שאלון.

../images/Emo124.gif שאלון.

קצת בכללי... שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: נופ. שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את דלוקה על מישהו: את רוצה לגור במקום אחר: את חושבת להתאבד: את מאמינה באהבה ווירטואלית: את רוצה עוד פירסינג: את אוהבת רכבות הרים: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: כן. השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: האם את חושבת שאת... יפה: מצחיקה: כוסית: חברותית: מעניינת: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: וסתם. מה השעה עכשיו? תפוח או בננה?: כחול או אדום?: סתיו או אביב: מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: איזה ארוחה אחרונה אכלת?: תיכון או אוניברסיטה?: את משועממת?: רעש אחרון ששמעת?: ריח האחרון שהרחת?:

i l i

New member
אני!

קצת בכללי... שם: חן אוזן פירסינג: אין קעקועים: אין (בקרוב) אולי גובה: 1.71 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אורית וליאת בת כמה את נראית:16 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: נופ. שפות: עברית, אנגלית, ערבית, ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:הארי פוטר ומסדר עוף החול סרט מושכר שראית: השתול סרט בקולנוע:הטירה המכושפת שיר ששמעת:תותים השיר שנתקע לך בראש: תותים הדיסק שקנית: אנלא קונה דיסקים.. יש לי צורב... האחרון שקניתי לפני שנה.. ממ סאבלימינל והצל הדיסק ששמעת: סאבלימינל והצל האיש שהתקשרת אליו: נוית האיש שהתקשר אליך: אופיר תוכנית טלוויזיה שראית: מכושפות איש שחשבת עליו: **** האם... את דלוקה על מישהו: כן. תמיד. את רוצה לגור במקום אחר: כן. יפן את חושבת להתאבד: לא.. לא אחרי מה שקרה... את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא.. בעצם אולי.. תלוי.. לא יודעת! את רוצה עוד פירסינג:מה זה עוד!! אין לי אחד!! את אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד (רק ערבים) עישון אצל בני עשרה: אני נגד זה.. אבל אין לי בעיה שאחרים יעשנו.. כל אחד והחיים שלו נסיעה במכונית אחרי ששתית:אני לא נוהגת.. וגם לא שותה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ליברלית האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן.. שאחות של חברה שלי התאבדה.. אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן.. פלייז אל תשאלו מתי אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא שידוע לי עד כה נישקת בנות: בלחי נחשב?! נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: שחברות ישנות אצלי נחשב? בתור חברות כן.. לא משו אחר שכבת עם בנים: שחברים ישנים אצלי.. אז כן.. בתור בן ובת זוג כאילו לא.. השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן!!!!! האם את חושבת שאת... יפה: לא מצחיקה:כן!! כוסית: לא חברותית: כן!! מעניינת: לאדעת מכוערת:לא להגזים.. אהובה: כן.. תלוי אצל מי.. דואגת: מאוד חמודה: מאוד חננה: מ'זה לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: טעמי סרט מצויר: חושחש הבלש קורנפלקס: שוגי מסטיק: בזוקה אבטיח צבע: ורוד יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: אדום וקשה תכשיט: זוג צמידים ורודים חורף\קיץ: חורף בחדר: הכל!! (פוסטר של אשטון קוצ'ר) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: נוית מור ויקיר ראה אותך בוכה: הרבה בהלוויה... הלכת איתו לסרט: מור הילה ויקיר צעק עליך: אמא שלח לך אימייל:הילה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: לא הופעת בציבור בפיג'מה?:כן.. תמיד... שקונים שוקו בבוקר בכית בסרט?: כן.. מלך האריות שאבא של סימבה מת.. ובבאמבי שאמא שלו מתה.. היית על במה?: דהה חשבת שאת הולכת למות:כן... שעשיתי את האנקונדה נכשלת במקצוע?: לא במבחן.. בוחן פתע.. תמיד.. הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?: כן! בקטע שצריך לעשות שעווה/גבות/לסדר תשיער וסתם. מה השעה עכשיו? 20:25 תפוח או בננה?:בננה כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:ממשיך לענות בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת?: סלט בישבש (שומר לכל העילגות) תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה.. זה יותר קרוב לסיום.. את משועממת?: כן!!!!!!!!!!! רעש אחרון ששמעת?: בום... ריח האחרון שהרחת?: ריח של ים!!

