שאלת סקר תהיו דוגריות אתן חושבות שאני בוטהבמקצת
א אשת הדייג New member 29/10/03 #1 ../images/Emo124.gifשאלת סקר תהיו דוגריות אתן חושבות שאני בוטהבמקצת
ש שָרוֹנִי New member 29/10/03 #2 אני דוגרית ... את בסדר גמור !!! כאן מותר לדבר על הכל ..לצרף איזה תמונות שרוצים ... הדבר היחידי שאסור זה לקטר יותר מפעם אחת ביום חחח..אורנה שתעברי את הגבול ..למרות שכאן בפורום הוא דיי רחוק ...אשלח לך מסר ... בינתיים יש לך אישור כחול להשתולל
אני דוגרית ... את בסדר גמור !!! כאן מותר לדבר על הכל ..לצרף איזה תמונות שרוצים ... הדבר היחידי שאסור זה לקטר יותר מפעם אחת ביום חחח..אורנה שתעברי את הגבול ..למרות שכאן בפורום הוא דיי רחוק ...אשלח לך מסר ... בינתיים יש לך אישור כחול להשתולל
L liat ליאת New member 29/10/03 #5 אני לא יודעת מה זה בוטה ../images/Emo22.gif תוכלי להסביר כדי שאוכל לענות לך על הסקר? את בסדר גמור! לא מסתובבים כאן ילדים קטנים ותרגישי חופשי להיות בוטה חוץ מזה שקיבלת אישור כחול, מה עוד את צריכה יותר מזה? ומי שלא נאה לו, שיעמוד על הראש!
אני לא יודעת מה זה בוטה ../images/Emo22.gif תוכלי להסביר כדי שאוכל לענות לך על הסקר? את בסדר גמור! לא מסתובבים כאן ילדים קטנים ותרגישי חופשי להיות בוטה חוץ מזה שקיבלת אישור כחול, מה עוד את צריכה יותר מזה? ומי שלא נאה לו, שיעמוד על הראש!
א אשת הדייג New member 29/10/03 #7 ליאת כמובן שהתכוונתי לכל התמונות שאני שולחת ולהודעות שלי. יאללה תעני כבר לסקר
ס סגולית New member 29/10/03 #17 את בוטה קצת אז מה?? גמני מידי פעם יש לי אישור מיוחד משרוני (סתם סתם אין לי)
א אשת הדייג New member 29/10/03 #18 ../images/Emo24.gif שלמי לי מתחת לשולחן, תקבלי גם אישור, מבטיחה לך