שאלון

../images/Emo124.gifשאלון../images/Emo124.gif

1. השעה שבה התחלתם את השאלון: 2. שם ותאריך לידה: 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין: 4. מה אתם לובשים כרגע? 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? 13. מה צבע העיניים שלכם? 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? 17. איזה טעם יש לכם בפה? 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? 21. מה הצבע האהוב עליכם? 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: זהו... מקווה שתענו... והנה התשובות שלי: 1. השעה שבה התחלתם את השאלון: שמונה ועשרים (של בריטניה), עשר ועשרים של ישראל... 2. שם ותאריך לידה: שירן 14.11.87 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין: A new day has come 4. מה אתם לובשים כרגע? ג'ינס שלושת רבעי צמוד עם תחילה של פדאלפון ופוטר אפור שכתוב עליו SEXY 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? סנדוויץ' עם פסטרמה 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? כן... 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? לא 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) באתי לצאת מהכיתה ופתחתי את הדלת אבל עצרתי אותה בטעות עם הרגל ואני כזה כמעט נופלת ומלא ילדים צחקו... 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה)הייתי שיכורה ודיברתי עם חברים שלי בעברית והם לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם... (למי שעדיין לא הבין שאני בבריטניה, אז זה הזמן לקלוט את הרמז) 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה)שיקרו לי 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? נוער בחו"ל, נטליה אוריירו, כריסטינה אגילרה, שאניה טווין ועוד כמה... 13. מה צבע העיניים שלכם? דבש 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) אמממ המקורי זה חום וצבעתי אותו להמון צבעים... עכשיו הוא על גוון חום בהיר עם גוונים בלונדיניים אבל אני רוצה לצבוע לאדום... 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? אמממ... כולם! 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? טוב נו... אני חייבת להגיד שרועי 17. איזה טעם יש לכם בפה? של המסטיק אורביט שלי... 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? חברים 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) on a night like this (קיילי מינוג- אמאלההההההההההההה!!!!!!) 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? ישש!!! 21. מה הצבע האהוב עליכם? סגול 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? שמש 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אחותי 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? אמממ... כל מיני אנשים אבל יש כאלה שאני מתעלמת מהם... 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? חמוד (אני חייבת להגיד כי אני כתבתי אותו! אז נכון, גנבתי את השאלות- אבל אני כתבתי אותו!) 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? לא 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? ג'וני דפ גררר... 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? 4 טבעות, מלא צמידים ושרשרת (כל יום אחרת) 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? יש לו אבל פשוט אין מספיק אנשים וזה מבאס... 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: שמונה וחצי שלי (10 וחצי של ישראל) עשיתי את זה קודם ופשוט העתקתי..
טוב יאללה לילה טוב אנשושיםםםםםם

