שאלון!!!!!!!!!!!

../images/Emo124.gif שאלון!!!!!!!!!!!

כדי להפיח קצת רוח חים בפורומינו הקטקטון הוחלט בספונטניות מהממת לכתוב שאלון. לשאלות אחריים : חמו הלא היא חמו, ז'בט הלא היא ז'בטה של מנטה, שארון הלא היא כוסית. ונטע הלא היא מנטה בלתי מעורערת. טוב אולי קצת מעורערת [בנפש] וגם עדי בר, הלא היא הכפרה של נטע מנטה!!! השאלון מנוסח בזכר, אז בנות... אל תענו [סתם
] ולשאלות: 1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם
? 2.באיזה צבע הקקי שלך? 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? 4. האם אי פעם מתת? 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת? 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל? 10.עצלן! 11.האם יש לך סטיות? 12.מהן? 13.היית עושה את הפלאפון שלך? 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע...... 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] 18. כמה שיניים יש לך? 19. אתה עיוור? 20. אתה רואה אותי עכשיו? 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד? 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? 23. לדעתך אתה עילג? 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] 25. מה תעשה עוד שעה? 26. ועוד חצי שעה? 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות! 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] 31. התגלחת פעם? 32. התקלחת פעם? 33. הורדת פעם שערות בשעווה? 34. כאב? 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי?
38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? 39.רוצה להתחתן? 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!? 41. נוח לך? 42. יופי כי לי לא. מרוצה
43. בן כמה אלון נראה לך? 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? 46.השתתפת בועידה אצל זהבית? 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] 49. ובלילות השחורים? 50. והכחולים? 51. והסגלגלים? 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה? 54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? 56. כמה שיערות יש לך על הראש? 57. יש לך קצוות מפוצלים? 58. היית בת"א? 59. כמה פעמים? 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו? 61. ואצל אורי? 62. יצא לשארון לאמץ אותך? 63. טוב מה את צועקת?!?!?
64. הבנת את השאלה הקודמת? 65. אם לא אתה טיפש. 66. אם כן אתה שולט
67. נטע שמת הכל? 68. אתה מזיע? 69. עשית את זה פעם ב69? 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? 73. ואת המוח? 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? 75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? 76. פלא' או פלאפון? 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS? 78. גם לך גמל התחבר עכשיו?
79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? 80. אתה חושב שזה עילג? 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? 84. נטע??????? 85. כן??... 86. למה אתה עונה? 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? 90. מה התמונה שלך? 91. למה ז'בט הלכה? 92. נטע את עוד חיה? 93. סבתא חיה מתה?!?!?
94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] 96. למה ז'בט חזרה? 97. איזה אורי??? 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם?
100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה?
הזכויות שמורות לז'בט עדי שארון חמו ונטע! תהנו!
מדגישומטיק למעוניינים: http://213.8.106.62/on/mo/