cutey baby

New member
../images/Emo99.gifנכון שבא לכן לקרוא עליי../images/Emo35.gif

קצת בכלליות שם: חן פירסינג: אין קעקועים: =שואה! בלע. גובה: 1.68 מידת נעליים:38 צבע שיער:שחור צבוע לחום עם פסים אדומים מלפנים אחים/אחיות:יכול להיות שרוני היא אחות מופרדת? סתם נו אין בת כמה את נראית:13 אבל אני בת 15 וחצי משקפיים? גשר? עבר פלילי:מה אני נראית לכם פה? לא לא ולא שפות: עברית עברית עברית הדברים האחרונים שעשית:עניתי לשאלה הקודמת ולשאלה הלפני קודמת ולכמה שאלות לפני. ספר שקראת:לא זוכרת זה היה לפני שנתיים,לעבודה בביצפר. סרט מושכר שראית:טום וג'רי,כפרע. סרט בקולנוע:הבת של הבוס שלי שיר ששמעת:סינגריה-צועקים על אהבה השיר שנתקע לך בראש:Sonata Arctica- Letter to dana(ולא,לא מדובר בדנה שטרן) הדיסק שקנית:- הדיסק ששמעת:- האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי מהכיתה האיש שהתקשר אליך: אותה אחת תוכנית טלוויזיה שראית: מזמן לא ראיתי טלוויזיה,לא מעניין אותי כ"כ. איש שחשבת עליו:אפחד האם... את דלוקה על מישהו: קצת את רוצה לגור במקום אחר: כן,ת"א את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: מי אמר שיש לי? את אוהבת רכבות הרים:קצת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: סעמק,לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא שתיתי ולא נהגתי מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בע.
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא.הנה עכשיו כן. אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: לא זוכרת. נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא ידוע לי. נישקת בנות: 0,לסבית מי שעשה את מי ששאל את השאלה. נישקת בנים: צרפתית 1,רגיל 6. שכבת עם בנות: לא תודה,לסבית אני לא לא הייתי ולא אהיה. שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן האם את חושבת שאת... יפה: קצת מצחיקה: כן,ככה לפחות אומרים לי כוסית: לא חברותית: כן[
] מעניינת: תחליטו אתם מכוערת: קצת אהובה: תחליטו אתם דואגת: רגע אני הולכת לשאול את אמאבא חמודה: תחליטו אתם חננה: הייתי דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: נערף
(לא זו לא אהובה עליי,אני שואלת בתמיהה מה נסגר עם השאלון הזה?) ממתק: המון סרט מצויר: תום וג'רי,חולה עליהם. קורנפלקס: איכס מסטיק: הכל חוץ ממנטה צבע: תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: תות תכשיט: צמיד חורף\קיץ: קיץ בחדר: מה אתם רוצים? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אפחד ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט:כל החברות שלי צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: חברה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?:כן היית על במה?: כן(לא למטרת הגשמת חלום,אוף) חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע?: כל החיים שלי אני נכשלת,מה לא ברור? הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא מה השעה עכשיו? 20:44 למה? תפוח או בננה?: שניהם חרא כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב: אביב(עונה כמובן,שסתיו לא תזיל לי דמעה עכשיו) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לזיין ת'שכל לשמוצה על העיצוב,ולראות מה יצא איזה ארוחה אחרונה אכלת?: צהריים,לא בא לי ערב תיכון או אוניברסיטה?: שומדבר את משועממת?: כנטובטח
רעש אחרון ששמעת?: בווווווווווווווווווווווווווום טגדם(ולא זה לא היה הפלוץ של השכן). ריח האחרון שהרחת?: ת'בית שחי שלי,סתם נו. לא יודעת,הריח של האוויר.

