שימו לב!

../images/Emo124.gif שימו לב! ../images/Emo80.gif

מה קרה בעניין החבילה? אמרנו שאנחנו נעשה עוד מפגש לפני סיום החופש לא? אנחנו נתקענו לגמרי בעניין החבילה, וזה מבאס מאוד!
לכל החדשות שלא מבינות: אנחנו רצינו לארגן לג'וני חבילה עם קלטת שלנו ומכתבים שלנו, ודיי נתקענו בזה כי שום עיתון לא עונה לנו בקשר לכתובת. שני מצאה שתי כתובות, אבל בשביל להיות בטוחות אנחנו רוצות לשלוח מכתבים רגילים ובהם לבקש מהם לענות לנו ולהגיד לנו אם החבילה שנשלח תגיעה לג'וני. החופש, אם לא שמתן לב, עומד להיגמר,בוהוT_T ולא עשינו עוד מפגש, בוהו 2 T_T. תכתבו את התאריכים שנוחים לכם. אני מציעה את חדרה בתור מקום מפגש
חח לא סתם, אני פשוט מקווה שאני אמצא כסף לת"א כי יש לי עוד מפגש על הראש><". מריאנה, מצטערת שפתחתי הודעה חדשה
לא היה לאן לשרשר, ולדעתי זה דיי חשוב..

g a l4

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אין תאריך מסויים שנוח לי...רוב הסיכויים שאני אוכל לבוא

NoAmItA ChAn

New member
למה התנצלת? היית צריכה לפתוח שרשור חדש XD

ואני אבוא D: נוחים לי כל התאריכים חוץ מה-19,23,26.

NoAmItA ChAn

New member
לא ממש XD

אבל אפשרי {: אני הולכת לפתיחה של תערוכה מפרוייקט שאני נמצאת בו שנקרא ש.פ.ה XDD;;

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif הבית שלי בדיוק בשיפוצים, ואמא שלי

כל הזמן מתורצצת בין העבודה לעבודה בבית. היא בחיים לא תסכים לי לבוא באוטובוס, ובטח שלא במונית. אם היא תמצא זמן פנוי (ואני מקווה מאוד שהיא תמצא) אני יוכל לבוא. אני אספר לה על המפגש הקודם ואסביר לה שלא היו שום תוצאות אונס. אולי היא תבקש מאבא שלי

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| וול,

לא יודעת אם ירשו לי לנסוע לת"א עוד פעם, אבל נראה. ^^ ואני רוצה להשתתף בחבילה גם, זה אפשרי? *עיניים נוצצות* תנדנדו לשתי הכתובות שהושגו, בטוח באיזשהו שלב אחת מהן תענה.

Dangerous Lady

New member
תלוי

בעיקרום אני צכה לשכנע את אמא שלי כי היא חושבת שזה מסוכן אבל גם אם היא תרשה לי אני אצטרך לבוא עם חברה זה פסדר? אלא אם כן יש מישי מיורושלים שמתכוונת לבוא?

אני מקווה שאני אוכל לבוא...=] ../images/Emo9.gif

אם ירשו לי...=] כדאי שקודם כל תבחרו תאריך, ואז אני אבדוק אם אני יכולה. ואם מרשים לי...=]

למעלה