שימו לב....

../images/Emo124.gif שימו לב....

עשיתי סדר בפורום קצת, אחרי בגלאן ששרר כאן הרבה זמן לא מעט הודעות נמחקו, מקצתן עקב כתיבה לא נאותה, אך רוב פשוט כי שורשרו להודעות שנמחקו אז שימו לב לעניין ואל תגיבו להודעות שעוברות על כללי הפורום - ההודעה שלכם תימחק הנהלת פורום מרצ

מטרניך

New member
נשגב מבינתי

מדוע הנהלת הפורום מחקה הודעות שלי ושל ´yeshgvul´ שנכתבו במסגרת דיון בנושא הסרבנים. מה קרה לכם, אתם קודם כל יורים ואח"כ מסתכלים על המטרה? אנא החזירו את ההודעות המחוקות ותדאגו במקום זאת לחסום את ידידי ה´רב´ כהנא הממלאים את הפורום בזוהמה שלהם.

rubikon

New member
להנהלת פורום מר'צ [חבל שאין שם-זה

יותר אישי]-רצוני להביא לידיעתך כי בפורום זה יש קבוצת שכירים של חד'ש ש-"עבודתם" להציף את הפורום בדעות מפלגתם-וזה בהחלט לגיטימי בעיני-הכוללת את ישגבול,ריקרדו ועוד-והם מנסים להשטלת על הפורום ולקבוע את סדר יומו-הגיע המצב האבסורדי שאדון ריקרדו "החליט" כי אני חייב להיות מושעה מהפורום-ובחוצפתו כי רבה-אפילו ניסה לסחות באיום ההשעיה -את עזיבתי את הפורום-מי שמו-את הלא ג'נטלמן הזה-אם תרצה לראות את נסיון הסחיטה-שנעשה במכתב אישי אלי-אותו פרסמתי בפורום בכדי שכל המשתתפים יראו את הנורמות המוסריות שלו ואת נסיון הסחיטה-אני מוכן להעעביר לך את הנוסח המלא-דרישתו היתה-עזוב את הפורום-ולא, אני אדרוש להשעותך ממנו-ותושעה. מאד רציתי לדעת אם הלא-ג'נטלמן הנ'ל קיבל יפוי כח מכם לאיים על משתתפים בפורום-שדעותיהם אינן מקובלות על מרכז חד'ש-מהם הוא וישגבול מקבלים את שכרם. אני מקוה שאחרי שחזרת לפעילות מלאה בפורום יהיה בו יותר סדר-ובריוני חד'ש יועמדו במקומם הראוי להם-בפינה.

תגובה לשניכם...

ותגובה אחרונה בהחלט שמי טלי, למי שלא מכיר, ניהלתי את הפורום הזה לפני גיוסי לצבא בשיתוף עם עמרי ועכשיו אני פה שוב, בעיקר כדי לעזור לעמרי ואולי גם לתמיד. כל בקשה ודרישה, הערה וטענה מקומן במסרים במידה ונמחקה הודעה ואתם סבורים שהמחיקה אינה במקום אנא שלחו לי את שמכם ואת כותרת ההודעה ואני אבדוק את העניין ואחזור אליכם... כל הודעה נוספת בנושא שתהיה על פני דפי הפורום תימחק טלי הנהלת פורום מרצ

היד קלה מדי על המספריים

סיבת המחיקות של רוב ההודעות לפי הודעתך "אך רוב פשוט כי שורשרו להודעות שנמחקו" ככה בהנף מספרי הצנזורה מחקת הודעות שלטענתך את אין סיבה למחקן ועוד מבלי להודיע לכותבים על כך דרך אגב.... ישנה אפשרות עריכה כפי שכבר נוכנו משמע העובדה כי מחקת הודעה כלשהי לא חיבה מחיקת שאר ההודעות

Neta558

New member
אין אפשרות עריכה..

הודעות שמשורשרות להודעה שנמחקת נמחקות באופן אוטומטי, למנהל אין אפשרות להשאיר אותן. ככה מערכת ניהול הפורומים של תפוז עובדת, אתם מוזמנים לקבל אישור לכך גם מהנהלת הפורומים. לכן מנהלים תמיד מבקשים (בכל הפורומים) שלא להגיב להודעות שעוברות על תקנון הפורום, מאחר שימחקו יחד עם ההודעה המקורית. נטע

כפי שנוכחנו יש אפשרות להעביר הודעות

ממקום למקום הודעות שצונזרו אמורות גם להישאר בגינזך ובשעת הצורך מעלים אותם נכון....... למנהל זו תהיה עבודה הרבה יותר קשה לתומי חשבתי שהימים בהם לפקיד לשתות תה עם עוגיה יותר חשוב מהלקוח עברו... גם בקיבוצים... אני מקוה

עוד מילה קטנה

להנהלת מרצ ונטע - כדאי לזכור שעבו שעבור הגולש אתם מיצגים את מרצ והתרשמותו מצורת ניהול המרץ היא התרשמותו הלתי עמצאית על מרצ כדאי לזכור זאת לפני שממהרים למחוק

קראתי, הפנמתי

ובדר"כ, זה גם מה שאני אנסה לעשות... אבל אי אפשר לעשות את זה כשמדובר בכמות כל כך גדולה של הודעות מצטערת, זאת המציאות חצי מהשרשורים שנמחקו עסקו בכלל במלחמות המגוכחות שלכם במי מצתחזה למי ובעוד ירקות חסרות תוכן וטעם... עכשיו, אפשר להמשיך הלאה ולנפוך את הפורום הזה למקום רציני או להמשיך בגנון הנוכחי. טלי

מטרניך

New member
הנהלת הפורום מחקה הודעות

ששורשרו להודעת פתיחה ש-ל-א נמחקה. מדובר בהודעת הפתיחה 'שובי, שובי השולמית: רשיון הריסה' של 'ישגבול'. מתחת להודעה זו התפתח דיון ענייני בנושא השטחים, הסרבנות וכו'. לא היו שם שום הפרות של תקנון הפורום. ההודעות האחרונות (2 תגובות שלי, 2-3 תגובות של 'יש גבול') פשוט נמחקו ללא סיבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנהלת הפורום הבטיחה לי להעלות מחדש את ההודעות שנמחקו. מסרתי להם את הפרטים על ההודעות ושום דבר לא קרה. מי יעזור לי להבין מה קורה פה? אני שואל את עצמי אם יש טעם בהמשך הדיון פה, אם לא ידוע מה יכול לקרות לך. אתה יושב, משקיע עבודה, מנסה להפרות את הדיון ופתאום - הופ! מישהו עשה לך משהו מלמעלה. ככה זה לא הולך, חברים. אתם רוצים להבריח אנשים מהפורום, אז תגידו ונלך.

מטרניך

סבלנות היא תכונה ברוכה. תוכן ההודעות נשלח אליך ע"פ בקשתך - לשחזר את ההודעה אינני יכולה אבל כרגע אתה יכול לעשות זאת תחת שמך... אותו דבר יכול לעשות כל אחד לגבי הודעה ספציפית שנמחקה - אשלח לכם את התוכן ובהנחה שהוא לא פוגע - תפרסמו אותו מחדש. לשחזר בעצמי אני לא יכולה, וגם לא לערוך. טלי

yeshgvul

New member
מטרניך, תלונתך היא תלונתי. בוא

נשחזר ביחד, אם אפשר. אני אוסיף את שלי ואתה את שלך.

פשש... 3/4 פורום נמחק... פשוט לא לה

לא להאמין האח הגדול שוב החליט לקבוע לנו הכל....

למעלה