טוב נו, גמאני

קצת בכללי... שם: גל טרבלסי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: לאדעת לא מדדתי מזמן מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום-אדום אחים/אחיות: רותם ועידן בת כמה את נראית: 14 משקפיים? יש, שמש
גשר? אין עבר פלילי: נופ. שפות: עברית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: 'אלכסב לנרנר דפי ואני' ליומן קריאה
סרט מושכר שראית:
סרט בקולנוע: קולד מאוונטן שיר ששמעת: "יום ועוד יומיים" כל הזמן
השיר שנתקע לך בראש: יום ועוד יומיים... הדיסק שקנית: צורבת לרוב, אבל הסינגל של שייייי "יום ועוד יומיים"
הדיסק ששמעת: דיסק שאני עשיתי , עם כל מיני שירים
האיש שהתקשרת אליו: הרדוף האיש שהתקשר אליך: אלון תוכנית טלוויזיה שראית: מיכאלה איש שחשבת עליו: נדב האם... את דלוקה על מישהו: כרגע לא. את רוצה לגור במקום אחר: יאפ! ראשוןןןןן רולזזזז את חושבת להתאבד: חסס וחלילה את מאמינה באהבה ווירטואלית:נופ. את רוצה עוד פירסינג: אין אחד אפילו
את אוהבת רכבות הרים: בטחחחחח הכיי מלךךך שיששש!!! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל אחד והבחירה שלו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. שדודה שלי ז"ל מתה בתאונת דרכים
אי פעם בכית על בן: יאפ. השנה. פעם 1 בחיים. אי פעם שיקרת: יאפ. מי לא? אי פעם נעצרת: נופ. כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 2 נישקת בנות: לחי? נישקת בנים: הרבה... שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: נופפפפ השם שלך הופיע בעיתון: יאפ (הודות לרוני סתיו ודנה
) התחרטת על דברים שעשית: בטח! האם את חושבת שאת... יפה: לא מצחיקה: מאד כוסית: לא חברותית: מאד מעניינת: לאדעת מכוערת: לא... אהובה: תשאלו את חברים שלי
דואגת: תלוי מתי... אנלא פולניה
חמודה: נראה לי חננה: לא. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה ממתק: מקופלתת
סרט מצויר: היפיפיה והיחפן קורנפלקס: כריות מסטיק:מנטה.חריף. צבע: אדום ושחור רולזזזז יום בשבוע: שישי. לא לומדים היום הכי לא מועדף: שלישי . בלעעעט ג'לי: לא אוהבת תכשיט: שרשרת מדהימה לאדעת איך לפרט חורף\קיץ: קיץ
בחדר: המון דברים. כולל פוסטרים של בנחושש
ושיייי גבסוווווו
+ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה:אחותי הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: אלון האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: יאפ הופעת בציבור בפיג'מה?: מסיבת פיג'מות נחשב? בכית בסרט?: יאפ היית על במה?: יאפפפ חשבת שאת הולכת למות: בהחלט.. פעם 1 באנקונדההה נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: זה נחשב שעליתי לכיתה א' בגיל 5 וחצי? רצית להיות המין השני?: כן... שחושבים על הריון, וכל מה שאילי הזכירה וסתם. מה השעה עכשיו? 9.10 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?: אדוםם רולזזז סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לארגן את התיק למחר ולישון... צריך לקום מוקדם
איזה ארוחה אחרונה אכלת?: צהריים תיכון או אוניברסיטה?: לאדעת את משועממת?: עכשיו כן רעש אחרון ששמעת?: את אמא אומרת "הלו" בפלא ??
ריח האחרון שהרחת?: אני מצוננת.

אני אני אני ../images/Emo77.gif|פרודו|

|כוכב|קצת בכללי... שם:יערה פירסינג:אין(אבל רוצה מאוד מאוד מאוד) קעקועים:אין גובה:1.63 מידת נעליים:41 צבע שיער:חום קהה אחים/אחיות:חצי אחות בת כמה את נראית:14 משקפיים?אין (תודה לאל) גשר?אין (אבל הולך להיות לילה רק) עבר פלילי: נופ.(מאיפה את יודעת..) שפות:ערבית עברית אנגלית |כוכב|הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:הארי פוטר 5 (נראה לי ...) סרט מושכר שראית:ואי זה היה מזמן (לא זוכרת..) סרט בקולנוע:שחקי אותה מותק (סרט מהמם!!!חובה לראות!) שיר ששמעת:היהודים פעמון מלחמה השיר שנתקע לך בראש:אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותו גינה אני אוהב ימי הולדת ושקיות עם ברחם טובים ואת השמש ואת הירח וגם כמה כוכבים... הדיסק שקנית:היהודים (שולטים) הדיסק ששמעת:היהודים האיש שהתקשרת אליו:גיא האיש שהתקשר אליך:גיא תוכנית טלוויזיה שראית:דודו טופז איש שחשבת עליו:גיא ורותם |כוכב|האם... את דלוקה על מישהו:כן את רוצה לגור במקום אחר:כן (שנקין שנקין שנקין) את חושבת להתאבד:נו קומנט את מאמינה באהבה ווירטואלית:נופ את רוצה עוד פירסינג:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את אוהבת רכבות הרים:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא |כוכב|בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:תלוי מי... עישון אצל בני עשרה:בעד(אל תסקלו אותי) נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד |כוכב|האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:כן חחח סתם סתם לא |כוכב|כמה פעמים... היית מאוהבת:1 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות: 2 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: בלחי הרבה וגם פעם אחת על הספתיים (לא מגלה מי..) אבל צרפתית לא שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים: כן.(לא) השם שלך הופיע בעיתון:כן 4 התחרטת על דברים שעשית:כן 1000000,0000000000.000000000000.000000 |כוכב|האם את חושבת שאת... יפה:לפעמים מצחיקה:כן כוסית: לא חברותית: כן מעניינת: לפעמים מכוערת:לא אהובה:לא דואגת: לא חמודה: כן חננה: נופ |כוכב|דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בננה..תנסו לומר אותה בלי ניקוד זה מזה מצחיק יענו בנננה ממתק:כל דבר שעשוי ויש בו שוקולד סרט מצויר:פינקי והמוח קורנפלקס:קראנצ'(הזכרתי שאני אוהבת שוקולד?) מסטיק:ורוד צבע:לפעמים שחור ולפעמים כתום יום בשבוע:רביעי היום הכי לא מועדף:שישי ג'לי:(?) תכשיט:טבעת דולפנים שעולה 600 שקלללללללללללללללללללללל חורף\קיץ: קיצ (ברכה ברכה ברכה ברכה) בחדר:את התמונה של אלעד |כוכב|האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אי וגם עצמי ואנוכי עשינו אורגיה.. ראה אותך בוכה:רותם(?) הלכת איתו לסרט:זוגיר צעק עליך:אמא(אמא אמא אמא אמא) שלח לך אימייל:הדס(המפיקה של אקזיט..) |כוכב|האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט?:כן(כן כן כן כן כן..) היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות:כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:גן נחשב? רצית להיות המין השני?: כן |כוכב|וסתם. מה השעה עכשיו?23:13 תפוח או בננה?:בננה (בלי ניקוד) כחול או אדום?:כתום סתיו או אביב:אביב הגיע פסח בא מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:ידבר עם גיא בפון איזה ארוחה אחרונה אכלת?:סלט תיכון או אוניברסיטה?:תיכון את משועממת?:לא רעש אחרון ששמעת?:אואו (באיציק) ריח האחרון שהרחת?:של המוס של השיער