justnoa

New member
אממ... בואו נהייה שניים לענות

1. השעה שבה התחלתם את השאלון: 13:00 (יום שבת) 2. שם ותאריך לידה: 7.7.1987 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין: אממ... לא מכירה דברים שלה חוץ מהשיר של טיטאניק (כן גם אני הייתי שרופה על ליאונרדו בזמנו!!!... אני לא מתביישת
) 4. מה אתם לובשים כרגע? מכנסיים מתרחבות פסים אנכיים בגווני כחול לבן קצת צהוב וירוק, גופייה קצרה כחולה כהה עם ז'קט פסים אנכיים שחור צהוב אפור כחול מדליק 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? את המסביב של גרעין מנגו 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? לא (או של שמתי לב) 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? ברור שקיימתי! וגם נכנסתי להריון חמש פעמים 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? מתה על בוקסרים, אבל הכי נוח רגילות עם בוקסרים, טנגה זה נחמד אבל זה כמו רגיל רק לא 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) לא קורים לי דברים מביכים (חחח)... הפסקתי כבר לספור אותם או לשים לב... החיים שלי זה חוט ארוך של מבוכות וכאלה חיחוי 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה)- זה לא אותו הדבר בערך? 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה)- לא דיברתי חודש וחצי עם ידיד שלי ולא יחדעתי למה בכלל (הסביר לי רק אחרי שחזרנו לדבר... תודה לאל!) 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? שני פורומים של נירוונה בעברית, אחד רק של קורט אני חושבת (כן.. כנראה שזו אובססיה), פורום שלי ושל חברה שלי (אם אנחנו כבר מדברים על זה... http://hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=5078 .... פרסומת סמוייה
) פורום של הלהקה של ידיד שלי (טוב... עוד פרסומת לאתר שלהם http://www.infrared.up.co.il/ ... מקווה שלא מפריע לכם), ועוד אחד אני חושבת, וזה פורום של להקה של ידיד אחר שלי (יש רק תפורום שזה לא ישנה כלום.. כי האתר דיי בשיפוצים אז בלי פרסומת
) 13. מה צבע העיניים שלכם? ג'ינג'י... חום, ירוק וקצת חום כתום כזה... 14. מה צבע השיער שלכם? צבוע... חח סתם... ג'ינג'י אבל לא ג'ינג'י אדום, אלא ג'ינג'י זהב (כן... שווה מליונים אכן), פעם עשיתי קצוות אדומות 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? אף אחד... שונאת את כולכם! 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? את המתחזים... 17. איזה טעם יש לכם בפה? מנגו
18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? כרגע... שפץ ביתך וחברים... אבל לא יודעת בעצם, זה מה שאני הכי רואה בד"כ 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) my wild love - the doors ג'ים מוריסון אופ קורס שכאילו דהה כזה... שומעת את זה כרגע פשוט 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? אממ... נחמד.. אבל פיבי קצת כלבה יותר מדי ומוניקה רזה מדי... ג'ואי שולט! 21. מה הצבע האהוב עליכם? שחור אח"כ כחול ירוק וסגול 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? שמש כמובן! 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אין לי מושג מי זה היה... אבל זה היה לאבא שלי... נחשב אם דיברתי באמ אס אנ במיקרופון עם מישהו? כי אם כן אז דיברתי עם אחד מהאי סי קיו איתו ועם חברה שלי (אבל היא לא דיברה כי המיק שלה דפוק) 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? רק איתכם אהובי!... לא, סתם... פשוט אף אחד לא מחובר כי רק ארבעה בבוקר בישראל.. אבל קודם ידיד שלי התחבר לשתי דקות והלך לישון 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? sweet as! חיחי... סתם רציתי לומר את זה בלי קשר 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? לא... כשאני חשובת על זה (כן זה כואב לחשוב) גם לא עם המין השני.. לא יותר מלחי 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? אי יא יאי! אממ... (לא גידי.. זה לא קורט!!!) וואלה שאין לי מושג... סלאש נראה מצויין... תראו תמונה שלו עם שיער רטוב ובלי חולצה
) 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? בגלל הביצפר המחורבן והתלבושת האחידה שעון, ושרשרת (פיס שולט!), אבל בחופשים כל השרשראות שלי (משהו כמו 10 או משהו כזה) ומליין צמידים עולים בחזרה וכמה טבעות (הכנה עצמית חיחיחי) 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? ברור! אם לא ינצלו אותו לשירשורי אנורקסיה ושאר חרא... בסבבה שיהיה גם בעיות כאלה אבל לא הכלללללל 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: 13:23 חחח.. זה היה כייף

canadit

New member
אני שלישית!!!../images/Emo26.gif../images/Emo176.gif

1.שעה שבה התחלתי ליכתוב:לפי קנדה 9:50 2.שם ותאריך לידה: אלינה ו 20.08.1985 3.אין לי דיסק אהוב של סלין... 4.לובשת כרגע טרנינג... 5.הדבר האחרון שאכלתי זה שוקולד...
6.לא השתכרתי בחודש האחרון... 7.איזה מן שאלה זאת???? אבל אם אתם באמת רוצים לדעת אז לא. 8.חוטיני הכי יפה!!!! 9.עוד לא קרה לי דבר מביך אם אני זוכרת נכון(וזו האמת!!!) 10.זה לא אותו דבר כמו 9????? 11.הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לי זה ילד אחד פה בקנדה שבהתחלה חיבבתי ואז הוא התגלה כרשע גדול הוא צחק עליי וחיקה אותי בלי שום סיבה וזה הכעיס אותי מאוד ומאז אני שונאת אותו!!!! 12.אני עוד בפורמים אריאל(איפה שגרתי בארץ) חברים לפעמים המורדים... 13.העיניים שלי כחולות! 14.שטני(חום קצת כהה) 15.כולם אהובים עליי בפורום!!! 16.את האמת אני מחבבת את כולם ואין מישהו שאני שונאת או לא מחבבת!! 17.טעם שוקולד... 18.יש הרבה!!!!!! 19.CAN'T AMILE WITHPUT YOU של בארי מנילו... 20.מתה כבר ליראות את העונה החדשה של חברים מתה עליהם!!! 21.סגול בהיר!! 22.משקפי שמש יותר שווים!! 23.עם חברה טובה שלי... 24.עם אף אחד!! 25.אני חושבת ששאלון בסדר!!!! 26.לא התנשקתי עם מישהו מהמין שלי(עדיין לא
) 27.המפורסם הכי סקסי זה טום וולינג(סמולוויל) ו גם בנחמין רוחאס(מורדים) 28.אני עונדת לפעמים טבעות שרשראות וקצת צמידים!! 29.כן!!!!! 30.סיימתי בשעה 10:05