go goldi

New member
../images/Emo6.gif

1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ?אולי
2.באיזה צבע הקקי שלך?חום 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו?לא נראה לי 4. האם אי פעם מתת?כן 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת?כשהיא עושה צניחות חופשיות מהשולחן, כן 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר?לא יצא לי 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי?כן
8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי?לא
9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל?23:33 וכן
10.עצלן!
11.האם יש לך סטיות?אולי
12.מהן?:X 13.היית עושה את הפלאפון שלך?כןןןןן!! אריק
14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים?אני מוזרה בכללי 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע......אני הומו
16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15?כן
17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות]15 ועוד שעה שלושה חודשים
18. כמה שיניים יש לך?כמה עשרות 19. אתה עיוור?לא 20. אתה רואה אותי עכשיו?כן 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד?אני עושה לך בחזרה ככה עם היד 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון?ברור 23. לדעתך אתה עילג?כמובן! איזו מן שאלה זו? 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג']כנראה
25. מה תעשה עוד שעה?אשן 26. ועוד חצי שעה?אהפוך לדלעת(חצות) 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?גדוללללללללל 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות!אופסי נופסי 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך]20 פלוס 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין]נפט
31. התגלחת פעם?כן 32. התקלחת פעם?נראה לי שכן 33. הורדת פעם שערות בשעווה? כן 34. כאב?מאוד 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ?משפיע. משפיע. 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה?ממתי אני חושבת?! 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי? כן כן כןןן
38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך?לא יודעת
כמה אני חייבת לעצמי? 39.רוצה להתחתן?אולי? 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!?
41. נוח לך?עכשיו כן 42. יופי כי לי לא. מרוצה? מרוצה
43. בן כמה אלון נראה לך?18 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות?את המנהלים (ממניעים אינטרסנטים בלבד
) 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות?לא הרבה 46.השתתפת בועידה אצל זהבית?משום מה
47. כמה יצא לך חשבון טלפון?אלף פלוס מינוס 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!]ברוררר 49. ובלילות השחורים?כנראה 50. והכחולים?היו כמה כאלו
51. והסגלגלים?אולייייי 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי?בכתומים מתנחל הייתי
53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה?עם הבינגו
54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה?או עם נטע או עם שארון.... 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון?6 שעות:| 56. כמה שיערות יש לך על הראש?לא ספרתי 57. יש לך קצוות מפוצלים?נראה לי 58. היית בת"א?ברור 59. כמה פעמים?הרבה 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו?כןןןןן 61. ואצל אורי?כןןןןןןןן 62. יצא לשארון לאמץ אותך?הרבה פעמים 63. טוב מה את צועקת?!?!? ששששש שארון תבכה בגללך
64. הבנת את השאלה הקודמת?כן
65. אם לא אתה טיפש.תודה
66. אם כן אתה שולט תודה רבה
67. נטע שמת הכל?
68. אתה מזיע?כן
69. עשית את זה פעם ב69?
"מה עושים עם החורים?!" 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! וואלה?! 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב?לעיתים 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב?כן!
73. ואת המוח?
כן 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה?כן, הרבה פעמים 75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר?מסנ 76. פלא' או פלאפון?פלא' 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS?אני דווקא הבנתי
78. גם לך גמל התחבר עכשיו? לא 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז?כי הם כתומים 80. אתה חושב שזה עילג?כן 81. איזה פרי היית מעדיף במקום?בננה 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות?לא
83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל?לא
84. נטע??????? לא אני ז'בט 85. כן??...
86. למה אתה עונה? לא יודעת
87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם?לא 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ?תלוי מי אלו כולם 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה?למה לא? 90. מה התמונה שלך?אני שוארון
91. למה ז'בט הלכה?כי נתקע לה המסן
92. נטע את עוד חיה?לא בדקתי 93. סבתא חיה מתה?!?!? כן 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו?לא
95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי]
96. למה ז'בט חזרה?כי משעמם לה בחיים 97. איזה אורי??? רוזנברג
98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף?לא יודעת 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם?אין מזגן
100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? כן אני מפגר

מה את משחקת אותה ילדה גדולה?../images/Emo75.gif

את לא בת 16 ו-3 חודשים, אתמול חגגת 16 וחודשיים וחשבתי עלייך והתכוונתי לכתוב את זה בפורום אבל שכחתי
מזל טוב מאוחר