gilliosh

New member
../images/Emo23.gif אני! |איאווין|

קצת בכללי... שם: גילי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.57 מידת נעלים: 38-37 אחים\אחיות: קרציה אחת בת (יותר נכון בן) 10 והשני-5. בת כמה את נראית: ני בת 12 ונראית כמו בת 12..... משקפיים: רק לקרוא לטלוויזיה ולנהוג... גשר: בום ראשון מורידים לי (כנראה)... עבר פלילי: ??? שפות: עברית וקצת אנגלית (וולקאם!) הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: איזה ספר לעבודה לא זוכרת איך קוראים לו... סרט מושכר: שודדי הקאריביים! סרט בקולנוע: שר הטבעות 3.... שיר ששמעת: השירים של הופ שבאים מהטלוויזיה!!! השיר שתקע לך בראש: השיר שבפרסומת של קרוקר... הדיסק שקנית: גם אני צורבת.... דיסק ששמעת: hits האיש שהתקשרת אליו: מלה האיש שהתקשר אליך: אראל תכנית טלוויזיה שראית: דודו טופז איש שחשבת עליו: "אוי כמה אתה חתיך" לאורלנדו בלום... האם.... את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: כן!!! (אנגליה)... את חושבת להתאבד: אממ... לא את מאמינה באהבה וירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: עוד? אין לי אפילו אחד את אוהבת רכבות הרים: לאאאאא!!!!!!!!! בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים: לא ממש משנה לי... להרוג אנשים: באמת תלוי מי.... עישון אצל בני עשרה: אני לא מעשנת אבל מי שרוצה שיעשן... נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם בא לך להתאבד אז תעשי את זה! ענת... מערכת יחסים של הומואים.לסביות.ביוסקסואלים: כמו עישון..... האם את/ה... אי פעם בכית על בת: לא ועל בן: לא אי פעם שיקרת: דההההה אי פעם נעצרת: אני לא חושבת... כמה פעמים: היית מאוהבת: 1, בעצמי נשבר לך הלב:
זירו שברת לבבות: אין לי מושג... נישקת בנות: על הלחי? היי סבתא, מוווואה! נישקת בנים: אממ זירו ( עכשיו תגלגלו את הדף למעלה ותראו בת כמה אני..) שכבת עם בנים: זירו -"- -"- -"- -"- -"- -"- -"- -"- -"- השם שלך הופיע בעיתון: זירו התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי פעמים... האם את חושבת שאת... יפה: קצת מצחיקה: לא כוסית: יפה וכוסית זה לא אותו דבר???? חברותית: תשאלו מישו אחר לא אותי.... מעניינת : *פיהוווווק* לא! מכוערת: רוב הזמן אהובה: תשאלו מישו אחר.... דואגת: תלוי למי... חמודה: לא ממש חננה: רוב הזמן(סתם, לא)... דברים מועדפים: מילה בעלת 4 אותיות: ארון (ולא שיצאתי מאחד...) ומה שיש בתוכו.... ממתק: must+twins סרט מצויר: אלדין באנגלית... קורנפלקס: העיגולים האלה (איך קוראים להם?!)... מסטיק: אממ... כזה מנגו או משו כזה.... צבע: צהוב, כחול, ורוד.... יום בשבוע: שישי יום לא מועדף: שלישי-גם ספורט וגם זה היום היחיד שגומרים מאוחר... ג'לי: השיער שלי ג'לי... מה השאלה הזאת? תכשיט: שרשרת עם צדף אמיתי מניו-זילנד.... חורף/קיץ: קיץ... בחדר: את הארון שלי! עבדתי יום שלם בשבילו! אם אני יצליך אני יצרף תמונה...... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אולי אני? ראה אותך בוכה: ההורים שלי... הלכת איתו לסרט: אח שלי צעק עלייך: אח שלי <אחרי שאני צעקתי עליו...> שלח לך אימייל: לא יודעת לא בדקתי האם איי פעם.... אמרת 'אני אוהבת אותך': כן <לפוסטר> והתכוונת: אממ... כן.... הופעת בציבור בפיג'מה: *מסיבת פיג'מות!!!!* כן בכית בסרט: כמעט. הית על במה: כן חשבת שאת הולכת למות: בכיתה ג' בנחיתה <של המטוס עילגות!...> בפריז. נכשלת במקצוע: כמעט... הורידו כיתה: לא הקפיצו כיתה: לא רצית להיות המין השני: לא *מבליטה ת'ציצים* וסתם... מה השעה עכשיו? שלוש וחצי < בזמן כתיבת שורות אלו!> תפוח או בננה: בננה כחול או אדום: כחול סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחר שתסיימי את זה? יבדוק אימייל ארוחה אחרונה שאכלת: צהריים... תיכון או אוניברסיטה: יסודי! את משועממת: דהה <בואו נחשוב מה אני עושה עכשיו...> רעש אחרון ששמעת: את עצמי כותבת במחשב *קליק קליק קליק* ריח אחרון שהרחת: פלוץ *נועם! למה במקום ציבורי???*

