Refreshing Menta
New member
../images/Emo124.gif שאלון!!!!!!!!!!!
כדי להפיח קצת רוח חים בפורומינו הקטקטון הוחלט בספונטניות מהממת לכתוב שאלון. לשאלות אחריים : חמו הלא היא חמו, ז'בט הלא היא ז'בטה של מנטה, שארון הלא היא כוסית. ונטע הלא היא מנטה בלתי מעורערת. טוב אולי קצת מעורערת [בנפש] וגם עדי בר, הלא היא הכפרה של נטע מנטה!!! השאלון מנוסח בזכר, אז בנות... אל תענו [סתם
] ולשאלות: 1.האם יש לך ילדים שאתה לא יודע עליהם
? 2.באיזה צבע הקקי שלך? 3.האם אי פעם שתית משהו שאתה מצטער עליו? 4. האם אי פעם מתת? 5. האם אתה חושב שמקלדת עילגת? 6. תהית פעם למה לגרביל יש זנב ארוך יותר משל עכבר? 7.האם אתה חושב שמחשבון זה שקסי? 8.היה לך גשר? למה? יש לך תמונות לפני ואחרי? 9.מה השעה אצלך?נכון שעכשיו אתה מסתכל בשעון הקטן פה בצד שמאל? 10.עצלן! 11.האם יש לך סטיות? 12.מהן? 13.היית עושה את הפלאפון שלך? 14.עשית דברים מוזרים ליד אנשים? 15.ספר משו שאתה לא רוצה שנדע...... 16.אם היינו מאיימים עליך עם אקדח היית עונה על שאלה 15? 17. בן כמה אתה בדיוק? [שנים חודשים ימים דקות שניות] 18. כמה שיניים יש לך? 19. אתה עיוור? 20. אתה רואה אותי עכשיו? 21. אתה רואה שאני עושה ככה עם היד? 22. "אנשים עילגים נשארים עילגים" עד כמה אתה חושב שזה נכון? 23. לדעתך אתה עילג? 24. לקובי יש מחר יומולדת? [לא פרג'] 25. מה תעשה עוד שעה? 26. ועוד חצי שעה? 27. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? 28. רגע. אם אתה לא גדול אז צא, יש פה גסויות! 29. באיזה גיל תעשה ילדים? ותתחתן? [או להיפך] 30. במה אתה חופף את השיער? [שמפו, מרכך, נפט, טרפנטין] 31. התגלחת פעם? 32. התקלחת פעם? 33. הורדת פעם שערות בשעווה? 34. כאב? 35.איך משפיע הזיהום הגלובלי בעולם על חום כדור הארץ? 36.מה אתה חושב על זה שהקוסמוסולוגיה מתנגשת עם הפרנטונוליסטיה? 37.אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? למה אתה לא אוהב אותי?
38.כמה ילדים ז'בט חייבת לך? 39.רוצה להתחתן? 40. אבל אם אני לא רוצה?!?!?!?!?!? 41. נוח לך? 42. יופי כי לי לא. מרוצה
43. בן כמה אלון נראה לך? 44. את מי מהפורום היית רוצה לעשות? 45.כמה פעמים שרת את השיר רוצה בנות? 46.השתתפת בועידה אצל זהבית? 47. כמה יצא לך חשבון טלפון? 48. היית בלילות הלבנים? [אם לא, בוש לך!!!] 49. ובלילות השחורים? 50. והכחולים? 51. והסגלגלים? 52 והצהובים בננה? והכתומים מתנחל? והחומים קקי? 53. מה הוועידה הכי הזויה שהשתתפת בה? 54. עם מי הייתה לך את השיחה הכי מוזרה? 55. מה השיא שלך בשיחה בטלפון? 56. כמה שיערות יש לך על הראש? 57. יש לך קצוות מפוצלים? 58. היית בת"א? 59. כמה פעמים? 60. רוצה לעבור לגור אצל חמו? 61. ואצל אורי? 62. יצא לשארון לאמץ אותך? 63. טוב מה את צועקת?!?!?
64. הבנת את השאלה הקודמת? 65. אם לא אתה טיפש. 66. אם כן אתה שולט
67. נטע שמת הכל? 68. אתה מזיע? 69. עשית את זה פעם ב69? 70. מה אתה יש חושב גסויות?! התכוונתי לשאלה 69!!!!! 71. ועידות במסן תוקעות לך את המחשב? 72. וועידות בפלא תוקעות לך את המחשב? 73. ואת המוח? 74.גם אתה תהית מי אלו שני האנשים הירוקים והכחולים הסקסיים האלה מהמסן שכל הזמן משחקים עוגה עוגה? 75.איך אתה אומר מסנ או מסנג'ר? 76. פלא' או פלאפון? 77.גם אתה לא הבנת אף פעם מה זה RSS? 78. גם לך גמל התחבר עכשיו?
79.למה תפוז קראו לעצמם תפוז? 80. אתה חושב שזה עילג? 81. איזה פרי היית מעדיף במקום? 82. גם לי מותר לכתוב שאלות מוזרות? 83. גם לך יש איש מוזר שרוקד על הרגל? 84. נטע??????? 85. כן??... 86. למה אתה עונה? 87. ואם אני אשים פה את השיעורי בית שלי תענה גם עליהם? 88. ואם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ? 89. כדאי להחליף תמונת תצוגה? 90. מה התמונה שלך? 91. למה ז'בט הלכה? 92. נטע את עוד חיה? 93. סבתא חיה מתה?!?!?
94. גם לך אורי שלח הודעה עכשיו? 95. מה?!?1 אתכן הוא מדבר ואיתי לא? [עדי, שלא מכירה את אורי] 96. למה ז'בט חזרה? 97. איזה אורי??? 98. איך מצירים מגן דוד בלי להרים את העפרון מהדף? 99. גם לך אמא כבתה את המזגן וחם?
100. האם אתה חושב שאתה מפגר? אם לא, אז למה אתה עונה על השאלון הזה?
הזכויות שמורות לז'בט עדי שארון חמו ונטע! תהנו!
מדגישומטיק למעוניינים: http://213.8.106.62/on/mo/
כדי להפיח קצת רוח חים בפורומינו הקטקטון הוחלט בספונטניות מהממת לכתוב שאלון. לשאלות אחריים : חמו הלא היא חמו, ז'בט הלא היא ז'בטה של מנטה, שארון הלא היא כוסית. ונטע הלא היא מנטה בלתי מעורערת. טוב אולי קצת מעורערת [בנפש] וגם עדי בר, הלא היא הכפרה של נטע מנטה!!! השאלון מנוסח בזכר, אז בנות... אל תענו [סתם