שאלון!!!!!!!!!!!

slee4

New member
../images/Emo11.gif

62. יצא לשארון לאמץ אותך? לא את כן מאומצת אצלי אבל עכשיו אני מאמצת אותך רשמית

slee4

New member
../images/Emo11.gifנורא משעמם לנו בערבים..מצאנו משו לעשות

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההההההההההההה :)

1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ? אם אני לא יודע אז ניראה לי שאני לא יודעע 2.באיזה צבע הקקי שלך? ירוק כהה עם נגיעות סגול 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? אממ לא 4. האם אי פעם מתת? בארור 7 פעמים, בפעם השנייה זה מאודדדדדדדדדדדדדדדדד כאבב 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת? של ברילום הכי עילגתת !!! 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? לא 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? לאא 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? לאא 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל? אצלי זה בצד ימין
14:03 10.עצלן! 11.האם יש לך סטיות? לא מאמי לאא 12.מהן? ^^ 13.היית עושה את הפלאפון שלך? לא 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? אממ ניראה לי שכןן XDDDD 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע......- אם אני לא רוצה שנדע אז אני לא רוצה שנדע 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? לא מותקק 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] מיליון שנה, 26 חודשים, 31 ימים, 69 דק' ו74 שניות נכון לעכשיו 18. כמה שיניים יש לך? 21 19. אתה עיוור? כן 20. אתה רואה אותי עכשיו? לא 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד? אמממממ כן אהה לאא 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? 10 23. לדעתך אתה עילג? כן 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] שיהיה לו מייזל טובב 25. מה תעשה עוד שעה? אני אוכל [סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף] 26. ועוד חצי שעה? אני אוכל [סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף] 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אמא ש'ך 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות! XDDDDDDDDDDDDDDDDD 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] אממ 17, 16 לא בטוח 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] וודקה 31. התגלחת פעם? 179 פעמים ליתר דיוקק
32. התקלחת פעם? לא 33. הורדת פעם שערות בשעווה? כןן מלאא פעמיםם, הפעם הראשונה הייתה בנורווגיה כשאכלתי סמבוסק מפלאפל של גינדי 34. כאב? ברוררררררררררררר שלאא 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? מה אמרת ? לא הבנתי ! 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? ובעברית צחה ? 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי? תגידי את עמה ? 38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? 48 39.רוצה להתחתן? לא 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!? אבל אמרתי לא יא זקנהה 41. נוח לך? לא 42. יופי כי לי לא. מרוצה ? לאא 43. בן כמה אלון נראה לך? 87 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? אותךך 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? 258 פעמיםם 46.השתתפת בועידה אצל זהבית? כןן 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? 159874362 לירה שטרלינג 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 49. ובלילות השחורים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 50. והכחולים? טובב הה ??? 51. והסגלגלים? ? 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה? לא יודעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? לא יודעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? 926 שעות עם יובי 56. כמה שיערות יש לך על הראש? 6 57. יש לך קצוות מפוצלים? בארורררררררררררר 58. היית בת"א? כן 59. כמה פעמים? מיליארד עשרים מיליון ושלושים אלף פעמיםם 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו? כן 61. ואצל אורי? כן 62. יצא לשארון לאמץ אותך? לא 63. טוב מה את צועקת?!?!? מי צועקק ??? יא זקנהה 64. הבנת את השאלה הקודמת? לא 65. אם לא אתה טיפש. אמא שלךך בעירוםם 66. אם כן אתה שולט- תודההההההההההההההההההההההההה 67. נטע שמת הכל? וואט ???????????????????????????????????????? 68. אתה מזיע? לא 69. עשית את זה פעם ב69? בארורררררררררררררררררררררררררררררררר שלאא 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDD 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? לא 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 73. ואת המוח? כןןןןןןןןןןןןןןןן במיוחד שצינצי מדברת XDD סתאם סתאםם 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? ובאנגלית ? 75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? מסן 76. פלא' או פלאפון? פלאפון 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS? נכוןן XDDDDDDDDDDDD 78. גם לך גמל התחבר עכשיו? לא מאמי 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? כי הם אוהבים תפוזיםם 80. אתה חושב שזה עילג? לא 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? אפרסמון 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? לא 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? לא 84. נטע??????? לא 85. כן??... לא 86. למה אתה עונה? לא 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? לא 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? כן 90. מה התמונה שלך? כן 91. למה ז'בט הלכה? כן 92. נטע את עוד חיה? כןן 93. סבתא חיה מתה?!?!? סגידהההההההה מבצע סבתא
94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? לא 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] ??? 96. למה ז'בט חזרה? לא יודעע 97. איזה אורי??? לאא יודעע 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? לא יודעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? לאא 100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? כי מי שכתב אותו סתום ברמות היסטריותת