C honey

New member
טוף,הנה זה בא|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

קצת בכללי... שם: חן פירסינג: לאא!!! (וגם לא יהיה..!!) קעקועים: לא! גובה: 1.68 (איכ!!!.. ורק בת 13, קלטו!!!..) מידת נעליים: 41-40
צבע שיער: בלונדיני-שטני אחים/אחיות: אח (יותר נכון חצי אח.., אבל אני לא מחשיבה אותו ככה...), ששמו תום. בת כמה את נראית: בערך 14-15 (בגלל הגובה, אררר...) עבר פלילי: לא! (אממ.., מה זו השאלה הזאת??) שפות: עברית, אנגלית (אני בדוברי אנגלית בבי"ס, למרות שאני לא דוברת מהבית!!), ספרדית (מבינה כמה מילים\משפטים..) וצרפתית (לומדת בבי"ס ודודה שלי יודעת לדבר וחיה בצרפת אז...) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: או-ווה.., הרבה!!, (כי אני אוהבת לקרוא ספרים,חיחי..), למרות שלא היה לי זמן כ"כ- אני עכשיו באמצע "אל תקראו לי חירות", ו"נערת הזהב" (מסדרת ספרים), ד"א גל, הספר "אלכס לרנר, דפי ואני"- ספר יפה!!!, יש לי אותו!!, וממליצה גם על "אבא ארך רגליים" בחום!!!
סרט מושכר שראית: לא זוכרת, אמממ... ראיתי במושכר את כל הסדרה של "אוסטין פאוורס"!, אה! ואת "המופע של רוקי" אצל חברה שלי.. לא כ"כ ממליצה!!.. סרט בקולנוע: אחרון?!- אני רואה די הרבה בד"כ, אבל לוזוכרת עכשיו.., נראה לי "הטירה המכושפת"... שיר ששמעת: שמעתי הרבה שירים!!! אבל שאהבתי- "נוט אין לאב" של אנריקה איגלסיאס!!! (וקליס המגעילה..) השיר שנתקע לך בראש: אותו אחד.., לא, בעצם הרבה!!, כל פעם שאני שומעת שיר שאהבתי ברדיו או משו, הוא נתקע לי! (גם שירים ישנים..), אז אם תחפרו עמוק תמצאו המון שירים תקועים אצלי במוח!!! (הייתי חייבת לתקוע משהו...) הדיסק שקנית: יותר נכון שקנו לי.., האחרון-"ג'סטיפייד" של ג'סטין. הדיסק ששמעת: האחרון- של אבריל (הוא טוב!, טוב!, טוב!!!),"לט גוו". האיש שהתקשרת אליו: הגר, חברה שלי. האיש שהתקשר אליך: הגר. תוכנית טלוויזיה שראית: האחרונה?!(חחח..)-אולי המקבץ הזה שהיה של "ארץ נהדרת", ביום שישי (אני פשוט לא רואה הרבה טלויזיה!) איש שחשבת עליו: מה??,זה יכולה להיות סתם חברה??,אבל רגע..,מה זה אתן נכנסות לי למחשבות??!(חחח..) האם... את דלוקה על מישהו:כן!(כבר הבהרתי את זה באחת ההודעות,לא?) את רוצה לגור במקום אחר:אממ..,לא! טוב לי ביישוב החמוד שאני נמצאת בו.., זה ישובי כזה ונעים!, אני אומרת לכן, מה-זה שווה לגור ביישוב!!, בלי כל העיר וזה..(גם אני גרתי בערים..) את חושבת להתאבד: אממ..,לא!,ואני לא ממליצה לכן..(חח..
) את מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי,אם הבחור נחמד...,אבל זה מסוכן!!, תיזהרו בנות!!! את רוצה עוד פירסינג:עוד??,ממתי יש לי??
את אוהבת רכבות הרים:לא נראה לי..,אבל אני גם לא שונאת!!,פשוט מפחדת קצת..,חחח בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:פסדר.. להרוג אנשים:לא!!,למה?(הערבים אולי.., אבל לא אני!!) עישון אצל בני עשרה:לא!!,וגם לא אצל מבוגרים!,איככ..,למה??,למה להרעיל ולהרוס את עצמך??!,בלעעע.. נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא שתיתי ואני לא אשתה..(את מה שאת מתכוונת..), אבל בעיקרון לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא כדאי,למה לוותר על המין היפה (כל אחד לצד השני ממנו..,כן,גם בנים זה מין יפה!!
)ואני גם די נגעלת כשאני שומעת אנשים שאני מכירה שהם כאלה..,חחח..,פעם אפילו מישהו (בן),רצה להתחיל עם אבא שלי,איכככככככ... (כי אבא שלי רווק-גרוש מאמא שלי..) האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן.על דודה שלי שנפטרה לפני שנתיים בערך.