../images/Emo101.gif עונההההההה

1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ? יש לי...אבל אני לא יודע עליהם... 2.באיזה צבע הקקי שלך? תלוי מתי... 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? אני בטוח שהיה אבל לא עולה לי בראש עכשיו 4. האם אי פעם מתת? 4 פעמים...5. 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת? מאוד 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? מממ שאלה מעניינת 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? רק מחשבון מדעי... 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? היה לייייייייי....ואין לי תמונות איתו תודה לאל XD 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל? 23:35 וכן 10.עצלן! נכון
11.האם יש לך סטיות? כן 12.מהן? הפורום השקסי הזה 13.היית עושה את הפלאפון שלך? לא...זה דור שני...זה כמו לעשות את אמא שלי... 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? אהממפגשיםאהמ 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע...... אני רוצה שתדעו הכל 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? עניתי כבר 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] 15 ששנים,5 חודשים,17 ימים 18. כמה שיניים יש לך? אין לי כוח לספור 19. אתה עיוור? כן 20. אתה רואה אותי עכשיו? כן 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד? כן 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? ברוווווור 23. לדעתך אתה עילג? כן 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] בטחחחחח 25. מה תעשה עוד שעה? אשן 26. ועוד חצי שעה? לא יודע 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? להיות המנהל של הפורום הזה...סתם XD לא יודע 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות! טוב 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] בין 20-30 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] בג'ל לשיער...אבל אם יש בית אז עם רסק עגבניות 31. התגלחת פעם? לא 32. התקלחת פעם? כן 33. הורדת פעם שערות בשעווה? לא 34. כאב? - 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? ברוווווווווווווור 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? שהפטרוזיליה הזאת צריכה להאכל כבר 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי? כן הרבה 38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? כבר יש לי מספיק ילדים ממנה 39.רוצה להתחתן? כןןןןןןןןןן 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!? אז לא צריך 41. נוח לך? כן 42. יופי כי לי לא. מרוצה מאוד 43. בן כמה אלון נראה לך? 450 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? את ג'ןןןןן 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? 45689-45689=0 46.השתתפת בועידה אצל זהבית? ברור 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? הרבה 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] הכנתי אותם XD 49. ובלילות השחורים? כל לילה הוא שחור 50. והכחולים?
XD סתם... 51. והסגלגלים? כןןןןן 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? הכתומיםםםםםם אורנג' דיייי "יום כתום יום כתום איזה חום איזה חום" XDDD המבין יבין XDDDDDD 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה? שחמו נחרה לנו XD 54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? ששרון נחרה לי XD 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? 6 שעות בלילה הלבן XD 56. כמה שיערות יש לך על הראש? 6897903243242 57. יש לך קצוות מפוצלים? אה? 58. היית בת"א? לא 59. כמה פעמים? אני רק גר שם אז לא יצא לי להיות הרבה 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו? כןןןןןןן 61. ואצל אורי? לאאאאאאאאאאא 62. יצא לשארון לאמץ אותך? כןןןןןןןן 63. טוב מה את צועקת?!?!? אמא שלך צועקת! 64. הבנת את השאלה הקודמת? לא 65. אם לא אתה טיפש. נכון 66. אם כן אתה שולט ): 67. נטע שמת הכל? כן 68. אתה מזיע? לא 69. עשית את זה פעם ב69? הרבה פעמים 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! אהההה 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? כןןןןןן 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? אני כל הזמן תוקע את המחשב שלי...בדרך כלל אני מכניס בכונן D... 73. ואת המוח? יש לי כזה? 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? XDDDDDD 75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? מסנ 76. פלא' או פלאפון? פלאפון 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS? XDDDDDDDDDDDDDDDDD 78. גם לך גמל התחבר עכשיו? לא יודע...אני במצב עסוק 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? כי זה היה אורנג' דיי 80. אתה חושב שזה עילג? כן 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? שסקקקקק 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? כן 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? לא...רק על הברך... 84. נטע??????? 85. כן??... 86. למה אתה עונה? 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? תלוי 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? כןןןןןןן מה יהיה שווה להשאר לבד בעולם הזה? 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? לא 90. מה התמונה שלך? שלי 91. למה ז'בט הלכה? כי היא עייפה 92. נטע את עוד חיה? לא 93. סבתא חיה מתה?!?!? סבתא של _ _ _ _ _ מתה...יש לה אוזן עצלה... 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? כןןןןןןןןןןן 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] כןןןןןןןןןן 96. למה ז'בט חזרה? כי היא לא עייפה 97. איזה אורי??? אורי רוזנברג ב-ט' 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? עם היד 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? לא 100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? מאודדדדדדד

../images/Emo126.gif ../images/Emo47.gif וואי אורי כמה צחקתי!

העלית לי חיוך על הפנים כמה דקות לפני השינה
מחר אני אשים את ההיילייטס של השאלון שלך

הכל כמובן בהומור למי שלא הבין ../images/Emo11.gif

יאללה. זזתי לישון לפני שאני אעשה עוד דברים שאני אצטער עליהם XD

go goldi

New member
XDDDDDDDDDDDDD

72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? אני כל הזמן תוקע את המחשב שלי...בדרך כלל אני מכניס בכונן D...

slee4

New member
מה זהההה?אני ארביץ לך!!!

54. "עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? ששרון נחרה לי XD" מתי נחרתי?!רק נמנמתי קלות ואתה ניצלת את זה כדי לצחוק עלי!