go goldi

New member
בחשבון מהיר שעשיתי יש לי 10 ילדים ו73 בדרך../images/Emo12.gif

אם אני לא אגלה שיש לי עוד ילדים/ לעוד מישהו אני חייבת

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאימא שך עילגת ../images/Emo6.gif

dbshachar

New member
עונה ../images/Emo3.gif

;[ כבר עשיתי את זה קודם והגעתי כמעט לסוף ומשום מה זה יצא לי.. אין לי מושג איך יש לי כוח לעשות את זה שוב
הוו! פעם ראשונה הצלחתי להבין מה זה מדגישומטיק ולדעת איך משתמשים בזה :) 1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ? לא. 2.באיזה צבע הקקי שלך? חום כזה.. 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? כן, בירה. 4. האם אי פעם מתת? כן. 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת? רק רוסיים. 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? כן, עשיתי על זה דיון במשך 5 שעות. 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? מאוד. 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? עדיין יש לי. יש לי תמונות, אבל אני לא אעלה :) ואתמול בטיפול אצל הרופא הביאו לי שוב גומיות וממש כואב ליי.. :[ 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל? 15:10. 10.עצלן! למה עצלן? ללכת לסלון בשביל לראות מה השעה כשהיא כתובה לי על המסך?.. 11.האם יש לך סטיות? כן. 12.מהן?
13.היית עושה את הפלאפון שלך? לא, הפאנל קצת נהרס והאורות שבצדדים קרועים קצת.. 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? מאוד, המון. 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע...... יש לי חבר הומו. אבל אסור לי לספר את זה לאף אחד. 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? לא צריך אקדח בשביל זה, אני אוהב לענות על שאלות :) 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] בן 12, 8 חודשים ו-20 ימים (בדיוק :) 18. כמה שיניים יש לך? מספיק. 19. אתה עיוור? כן. 20. אתה רואה אותי עכשיו? כן. 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד? מה אתה מביא כאפות?
22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? עד שלושתרבע הכוס המלאה. (למה אומרים "חצי הכוס המלאה"? הרי היא חצי כוס והיא לא מלאה.. אז למה חצי הכוס המלאה ולא חצי הכוס?..) 23. לדעתך אתה עילג? כן. 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] כן. 25. מה תעשה עוד שעה? אהיה באינטרנט, אני מניח.. 26. ועוד חצי שעה? אהיה באינטרנט, אני מניח.. 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? להיות באינטרנט, אני מניח.. סתם נו, משו שקשור לתחום המוסיקה. או אולי גם משו שקשור לצילום, אבל לא בטוח כי קצת ירד לי מזה.. 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות!
29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] 87. 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] בשתן. 31. התגלחת פעם? לא, אבל בקרוב.. 32. התקלחת פעם? לא. 33. הורדת פעם שערות בשעווה? לא. 34. כאב? מאוד. 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? בתדירות גבוהה.. 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? שלמי שהמציא את המילים האלו אין חיים. 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי? אני חולה עליך. 38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? המון
39.רוצה להתחתן? לא. 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!? לא שואל אותך. 41. נוח לך? לא. 42. יופי כי לי לא. מרוצה מאוד. 43. בן כמה אלון נראה לך? 56. 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? הוו.. זה סודי
45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? מעט. אני לא כל כך אוהב אותו, ואני שונא שירים טחונים.. 46.השתתפת בועידה אצל זהבית? כן. 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? מעט. 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] לא, אבל הייתי בלילות צהובים.. 49. ובלילות השחורים? לא. 50. והכחולים? לא. 51. והסגלגלים? לא. 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? שמעתם על הצבע ירוק בקבוק? מה זה ירוק בקבוק? איזה בקבוק יש בצבע ירוק?
המשך בהודעה הבאה..