אי פעם בכית על בן:לא נראה לי,אולי רק כשאני חושבת על בן שאני אוהבת(מפורסם בעיקר),אבל אני לא באמת בוכה,חחח(נראה לכן?!),זה פשוט מדהים אותי כמה שהוא יפה..,חח אי פעם שיקרת:אממ..,אני בטוחה שכן,מי לא?,אבל משתדלת לא הרבה! אי פעם נעצרת:נעצרתי?,מה?,ברחוב?,מה זת'ומרת??,חחח,סתם.. לא,מה פתאום נעצרתי!!? כמה פעמים... היית מאוהבת:פעמיים. נשבר לך הלב:נראה לי,אבל לא רציני..,זה לא היה ביג דיל!! שברת לבבות: לא נראה לי..,ואם כן אז רק פעם אחת.(אבל למה שבן יאהב אותי??) נישקת בנות:לא! נישקת בנים:בלחי..
(אני די צעירה,יש לי עוד הרבה חיים לחיות..,אז יש זמן!) שכבת עם בנות: בטח,כל יום!(מה זה השאלה הזאת,לעאזאזל??!) שכבת עם בנים:לא! השם שלך הופיע בעיתון:כן,כשסתיו,דנה ורוני המתוקות כתבו לי ד"ש! התחרטת על דברים שעשית:כן!!, אני חושבת שאפילו הרבה פעמים.. האם את חושבת שאת... יפה:לא כ"כ. מצחיקה: לפעמים כן. כוסית:לא! חברותית:כן!(מקווה..) מעניינת:לפעמים. מכוערת:לא צריך להגזים,מה זה ההעלבות האלה??! אהובה: כן,ע"י ההורים שלי ומקווה שכמה חברות שלי..(לא במובן הזה ולא יותר מדי.) דואגת:כן,לפעמים..,צ'מעו,אני פולנייה,שאני לא אדאג?? חמודה:מקווה.. חננה:מקווה מאוד מאוד שלא!! דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:אריה,מה זת'ומרת מילה בת 4 אותיות??,חח..,סתם.. אבל יש לי הרבה מילים בנות ארבע אותיות,הנה: ארנב,יופי,טופי,חציל,גמבה,שלמה,חסוי,רעיל,מתוק,טיפש,עוד?? ממתק:אני אוהבת שוקולד..,אבל לא אוכלת הרבה.(לא בריא!) סרט מצויר:פוקהונטס.(כשהייתי קטנה,רציתי להיות פוקהונטס.) קורנפלקס:רגיל וכריות,ועוד כמה..,לא אכפת לי איזה...(כן, עם חלב רגיל, תודה..) מסטיק:ורוד,קטן,מתוק,חמוד וטעים.ולא משנה איזה.חח צבע:אדום!!(לא מרוע,פשוט כי הוא יפה!!),וסגול. יום בשבוע:בחופש אני אוהבת את כולם,אבל בלימודים... רביעי הכי נורמלי.. (כי יש לי שעת חלון- שעה חופשית..!!) היום הכי לא מועדף: חמישי!!, אוייי...
ג'לי: מה ג'לי??, לא רוצה ג'לי.., לא אוהבת ג'לי!!!.. תכשיט: שאני עונדת קבוע?, אז הנה- ארבע טבעות חמודות ולא מיוחדות (חולת טבעות..), וצמיד כזה כאילו של הצבא.. (גם אחת הטבעות שלי היא כזאת..) חורף\קיץ: נולדתי בחורף, אז... בחדר: יש כוננית עם מערכת, מיטה, ארון בגדים גדול (שרק חצי ממנו בגדים ואין בו הרבה..
), שולחן כתיבה עם דברים עליו..., מה עוד??.. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני, ו... אה! חברה שלי באה לישון אצלי ביום הראשון של החופש!! ראה אותך בוכה: אמא שלי, וכמה מהמשפחה שלי... (בהלוויה של דודתי) ואבאשלי אפקורס..!! הלכת איתו לסרט: אבא שלי, חברות..., אני הולכת עם כל מיני אנשים... צעק עליך: אמא נראה לי..
, אבל לא הרבה.., וגם לא ממש צעקות... שלח לך אימייל: דודה שלי שגרה מצרפת.., אני מתכתבת איתה באי-מייל!!, ועוד כל מיני פרסומות..., מה שמזכיר לי שאני צריכה לבדוק אי מייל...!! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: לא כ"כ אמרתי את זה עוד...!! הופעת בציבור בפיג'מה?: בטח!, במסיבת פיג'מות.., אבל רק שם!! בכית בסרט?: כן..., בטיטאניק, ראיתי את הסרט וזה..., ובכולו לא בכיתי, ואז אני הולכת לישון, ומתחילה לבכות על הכרית..., חח
היית על במה?: כן.., כשהופעתי מחוגי ריקוד... (לא שאהבתי, אבל...), ומהצופים!! חשבת שאת הולכת למות: לא..., מתי?? נכשלת במקצוע?: בתעודה לא!!, אבל במבחנים ובחנים מדי פעם עלולים והיו ציונים לא משהו... הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: לא! רצית להיות המין השני?: לא נראה לי...!! וסתם. מה השעה עכשיו? 15:50 תפוח או בננה?: תפוח. כחול או אדום?: אדום!!! סתיו או אביב: אביב נראה לי... מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: אלך לחברה שלי... איזה ארוחה אחרונה אכלת?: צהריים, עכשיו. תיכון או אוניברסיטה?: תיכון, זה קול..., וחינוי!! את משועממת?: לא כ"כ.., כי אני עושה את השאלון הזה!! (מרצון..!!!). רעש אחרון ששמעת?: צלצול פלאפון. ריח האחרון שהרחת?: ריח של אוכל, וסבון ידיים.

