שבוע טוב קפצתי לרגע ....(העבודה חונקת) איזה יופי הפורום גדל אז שיהיה שבוע מתוק ופורה
ב בת ה י ם New member 2/6/02 #1 ../images/Emo124.gif שבוע טוב קפצתי לרגע ....(העבודה חונקת) איזה יופי הפורום גדל אז שיהיה שבוע מתוק ופורה
../images/Emo124.gif שבוע טוב קפצתי לרגע ....(העבודה חונקת) איזה יופי הפורום גדל אז שיהיה שבוע מתוק ופורה
ס סגול מתעקש New member 2/6/02 #2 היי בת הים, ביומיים האחרונים הייתי עסוק מאוד עם ילד האמפיביה שלי בים, ואני שרוף לחלוטין, אז עד שבוע הבא אני לא רוצה לשמועה על ים, זה ברור!!! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. שבוע נהרד לכולנו. סגול(עם שיזוף של משקפי שמש על הפרצוף).
היי בת הים, ביומיים האחרונים הייתי עסוק מאוד עם ילד האמפיביה שלי בים, ואני שרוף לחלוטין, אז עד שבוע הבא אני לא רוצה לשמועה על ים, זה ברור!!! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. שבוע נהרד לכולנו. סגול(עם שיזוף של משקפי שמש על הפרצוף).
ג גחלילית זוהרת New member 3/6/02 #7 סגול!!!!!! סגול!!!!!!! סגול!!!!!!!! אוהבת לצעוק את השם שלך חזקקקקקקקקק ובקול רם!!! יה בה דה בה דם!!! שולחת לך קרם כוכבים לצנן את הצריבה בפנים. וזה דיי משעשע הסימן של המשקפיים האם עכשיו אתה סגול עם אדום בלחיים??! רק טוב!!!
סגול!!!!!! סגול!!!!!!! סגול!!!!!!!! אוהבת לצעוק את השם שלך חזקקקקקקקקק ובקול רם!!! יה בה דה בה דם!!! שולחת לך קרם כוכבים לצנן את הצריבה בפנים. וזה דיי משעשע הסימן של המשקפיים האם עכשיו אתה סגול עם אדום בלחיים??! רק טוב!!!