dbshachar

New member
המשך.

53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה? השתתפתי רק בועידה אחת, לצערי. לא נחמד מצידכם לא להזמין אותי
54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? לא'דע.. 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? אני חושב רבע שעה.. אני בטוח שיש כאן המון שהם יותר
56. כמה שיערות יש לך על הראש? מספיק. 57. יש לך קצוות מפוצלים? לא. 58. היית בת"א? רק פעם אחת כשהייתי קטן.. 59. כמה פעמים? פעם אחת. 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו? מאוד. 61. ואצל אורי? ברור. 62. יצא לשארון לאמץ אותך? לא. 63. טוב מה את צועקת?!?!? השאלון הוא בשפת זכר, לא?.. 64. הבנת את השאלה הקודמת? לא. 65. אם לא אתה טיפש. האימה. 66. אם כן אתה שולט מרתק. 67. נטע שמת הכל?
68. אתה מזיע? לא, המאוורר עליי. 69. עשית את זה פעם ב69? לא. 70. מה אתה ישר חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! אה. 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? לא. 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? XDDDDD 73. ואת המוח? הוא תקוע גם ככה. 74. גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? כן. 75. איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? מסן. 76. פלא' או פלאפון? פלאפון. 77. גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS? לא, גם אני לא הבנתי. 78. גם לך גמל התחבר עכשיו? לא. 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? כי הם שונאים תפוחים. 80. אתה חושב שזה עילג? לא. 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? תפוז מעולה. 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? כן. 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? לא. 84. נטע??????? 85. כן??... 86. למה אתה עונה? אני לא עונה. 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? לא. 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? אם יתנו לי 10 חבילות שוקולד שאני אוכל בעצמי ו... פצפצים!!!!!!!!!1111 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? כן. 90. מה התמונה שלך? הפסנתר שלי עם הכיסא, נשאר ממתי שקניתי את הפסנתר. 91. למה ז'בט הלכה? לא יודע. 92. נטע את עוד חיה? 93. סבתא חיה מתה?!?!? סבא ז'בטו. (הא, ז'בט, ז'בטו, מגניב :) 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? לא. 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] בורקס. 96. למה ז'בט חזרה? כי היה לי משעמם. 97. איזה אורי??? אורי בר-לב קלינטון. 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? זה אפשרי! באמת! :) 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? המאוורר עלייייי
100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? כי כולם ענו, והרי אם כולם יקפצו מהגג גם אני לא אוכל חציל. הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה על השאלון השולט הזההההה