0Pink0Angel0

New member
אנייייי

קצת בכללי... שם: דניאל פירסינג: בטבור קעקועים: אין גובה: לא יודעת.. אבל יחסית אני פסדר יענו בגובה הממוצע מידת נעליים: 36-38 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: שתי קרציות בת כמה את נראית: תשאלי את מי שראה אותי חח.. משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: נופ. שפות: עברית אנגלית ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לא זוכרת איך קוראים לו זה הייה ספר שהייה לנו עבודה עליו שנה שעברה סרט מושכר שראית: ראיתי הרבה.. כולם יפים סרט בקולנוע: אין לי מועדף כולם יפים שיר ששמעת: שמעתי הרבה וכל הזמן זה מתחלף אצלי עכשיו הכי יפה זה Hey Mama של בלאק איד פיס השיר שנתקע לך בראש: כרגע שום שיר הדיסק שקנית: הכל צרוב חח הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי עם כל מיני שירים שאני אוהבת האיש שהתקשרת אליו: החברה הכי טובה שלי כפרה עלייה האיש שהתקשר אליך:ידיד שלי תוכנית טלוויזיה שראית: המורדים ואקזיט איש שחשבת עליו: בנחמין
האם... את דלוקה על מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד: לא חס וחלילה את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: כן לא יזיק באף חח.. את אוהבת רכבות הרים: לא אוהבת ולא שונאת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד סתםם נגד עישון אצל בני עשרה: לא נגד ולא בעד.. לא כפת לי ממש מי שרוצה לעשן אז שיהיה לו לבריאות אבל אני לא מעשנת נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד יש לי בחילות בנסיעות בעעע מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד איכססססהה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: טחח.. לאאאא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:כן האם את חושבת שאת... יפה: לא ממש מצחיקה: לא כוסית: אולי קצת.. חברותית: כן מעניינת: לאדעת מכוערת:לא אהובה: כן דואגת:כן חמודה: כן חננה:לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בנחה ממתק: סוכריה על מקל עם מסטיק בפנים סרט מצויר: אממ.. לא יודעת אני צריכה לחשוב על זה קורנפלקס: רגיל מסטיק: בטעם תות צבע: ורודדד יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: ש'זה?!? תכשיט: צמידים ועגילים חורף\קיץ: קיץץץ בחדר: כל פינה ופינה חח.. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי שהיא ישנה אצלי ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: עם השכבה צעק עליך: אחותי אבל החזרתי לה חח שלח לך אימייל: טפוז כי כרגע נרשמתי חח... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: לא אמרתי עדיין הופעת בציבור בפיג'מה?: כן חופשי הורדתי את הכלבה שלי בכית בסרט?: כן בכיתה ה' היית על במה?: כן מלא פעמים חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע?: הרבה הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?: כן שאני במחזור וסתם. מה השעה עכשיו? 1 וחצי בלילה תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?: פיצה תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: מעודדדד רעש אחרון ששמעת?: הודעה באי סי קיו ריח האחרון שהרחת?: בושם שלי וואווו זה היה ארוך חחח...