Odish16

New member
me

1. השעה שבה התחלתם את השאלון:שבע ארבעים בבוקר 2. שם ותאריך לידה:אודליה, 3.12.87 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין:המממ אנערף.. 4. מה אתם לובשים כרגע?מכוון שנרדמתי אתמול בשעה 7 בערב..וקמתי עכשיו אני לובשת תבגדים של אתמול..חחחח הממ מכנס שחור חולצת רשת שחורה. 5.מה הדבר האחרון שאכלתם? המממ ארוחת צהריים של אתמול..: אורז,אפונה ושווארמה של אמא. 6.האם השתכרתם בחודש האחרון?לא 7.האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? לא 8.מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? חוטיני 9.מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) יותר מידי 10.מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) יותר מידי 11.מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) לא זוכרת..יותר מידי 12.באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? דוליז פעם ב . 13.מה צבע העיניים שלכם? כחול וירוק 14.מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) חחחח הצבע שלי הוא חום..צבעתי 4 פעמים לשחור פעם אחת לאדום ג'ינג'י כזה ועוד הרבה פעמים לאדום..כרגע הוא במצב שחור. 15.מי הכי אהוב עליכם מהפורום? שירן 16.את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? אנערף 17.איזה טעם יש לכם בפה? של משחת שיניים 18.מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? פסיפיק בלו,מכושפות,חברים וכל השאר שהיו בערוץ 3. 19.איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) כלום 20.מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? מצוין 21.מה הצבע האהוב עליכם? סגול 22.מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה?שמש 23.מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אבא 24.עם מי אתם מתכתבים כרגע? סיון 25.מה אתם חושבים על השאלון הזה?חמוד 26.האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין?כן 27.מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי?גררר..יש הרבה! הממ: סלאש שולט!! הממ יש כמובן את אנטוניו בנדרס, יש עוד שניים ששכחתי את שמם. אה..פטריק סוייזי היאמי( משחק בריקוד מושחת למי שלא יודע) יש עוד כמה..כמבון שטום כרוז ובראד פיט..חחחחח 28.איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים?שרשרת מהממת שקנו לי שלשום..מן עגול יפה כזה שחרוטים שם דברים ובאמצע אבן שחורה..מדהימממה..וזה מכסף נראה לי..יש לי 5 צמידים על יד ימין..על שמאל יש לי שעון סגול וצמיד סגול..יש לי 5 עגילים ברזניים ונזם.חח זה מה שאני עונדת כרגע. 29.האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? בטח 30.השעה שבה סיימתם את השאלון: שמונה...וזה רק בגלל שלא כתבת אותו מסודר..חצופה..חחחח וגם בוקררררררר

Gaily Trinity

New member
../images/Emo110.gif

1. השעה שבה התחלתם את השאלון:2:09 am 2. שם ותאריך לידה:august 7th 1986 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין:i don't likr her 4. מה אתם לובשים כרגע? jeans and a black turtle neck shirt 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? dinner 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? no 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון?no 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר?רגילות 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה)there are way to many. and i don't feel like thinking 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה)same as 9 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה)my exboyfriend claimed i'm emotionally unabled and that i'm afraid of dependence... 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? Matrix, Vegetarainism, Noar Mertz... Matrix other websites and human rights in Berkeley's website 13. מה צבע העיניים שלכם?boring brown 14. מה צבע השיער שלכם? redish brown 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום?oren, joni, noa sivan and eliav 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? no one 17. איזה טעם יש לכם בפה? coffee 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? stargate, gilmor girls 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר)aerosmith- janie's got a gun 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"?the more the marrier 21. מה הצבע האהוב עליכם? dark purple 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? perscription 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? my aunt 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? slider, and liferider 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה?it's too long 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין?yes 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי?orlando bloom 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים?bracelents rings and necklaces (anything but big earings) 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? umm yeah sure :) 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: 2:24