1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ? כן מלא!! 2.באיזה צבע הקקי שלך? זה לבן כזה ירקרק 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? לא, שתיתי בירה לבנה אבל זה סתם היה מגעיל
4. האם אי פעם מתת?כע מלא פעמים... 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת?אני כתבתי את השאלה השנונה הזאתי וכע 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? כל לילה אני לא מצליחה לישון בגלל זה!! מטריד.. מטריד מאוד 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? מאודדדדד 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? יש לי
אחרי הרבה יותר טוב!! 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל? 15:25 ואצלי זה בצד ימין
10.עצלן! נכון
11.האם יש לך סטיות? מלאאאאא 12.מהן? לקצוץ ציפורניים
13.היית עושה את הפלאפון שלך? הוא שקסי אבל לא עד כדי כךץץץ 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? כעע
15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע......אני שלומקה בן 45 ובאתי כי אני יודע מה עשיתם בקיץ האחרון
16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15?אבל עניתי!!! 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] 14 וחציייי בדיוק היום!!!! 18. כמה שיניים יש לך? 36 19. אתה עיוור? לא 20. אתה רואה אותי עכשיו? כן!! רגע זוזי קצת ימינה 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד? אני עושה לך בחזרה!! 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? נכון מאוד! 23. לדעתך אתה עילג? מאוד
אני יותר בכיוון של עיגלת תאמת 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] מזל טובבבבבבב
25. מה תעשה עוד שעה? יש לי שיעור פרטי באנגלית 26. ועוד חצי שעה? אזע לשיעור 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? עורכת דין 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות! טוב שניה.. 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] 20 ככה 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] שמפו ומרכך ולפעמים ככה קצת נפט לריח טוב 31. התגלחת פעם? כע 32. התקלחת פעם?כע 33. הורדת פעם שערות בשעווה? כע 34. כאב? ממש לא!! אנשים זה לא כואב!!! 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? משפיע מאוד ואני חושבת שאם הזיהום הגלובלי יפסק יהיה לנו פחות חם בקיץ
36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? שזה רע מאוד עז רע 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי? אני אוהבת אותךךך
38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? לפי החישוב שלי 108 39.רוצה להתחתן? כעעע 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!?
41. נוח לך? כע 42. יופי כי לי לא. מרוצה ? מאודדדדדד 43. בן כמה אלון נראה לך? 18+ 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? כולםםםםם
בואו אני מחכה.. 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? מלאא רוצה בנות רוצה את דנה תמי ושרון 46.השתתפת בועידה אצל זהבית?מלאאאאאאא 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? 400 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] כע 49. ובלילות השחורים?כע 50. והכחולים? כע 51. והסגלגלים? 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? כע 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה?היו מלא.. 54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? לא זוכרת 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? נראה לי 6 שעות 56. כמה שיערות יש לך על הראש? 1.. 2.. 57. יש לך קצוות מפוצלים?לא, הסתפרתי 58. היית בת"א?לאא בכלל לא 59. כמה פעמים?1000000000000000000 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו? לא, היא רחוקה מדי.. 61. ואצל אורי? כעעעעעעעע 62. יצא לשארון לאמץ אותך? כע 63. טוב מה את צועקת?!?!? סליחה 64. הבנת את השאלה הקודמת? כע 65. אם לא אתה טיפש. אבל הבנתי 66. אם כן אתה שולט תודהההה 67. נטע שמת הכל? כע 68. אתה מזיע? לא 69. עשית את זה פעם ב69? מה?
70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! האאאאאא 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? כע שנכנסים ויוצאים 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? לא 73. ואת המוח? מאודדדדדדדדדדדדדד 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? כע!! 75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? מסנ 76. פלא' או פלאפון?פלא 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS? כע
78. גם לך גמל התחבר עכשיו? לא 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? כי הם עילגים 80. אתה חושב שזה עילג? כע 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? אגס 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? כעעעע 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? כע 84. נטע??????? מה???? 85. כן??... למה את עונה?!?! 86. למה אתה עונה? כי אני נטע!! 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? לא! 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? כע 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? לא 90. מה התמונה שלך? חתול חמוד 91. למה ז'בט הלכה? כי נתקע לי המחשב 92. נטע את עוד חיה? כע 93. סבתא חיה מתה?!?!? סרט שולטטטט
94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? כע 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] כי אנחנו שולטת
96. למה ז'בט חזרה? כי המחשב קם לתחיה 97. איזה אורי??? רוזנברג המפורסם שלא עונה לsms חשובים!! 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? לא יודעת לא ניסיתי 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? הדלקתי אותו
100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני כתבתי אותו

למעלה