עכשיו טורי...

שם:יסמין (לפעמים גם לבנה ויבח...) פירסינג: אין קעקועים: לא ולא יהיו... גובה: לא מספיק!!- בואו נגיד שאני הכי נמוכנה בשכבה... מידת נעליים:38 צבע שיער:שטני.. אחים/אחיות:4 יותר מדי... בת כמה את נראית:בגלל הגובה..לא הרבה... משקפיים? גשר? עבר פלילי:לא לא ולא... שפות: עברית שפה קשה... הדברים האחרונים שעשית:ספר שקראת:קטע מטורף...ספר גאוני! סרט מושכר שראית:עלי ג'יי סרט בקולנוע:ואז הגיע פולי שיר ששמעת:הרבה שירי מחנה...אפשר להגיד... שהם נטחנו במוח שלי במשך 4 ימים!!! השיר שנתקע לך בראש:אפחד... הדיסק שקנית:- הדיסק ששמעת:- האיש שהתקשרת אליו:חן..(כאילו שזה אומר לכם משו...) האיש שהתקשר אליך: מורן אחותי.. תוכנית טלוויזיה שראית:לא ראיתי-4 ימים בלי טלויזיה... איש שחשבת עליו:- האם... את דלוקה על מישהו:יאפפפפ את רוצה לגור במקום אחר: כן!!!בא לי לצאת מהחור הזה והמהר!!! את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: האהא... את אוהבת רכבות הרים:מאודדדדדדדדדד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא להרוג אנשים: לא (למרות שהייתי האחראית להריגה של כמה כבר...סתם...) עישון אצל בני עשרה:לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: מה הבעיה... בכל זאת עדיין אין לי רשיון ואני לא נוהגת... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אישית איןלי בעיה כל עוד זאת לא המערכת שלי... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן והרבה.. אי פעם שיקרת: לא...טוב נו קצת...אבל שקרים לבנים! אי פעם נעצרת: האהא... כמה פעמים... היית מאוהבת:הרבה... נשבר לך הלב: כנ"ל למקודם שברת לבבות: לודעת... נישקת בנות: כן...(בלחי) ובאילוץ כי אני נגד כל זה...גאםםם נישקת בנים: יאפ... שכבת עם בנות:שאלה מאוד לא מתוחכמת..(עליתם עלי....סתם לא...) שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן בלי הקשר אלי... התחרטת על דברים שעשית: אכן.. האם את חושבת שאת... יפה: אממ..תנו לי לחשוב על זה..לא... מצחיקה: כה,בערך כוסית: לא חברותית: אפשר להגיד...שלא...סתם... מעניינת:בערך... חדל שאלות סתומות!!! מכוערת: ככה... אהובה: אממ...אממ דואגת:לא...תלוי למי.. חמודה: כשמתחשק לי חננה:בערך עד כיתה ד'...וזה עבר מהר מאוד... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אוכל....חיחיחי... ממתק: ומה עם חטיף?! אני טוענת קיפוח סרט מצויר: מפלצות בע"מ קורנפלקס:מפתאום..כריות!!! מסטיק: מנטה הכי חזק שיש!!! צבע:כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לימון תכשיט: אין... חורף\קיץ: חורף בחדר: הוא בסדר מה איתכם?! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:חן ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט:אחותי הגדולה צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: חברה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: בבצפר באיזה פעילות סתומה בכיתה א'... בכית בסרט?:לא היית על במה?: כן(בבצפר זה נחשב?) חשבת שאת הולכת למות:ברכבת עריםםם נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן במחנה..כשצריך להשתין בשיחים...לא וזה לא כיףףףףףף מה השעה עכשיו? 2 בצהריים... תפוח או בננה?: בננה!!! כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: ללכת לאכול באיזה מסעדה בסוף העולם... איזה ארוחה אחרונה אכלת?: בוקר... תיכון או אוניברסיטה?: תיכון...מן הסתם אולי אחר כך אוניברסיטה... את משועממת?: כההההההההההה רעש אחרון ששמעת?: האחותי הקרציה שרה לעצמה וממלמלת לעצמה מילים לא מובנות... ריח האחרון שהרחת?: האף שלי סתוב... יש...סיימתי...היה מאוד כיף לרשום את הקורות חיים שלי...חיחי... ביי

למעלה