draedalus

New member
משעמם לי.אז

. השעה שבה התחלתם את השאלון: 12:28 בבוקר 2. שם ותאריך לידה: כרמל, 27/9 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין: אין... 4. מה אתם לובשים כרגע? פיג'מה 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? מאפינס 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? בטח, כל יום 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? בטח, כל יום 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? בוקסר 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) לא זוכרת 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) לא יודעת 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) ממ... 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? לא הרבה 13. מה צבע העיניים שלכם? בין חום לשחור 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) שחור 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? kat 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? לא יודעת 17. איזה טעם יש לכם בפה? כרגע? מגעיל 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? דריה 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) שום שיר 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? דפוקה, מיצינו 21. מה הצבע האהוב עליכם? שחור 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? אף אחד לא שווה 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? חברה של אימא שלי-ביקשה את אימא שלי 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? אף אחד, האיסי לא פתוח 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? משעמם 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? כל יום, עם שירה ברצינות! 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? לא יודעת... 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? שעון כחול 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? no comment 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: 12:33 בבוקר

Hwoarang

New member
אוקיי....

1. השעה שבה התחלתם את השאלון: משו כמו 10 ל-2 2. שם ותאריך לידה:דור, סוף ינואר 87 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין:יאאקקקק 4. מה אתם לובשים כרגע? חולצה קצרה, מכנסיים קצרים, ו...כפכפים רק קמתי משינה חחח 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? נראה לי פיתה שווארמה 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? אתמול 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון?אותו זמן שהשתכרתי 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? לבנים:בוקסר, לבנות טנגה ברזילאית 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) חבר שלי ביקש ממני לתת את הבעיטה הכי גבוהה שאני יכול, (וכל זה באמצע קניון מ-ל-א אנשים) אז קיצור הבאתי אחת ממש גבוהה ודפקתי כזאת החלקה חחחח מלא אנשים צחקו אבל גם אני אז לא נורא חחחח 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה)לא זוכר 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) באמת שלא זוכר 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? אומנויות לחימה שולטטטטטטט יאללה בואו ל - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=148 13. מה צבע העיניים שלכם? חום 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) חוםםםם איזה משעמם אני 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? יש כמה..עזבו 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? אף אחד 17. איזה טעם יש לכם בפה? של שזיף אבל בכלל לא אכלתי חחח 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? יש פה בארץ תוכנית שקוראים לה "אנגלים וחיות אחרות" אבל בעיקר את הסדרות המצוירות הישנות...: פינוקיו, דרדסים, החתולים הסמוראים, שאלתיאל קוואק, נילס הולגרסון ועוד מלאא 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) באמת ששומדבר 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? בכייךף 21. מה הצבע האהוב עליכם? כחול 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? שמש 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? מאמן שלי 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? אף אחד אני מקדיש את כולי לשאלון
25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? פסדר 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? הומוניייייייםםםם!!! אל תהרסי את הנוער של היום מותק בקשה 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? אנה קורניקובה יאאאאאאאאא 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? לא אוהב אבל לפעמים איזה שרשרת 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? בטח רק שבקושי יש ה אנשים חחחח 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: שתיים ודקה

Hwoarang

New member
איזה טיפש אני

פתאום ראיתי שהתחלתי בעשרה ל-1 ולא ב2 חחח

MissUnKnown

New member
____

1. השעה שבה התחלתם את השאלון: 0038 2. שם ותאריך לידה: עדן 16 לדצמבר 86 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין:לא אוהבת 4. מה אתם לובשים כרגע?סוודר וגינס 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? דרופ (ליקריש) 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? לא 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? לא 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? רגיל 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) לא זוכרת 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) לא זוכרת 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) לא זוכרת 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? מטאל(בתפוז), house of noizz, ועוד כמה 13. מה צבע העיניים שלכם? כחול...אפור תלוי במצב רוח והשמיים 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק)בלונדיני כהה 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? לא יודעת 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? לא יודעת 17. איזה טעם יש לכם בפה? לא יודעת 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? אין לי מושג 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) הזמזום של המחשב 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? אני כבר מזמן לא עוקבת 21. מה הצבע האהוב עליכם? שחור-כחול 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? לא יודעת 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אני לא מדברת בטלפון 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? Revolt,רן ודביר 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? סביר 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? כן 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? אדוארד נורטון 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? שרשראות צמידים וסיכות בטחון 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? כן נירא לי 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: 0046

jusmin88

New member
שלי .....

