שירשור פרק 11!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifשירשור פרק 11!

כן מי שמגיב מחר שיכתוב
בכותרת. אממ.. אני לא אהיה מחר בבית רוב היום, אז אל תצפו לתקציר מחר.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo208.gif-../images/Emo18.gifחפירה [כדיי שזה יקפוץ ../images/Emo3.gif]!

ראיתי חצי פרק אתמול, והוא ממש טוב.
ווד מגוכך כרגיל.
צריך לכתוב פה הרבה כדי שזה יקפוץ. וצריך למחוק את ההודעה הזאת.
אני משועממת. למה זה לא נעוץ?
זהו נמאס לי.

אורה35

New member
מאוד מאוד חמוד../images/Emo70.gif

איך היא לא התנשקה איתו על הרגע הראשון ????

מיכמיך3

New member
אני לא ראיתי את הסוף אז...

מישהו יכול להגיד לי מה היה אחרי שלקס בא לבקש סליחה מסלין?

SסהרS

New member
אני זוכרת פחות או יותר..

ממש לא מדויק..>>> לקס אומר לסלין שההתנהגות של פרייד קצת מוזרה ושואל אותה אם היא יודעת משהו על מה שפרייד עשה לילה קודם (מתי ששמו לאבוני את הפצצה), וסלין עונה שהיא לא יודעת. אחר כך לקס פוגש את די ונותן לה משימה- לחקור או לבלש (לא זוכרת מה בדיוק..) פרייד חוזר בלילה עם ירקות בשק ואומר לסלין שחיכתה לו (כנראה) שזה קצת אבל יספיק לעוד יום לפחות. ואז סלין כועסת ואומרת לו שהוא לא ישר איתה ולא אומר לה את כל האמת על מה שהוא עושה בחוץ, כי די סיפרה לה שהוא הלך להיפגש עם אנשים ביום. פרייד אומר לה שהוא הלך לחפש אוכל ולא נפגש בכלל עם אנשים, ואז סלין מגלה לו שהיא שיקרה ללקס בקשר לזה שהיא לא יודעת מה הוא עשה לילה קודם, כי היא כן ידעה- היא ראתה שהוא לא היה במיטה שלו. די מוצאת את המפתח של המלון (של אבוני) בחדר של פרייד ומביאה את זה ללקס. תוך כדי שסלין מדברת עם פרייד ומנסה להוציא ממנו את האמת, לקס מגיע ומראה לשניהם את המפתח. פרייד מתמם בקשר לזה והוא אומר להם שזה לא קשור, ואז סלין ולקס כועסים עליו, ולקס אוסר אותו ושם אותו במעצר. זה מה שהיה.. נראה לי.

שירה 94

New member
למשיהו יש תתמונה שגי'' מחייך?

הוא כמעט שלא מחייך ככה שזה לא אמורה להיות בעיה..והחיוך שלו... ה ו ר ס ! !

למעלה