שלישית במקלחת!!!!../images/Emo75.gif

1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ?לא 2.באיזה צבע הקקי שלך?טורקיז 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו?כן, אבל לא ידעתי שזה חומר ניקוי 4. האם אי פעם מתת?כן 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת?מי זאת מקלדת? 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר?לא 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי?כן 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי?לא, ככה ולא 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל?23:45 ואצלי הוא בצד ימין
10.עצלן!נכון 11.האם יש לך סטיות?כן 12.מהן?מה היתה השאלה? 13.היית עושה את הפלאפון שלך?מוטי2? בארור
14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים?אף פעם
15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע......התקלחתי עם פיל ים 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15?לא, ו, תירו כבר! 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות]15 שנים, 1 וחצי חודשים, 5 ימים, 15 שעות ו-34 דקות 18. כמה שיניים יש לך?28 19. אתה עיוור?לא 20. אתה רואה אותי עכשיו?לא
21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד?לא יפה! 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון?כמה שאחנו עילגים אני חושבת שזה נכון 23. לדעתך אתה עילג?כן 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג']רגע, אני אבדוק ביומן...לא, אבל להדר לוי יש
25. מה תעשה עוד שעה?אשן 26. ועוד חצי שעה?אם לא אשן אז סתם אתגלגל במיטה ואחשוב עליכם
27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?קוסמטיקאית ו/או מפנה זבל 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות!לא רוצה
29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך]היה זה שנת 77, חורף, חום אימים, תחשבו בת כמה הייתי 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין]קטשופ 31. התגלחת פעם?לא 32. התקלחת פעם?כן 33. הורדת פעם שערות בשעווה? לא, אבל אורי עשה לי שעווה
34. כאב?כן
35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ?לא יודעת
אבל הוא הורס את כדה"א. אם אתם רוצים מידע יותר מדוייק ועדכני אל תשאלו אותי
36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה?דווקא נחמד! אבל אבטיח יותר 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי?אם כדור הארץ היה את אז אני אוהבת את הירח. סתם יא שולטת, אני
אותך 38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך?8 וחצי 39.רוצה להתחתן?מה יש לי להפסיד? 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!?מבחינה חוקית ומשפטית את כבר לא יכולה לבטל את ההחלטה. 41. נוח לך?מאיזו בחינה? 42. יופי כי לי לא. מרוצה?לא
43. בן כמה אלון נראה לך?בערך 18, 30, משהו כזה 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות?את הפורום עצמו 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות?4, שזה מספר הפעמים שהוא כתוב אצלי ביומן זבנג עם מילים שונות 46.השתתפת בועידה אצל זהבית?כן 47. כמה יצא לך חשבון טלפון?2000 אבל זה היה בחו"ל 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!]כן 49. ובלילות השחורים?כן 50. והכחולים?63, טלויזיה קטנה וחכמה 51. והסגלגלים?
למה לא קראתם לי? 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי?כן, כן וכן 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה?לא זוכרת, אבל אני לא אשתתף בעוד כאלה
54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה?עזבו אותי, אני לא זוכרת כלום מהחיים שלי 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון?בערך שעתיים, בין טלפונים רגילים של ישראל-שוויץ 56. כמה שיערות יש לך על הראש?3 57. יש לך קצוות מפוצלים?כן 58. היית בת"א?כן 59. כמה פעמים?תכפילו באחד וקצת את כל הפעמים שיש מפגש 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו?כן 61. ואצל אורי?כן 62. יצא לשארון לאמץ אותך?כן 63. טוב מה את צועקת?!?!?
64. הבנת את השאלה הקודמת?ברור, גם אני חושבת שבשלט שלי אדום-אפור מקדימה, שחור מאחורה ועם מקשים בצבעים שחור, לבן, כחול, צהוב, ירוק ואדום. 65. אם לא אתה טיפש.יאייייייייי 66. אם כן אתה שולט יאייייייייי 67. נטע שמת הכל?כן 68. אתה מזיע?לא 69. עשית את זה פעם ב69?כן 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!!אני יודעת 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב?כן, במיוחד כשאנשין יוצאין
72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב?כן 73. ואת המוח?כן, וזה מיינן אותי 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה?על זה לא חשבתי
75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר?אני פותחת את הפה, מזיזה אותו לפי צלילי המילה ותוך כדי גם מוציאה צליל 76. פלא' או פלאפון?מוטי 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS?כן, אבל אני משתמשת במילה הזו בכל זאת 78. גם לך גמל התחבר עכשיו? אני לא מחוברת 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז?כי הם אוהבים תפוזים 80. אתה חושב שזה עילג?כן
81. איזה פרי היית מעדיף במקום?אבטיח, אבל תפוז זה יותר קליט 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות?שחקי אותה 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל?זו נמלה
84. נטע???????מה? 85. כן??...לא 86. למה אתה עונה?כי זה פאקינג שאלון שאני אמורה לענות עליו לצערי 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם?כן 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ?אם כולם זה אתם אז כן 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה?כן 90. מה התמונה שלך?אילן בקפה קר-סול 91. למה ז'בט הלכה?היא נחה 92. נטע את עוד חיה?כן 93. סבתא חיה מתה?!?!? כן 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו?יכול להיות, אני לא מחוברת 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי]תצטרפי לפורום 96. למה ז'בט חזרה?בטח סיימה לנוח או משהו 97. איזה אורי???אורי רוזנברג שליטע וכל מילה אחרת מיותרת 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף?|מציירת| הבנתוס? 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? לא הדלקתי היום את המזגן. ועד עכשיו לא שמתי לב שחם לי
100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק
חחחחחחחחחחחח המחברות של השאלון הזה שולטותתתתת

