שימו
!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

תמיד רציתם לערוך מחדש את סרט החתונה או בר המצווה? בפורום הפקת וידאו ילוו אתכם ויתנו לכם עצות.
תינוק חדש במשפחה? מזל טוב! עצות וטיפים בפורום הורים לתינוקות.
תפוז מקומי מצרף אליו את תושבי הקריות.
למי שעדיין חושב על קונספירציות - נפתח פורם אקס פיילס.
הדודה מארה"ב באה לפסח? שפרו את התקשורת בפורום השפה האנגלית.
כבר לא לבד. תמיכה והבנה להורים לילדים עם מחלות קשות.

amitooshacham

New member
נצל"ש - ../images/Emo58.gifאיידול 225/6

אוי אוי אוי.. רק לא זה. איך כרמן ששרה יותר גרוע ממני, עברה את קים, ששרה הכי טוב שלה עד עכשיו?? זה לא הגיוני!!! זה היה ממש לא כיף.. כרגיל, ג'וש מעולה! הלוואי שינצח. שמתם לב שזו ההערה הראשונה הלא טובה שנתנו לרובן (סימון)? למרות שזה לא היה כזה רע. קליי חוזר על עצמו קצת, אבל אני עדיין אוהב אותו. וכמו שאמרתי, אני עדיין חושב שהבנות יעופו אחת אחרי השניה וישאירו שלושה בנים בגמר. אבל, עם ההופעה המדהימה שקים ל. הביאה בפרק הזה, אני שיניתי את דעתי לגבי הסדר, והיא לדעתי תהיה הבת האחרונה שתישאר. חוץ מזה, שום דבר לא השתנה.. טרניס הייתה טובה, אבל עדיין מקום 5 מגיע לה. אני באמת הסכמתי עם הבוטום 3 של השבוע, אבל חשבתי שקים תינצל מהבוטום 2, ושכרמן תעוף! זה מה שהיה אמור להיות לפי ההופעות של הפרק.. חבל חבל חבל, אמריקן איידול לא ישאר אותו דבר בלי קים ק. הבאה לעוף: כרמן. הגיע לה לעוף בפרק הזה, אבל אם היא הגיעה לבוטום 2 כנראה שפרק הבא היא בחוץ. אחריה בטח טרניס, ואז קים ל.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifדרך אגב...../images/Emo58.gif

אחרי שראיתי שוב את התוצאות, אני חייב להגיד שאני ממש אוהב את השיר God Bless The USA אפילו אם אני לא אמריקאי, אני עדיין אוהב את המשפט הראשון בפזמון: I'm Proud To Be An American

Boran

New member
../images/Emo58.gif איידול 226 ../images/Emo58.gif

קודם כל, אמא של קים ק. נראית ממש מוכרת לי, כאילו היא שיחקה באיזה סידרה או משו... עכשף: ההופעה של כרמן לא היתה טובה. אבל אני עדיין חושב שיש לה המון פוטנציאל לפי איך שהיא שרה עד עכשיו. קים ק. השתפרה קצת- עדיין קול שטוח. קליי- מסכים במאה אחוז, זה בדיוק מה שאני חשבתי. הוא כל הזמן אותו דבר, אבל עדין אני אוהב אותו. רובן- פעם ראשונה שחשבתי שהוא שר ממש טוב. אבל עדיין יש לו קול חנוק והוא הרבה יותר מדי אובר-רייטד. טרניס לא היתה משו. ג'וש בסדר. מקום 3. ועל כרמן: מזכירה את ניקי הזכורה לטוב. ניקי היתה כלה, שרה די טוב לדעתי, וממש גרוע לדעת השופטים, כל פרק ופרק היתה בבוטום 2, והגיעה למקום שלישי. לדעתי זה יכול לקרות גם לכרמן. היילייטס- ניקי: אדג' אוף 17. כרמן- טרן דה ביט אראונד (לא יודע איך זה קשור, פשוט רציתי להזכיר את זה
) מי נשאר? קים ל. עדיין לא אוהב אותה. אבל נו, שוין.

amitooshacham

New member
../images/Emo124.gifשימו ../images/Emo23.gif!

נפתח במירק חדר חדש, רק לישראלים שאוהבים הישרדות. אזהרה: החדר מכיל ספוילרים! מי שרוצה להיכנס, החדר הוא: #israel-surviv

gah

New member
לדעתי צריך גם לפתוח חדר שהוא

בלי ספוילרים :)

Outlast

New member
אבל!! הערוץ הזה במירק לא אומר

שנוטשים את הצ'אט החמוד של הפורום שלנו! עם כל הכבוד..

Boran

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif- מישו ראה אתמול...

מלאך שחור? אם כן- זוכרים מה היה שם הפרק? (זה חשוב, שאני אדע איזה פרק להוריד) אם לא זוכרים- היה איזה משו חשוב בפרק?

14מתן

New member
cream זה נראה לי הפרק השני (102)

כי אני זוכר שפיספסתי אותו לניסיתי להוריד...

למעלה