החמישית הן לא...../images/Emo58.gif

כשסיבה תהיה עם לקס בגלוי היא תעבור לחולדות ושם היא וג'אווה לא יהיו דומות... וכבר עכשיו אני מבדיל ביניהן... ג'אווה יותר רזה וגם יש לה עיניים אחרות (לא בצבע אלא בצורת העיניים) ובצבע השיער משהו...

Tinkerblack

New member
דרך להבדיל ביניהן:

חוץ מזה שג'אבה הרבה יותר יפה ומקסימה אז הפרצוף של סיבה הרבה היותר מאורך מזה של ג'אבה מה גם שלג'אבה יש נקודת חן בצד שמאל מתחת לאפה .

Slow Cheetah

New member
איזה פרק מדהים!! ../images/Emo99.gif

הכי מגניב איך שאמבר באה אל אבוני.

אוגם

New member
שיו... איזה פרק!!!!!

איך ראם מביא לאבוני מתנה...חחח... ואיך סיבה דופקת צרחה כשהיא רואה את הסגן המת.... ואמבר חזרה!!!!!!!!!!! ייייייייי!!!!!!!!!!!!

שירה 94

New member
משהי יכול להביא לי תקציר..

איזה באסה שהפסדתי...אווף.פשוט צמתי ולא היה לי כוח לקום מהמיטה..איזה מפגרת אני.. לא משנה.. אני אשמח לקבל תקציר..

Slow Cheetah

New member
אני יכולה לנסות..

ראם מגלה על הפריצה. הוא רוצח את האחראי באותו זמן של הפריצה. סיווה מחכה ללקס.. שלא מגיע. לקס מגיע באיחור, ומגלה שם את ג'אווה. ג'אווה מזהירה אותו, ואומרת לו לרדת מסיווה. אמבר במצב לא טוב. מאוס וסמי מוצאים קלטות, ומתחילים לראות. אבוני מגלה [בתור עזרה לראם] שחולדות הקניון לקחו את אמבר ועוד כמה נסיינים אחרים. אמבר מתעוררת ומפחידה את מאוס וסמי. בסוף הפרק, אבוני מגיעה, ומצפה שיביאו לה את אמבר במצב גרוע או משהו בסיגנון. במקום זה היא רואה את אמבר בשיא הכושר...

למעלה