../images/Emo126.gif עונה ../images/Emo178.gif כי אני לא נרדמת.....

1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם ? שטו?! 2.באיזה צבע הקקי שלך? סגול ירקרק כזה עם נצנצים 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? שתיתי שלוק בירה אחרי ששתיתי חצי בקבוק בריזר. נתפסה לי הכתף והתהפכה לי הבטן. אל תנסו את זה בבית. רק בריזר. 4. האם אי פעם מתת? שטו טה חויה? 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת? נהההה 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? גרביל כוסון! עכשיו עושה לי ילד. 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? לא.
8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? יש לי את השיניים הכי ישרות [וצהבהבות] בעולם!!!!!!!!!!! 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל? לא! הסתכלתי בפלאפון! 1:15
10.עצלן! יאפ 11.האם יש לך סטיות? יאפ. 12.מהן? ז'בנט"ע!!!!!!!
|מזילריר| 13.היית עושה את הפלאפון שלך? נהההה, עם הפאנל החדש? 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? נראה לי שכן. 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע...... אני בעצם אתיופי לבקן מנס ציונה 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? אם זו שרון אז כן
17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] אין לי כוח.. 16 וחצי וחודש ומשו... 18. כמה שיניים יש לך? 18,000 19. אתה עיוור?קצת, 20. אתה רואה אותי עכשיו? אם את/ה המסך אז כן [וואי אני מדברת לעצמי כאילו] 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד? אין לך ידיים! אתה מסך! 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? בלופ. 23. לדעתך אתה עילג? לא
24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] כןןןןן!!!! קובי[ע.] מזלטוב נשמה שלי!! חולה עליך!!!!!!!!!!!
25. מה תעשה עוד שעה? אני מקווה שאשן
26. ועוד חצי שעה?כנ"ל
27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? להיות פסיכולוגית עורכת דין וזמרת חתונות. 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות! מה?! איפה?! אמא'לה *עולה על שולחן* 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] אני כבר נשואה פלוס 5 עם ז'בט. [וברייר עזר קצת
] 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] טרפנטין. עושה לי צבע מגניב כזה.... 31. התגלחת פעם? ברגל ובבצ'חי. 32. התקלחת פעם? פעם פעמיים, לא רציני 33. הורדת פעם שערות בשעווה? כן |מפוחדאשמגיל6| 34. כאב? אחושילינג! 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? משפיע.... 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? אני כתבתי את השאלה הזו!!!!!!!! אני חושבת שזה שולט ברמות חושניות! 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי?נטע, אני שונאת אותך. עופי לי מהפנים. 38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? אמממממ 17 ככה... 39.רוצה להתחתן? עם מי? 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!? אז לא צריך, יש את אורי רוזנברג עם ט'
[וואי אורי הרגת אותי עם זה] 41. נוח לך? לא ממש..... 42. יופי כי לי לא. מרוצה אנחנו אותו בנאדם יא סתומה. 43. בן כמה אלון נראה לך? 19 וחצי נקודה 5 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? ז'בט , שרון וחמו
[הכותבות השנונות של השאלון כאילו דהה!!!] 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? רק את השורה "תראה את נטע איך היא רוקדת טראנס..... פעם פעמיים. וזהו. חרא שיר. 46.השתתפת בועידה אצל זהבית? מי זאת? [סתם כפרעלייךך! ברור] 47. כמה יצא לך חשבון טלפון?350 ש"ח לאורנג' מהבית ובפלאפון לא יודעת. 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] כןןןןןןןןןן!!!
49. ובלילות השחורים? לא. 50. והכחולים? הבינגווווו!!!
וגם אצל שארון [יובי? איכככ נגעתי בבן!!!!!!!111] 51. והסגלגלים? פספסתי
52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי?צהוב בננה לא, כתום מתנחל כן, חום קקי זה כל לילה ככה אצלי. 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה? הבינגו
54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? ז'בנט"ע
[אני מתגעגעת כלכך!!!!!] ועם יובל המיטונף ששר לי היפה והחיה!!
55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? 6 שעות. חצי ז'בנט"ע חצי ז'בטע XD 56. כמה שיערות יש לך על הראש? 56 ועוד אחת. 57. יש לך קצוות מפוצלים? לא. כולם מאוחדים. 58. היית בת"א? כן!!!!! 59. כמה פעמים? הרבה |שמחהעדהגג| 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו? כןןןןןןןןןןןןןןן
61. ואצל אורי? כןןןןןןןןןןןן
62. יצא לשארון לאמץ אותך? לא
63. טוב מה את צועקת?!?!?
*נזכרת בשיחה* 64. הבנת את השאלה הקודמת? כןןןןןן XD 65. אם לא אתה טיפש. אני טיפשה בכל מקרה. 66. אם כן אתה שולט אני שולטת בכל מקרה. 67. נטע שמת הכל? לא
שכחתי!!!! סורי!! 68. אתה מזיע? למה מה אני חמור? [קול של פרחה על משקל: "למה מה אני צמאה?!" 69. עשית את זה פעם ב69? כן!!1 וגם ב71 וב51 וב78 וב99! 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! אופפפפפפפפסססססס
71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? רק כשנכנסים ויוצאים [
] 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? מי הטיפש שכתב את השאלה הזו??!?! [אופסי נופסי?] 73. ואת המוח? אתם לא מבינים עד כמה!! 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? אני רוקדת איתם ביחד עוגה עוגה עד שהמסן מתחבר. כפרעליהם. שלום ומשה.
75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? מסנז'רר [במבטא צרפתי] 76. פלא' או פלאפון? פלאפונוש!! XD 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS? הבנתי! זה ערססס 78. גם לך גמל התחבר עכשיו? קודם. עכשיו הוא חורפ הגמל העצלן הזה. 79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? כי הם בדיוק יצאו מחפוז XD

