שימו לב

cowgirl Ms

New member
../images/Emo124.gifשימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

במפגש יערך חידון טריוויה, בנושא הכנסייה
נושא פרסים
כדאי לכם מאוד להגיע....

R h o n e

New member
שירים של כנסיית השכל מחר בכוכב נולד..

צביקה הדר אמר שמחר יהיה ערב רוקנרול ויבוצעו שירי רוקנרול כנסיית השכל וכאלה... צפו

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אבוי.

גם אני שמעתי את זה. נקווה שלא יהרסו יותר מידי. שירשור בנושא מחר

Impious

New member
וופסי

אז שוב - אלוקיי! עברתי בסלון במקרה ואיזה קציצה לא רק הרס, ה-ח-ר-י-ב לגמרי את 'היינו עושים אהבה' למה, תגידו לי, למה? מה הם עשו להם?!

אממ

לדעתי הוא לא החריב את השיר ולא הרס אותו הגרסא של הכנסייה ברור פי מיליון יותר יפה, יותר מרגשת והכל.. אבל אל תשכחו ש: א.זה זמר שרגיל לשיר מזרחית, והוא לדעתי עמד במשימה יפה ב.הוא שר את זה מהלב וראו שהוא התחבר לשיר..וזה נראלי הדבר שהיה יפה..ההתחברות.

מאמי זה לא קשור להפכים חחחח

זה דעות שונות כולה ב2 דברים... אני בטוחה שיש דברים שיש לנו דעות משותפות!

Impious

New member
נהה, בהכל אנחנו הפכים מוחלטים :p

סתם, אני יודע נו, תני לי להיות דרמטי.. :]

ש י ר ה 4

New member
אמ...

הוא לא החריב, אבל זה היה ממש מוזר לשמוע את זה ועוד אחרי פול שמיעות של הגרסא מאוטוביוגרפיה היו חסרים לי כל הכלים, התזמורת, התופים... כאילו ביצוע ריק אין ספק שדורון זמר מעולה, אבל נו, כן... די נהרס לי השיר :\ וחוצמזה כמובן שאין על הקול של יורם בשירים של הכנסייה

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| לא אהבתי ../images/Emo3.gif

הוא הרס את העובדה שהשיר הזה הוא לא רק מרגש, הוא גם סוחף בצורה מטורפת ובביצוע שלו זה לא היה. לא אגיד שזה היה מזעזע, כי זה לא היה מזעזע. אבל מה לעשות, אנחנו רגילים למקור שהוא נפלא בצורה מטורפת, אז קצת קשה לעכל את הגירסא הזאת. מה שכן היה מזעזע זה הביצוע ל "לבן בחלום שחור". זה אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם ופשוט הרסו לו את הצורה
. איכס.

מיי איי הב יור אטנשן פליז?$#@!!

שימו לב בבקשה להודעה של תמרושית המקסימה בקשר למפגש הפורום. אני רוצה שהיום תגובש החלטה בקשר למה שיהיה עם המפגש, כי זה משפיע מאוד. שרשרו להודעה שלה
או
בהתאם לדעתכם. יאללה סעו.

למעלה