../images/Emo126.gif המשך.... ../images/Emo178.gif

הדגש|80. אתה חושב שזה עילג? לא!
81. איזה פרי היית מעדיף במקום? פיג'ויה! [יש מישו שמכיר את הפרי הזה חוץ מהמשפחה שלי?] 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? עדי שאלה את זה, כפרעליה!! בארור! 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? לא, זה רק שיערות 84. נטע??????? אע?! 85. כן??... שטו? 86. למה אתה עונה? כי קראו לי : 84. נטע???????| 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? אני כתבתי אתזה אז.. את השיעורים שלי אני חייבת לעשות.. [גם לא] 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? בארור! הכי שולט!! 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? נהההההה 90. מה התמונה שלך? אני ועברי
91. למה ז'בט הלכה? כי נתקע לה המסנג'ר בתחת! 92. נטע את עוד חיה? קצת כזה... 93. סבתא חיה מתה?!?!? כן
[סרט שולטטטטתתתת] 94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? כן!!!!!! 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי]מוהאהאהאהא! 96. למה ז'בט חזרה? כי היא הוציאה את שלום ומשה מהתחת! 97. איזה אורי??? רוזנברג עם ת' של ט'!!!!
98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? מי מוריד עפרון מהמדף?!
99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם? לא, הוא דולק וקר לי. 100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה? אני מפגרת. ועונה על זה. כי אני מפגרת. אני גם כתבתי חלק מזה, אז אני עוד יותר מפגרת!!1 וויהי! סיימתי!!!!! אם קראתם אתם נסגדים!

למעלה