1. השעה שבה התחלתם את השאלון: 3:26 בצהריים 2. שם ותאריך לידה: קטיה 2.6.88 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין: אין לי מושג !!! 4. מה אתם לובשים כרגע? כלום!! ......... סתם :) חלוק :) 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? פסטרמה !! 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? כן.... אתמול... מה לעשות יום שישי ... ויש וודקה וחברים סתומים... למרות ששתיתי רק חצי כוס אני לא ממש הרגשתי טוב :) 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? לא !!!!! 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? רגיל אבל נמוך!! 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) אין הרבה .. אבל באמת או חובה .. יש משימה כזאת שבת שוכבת על הרצפה והבן עושה מעליה שכיבות שמיכה !! וכל פעם שהוא מתקרב לפנים הוא צריך לנשק את הילדה שלמעטה .. ואם הוא לא מצליח אז במנוכה בין לבין הוא צריך לתת לילדה נשיקה צרפתית עד שהוא יתעושש וימשיך ( בערך 50 שכיבות ) ... ואני עשיתי את זה עם אהוב ליבי... מביך אבל נעים .. 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) אין דבר כזה ... כפי שאני זוכרת .. 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) באחד באפריל ידיד שלי הבהיל אותי מוות ... הוא התחפש לרוצח .. ממש אם הגרב על הראש ועם סכין גדולה .. ופרץ לי לבית ... התחיל לאיים אליי ואז כשהוא הצמיד אליי את הסכין לגרון... כן כן... כמו בסרטים ... הוא הוריד את המסכה ומהדלת נכנסו כל החברים שלי ... וכולם צחקו ... ואני כבר חשבתי שאני ימות !! 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? המורדים , סופרים צעירים, תמונות מצחיקות , טארות , וספרדית... אה וגם זיהוי שירים.. 13. מה צבע העיניים שלכם? חום כהה 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) שלי טיבעי חום דבש .. אבל עכשיו יש לי פס בלונדיני ואחד אדום !! שכבר הפך לג'נג'י :) 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? אין לי מושג .. רק היצטרפתי... אבל כנראה העובדה שיש אנשים מכל רחבי העולם... אני חושבת .. 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? ושוב ... אני חדשה.. 17. איזה טעם יש לכם בפה? טעם של פסטרמה .. 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? תאמינו או לא .. וערב אדיר 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר)נירוונה - smalls like teen spirit 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? לא נראה לי .. אבל זאת סידרה מהממת.. 21. מה הצבע האהוב עליכם? כתום!!!!! 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? שמש ... וזה תלוי מאוד בבן אדם .. 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? חברתי הטובה .. שהייתה נורא לחוצה .. יש לה בגרות בהיסטוריה מחר!! 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? התכתבתי אם קנדית מהפורום ( אלינה ) 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה?שאלון נחמד ... משעשע.. 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין?רק מתוך חובה 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי?בנחמין רוחאס ... יש לו מבט כובש.. 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? יש לי עקרב אמיתי בתוך לינזה ... הוא פשוט מהמם .. וצמידים פריקים וכל דבר שנראה משוגע ובלתי רגיל!! 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? מאוד!!!! 30. השעה שבה סיימתם את השאלון:3:42

אני!

1. השעה שבה התחלתם את השאלון: 4:46 2. שם ותאריך לידה: אמילי 16.12.84 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין: מה סלין? מה אכפת לי מסלין? 4. מה אתם לובשים כרגע? ג'ינס, גופיית רשת, חזייה סגולה ותחתון כתום (יחי ההתאמה) 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגיה 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? לא שזכור לי 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? לא שזכור לי 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? הכל! UNDERWEAR FREAK! אבל רוב הזמן אני לובשת חוטיני. 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) הייתי באוטובוס עם אחותי ולבשתי סטרפלס ופתאום האוטובוס עצר ובמקום להחזיק היד שלי היא פשוט משכה לי את הסטרפלס למטה. האמת שזה דווקא היה נורא מצחיק, חוצמזה שהיתה לי חזיה יפה אז מה אכפת לי. 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) אמממ הייתי בקולנוע וניסיתי לנשוף את הנייר של הקש שלי על אחותי אבל זה עף על מישהו אחר. 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) אמממ לא עולה לי משהו לראש כרגע 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? בנים בלבד, פירסינגים וקופסת הלהיטים 13. מה צבע העיניים שלכם? דבש 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) בלונדיני 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? אינ! (אתם באמת לא מצפים שאני אענה לכם על זה נכון?!) 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? לא יודעת? 17. איזה טעם יש לכם בפה? של העוגיה שאכלתי קודם 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? חברים 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) If u're not the one - דניאל בדינגפילד. 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? כן כן כן! 21. מה הצבע האהוב עליכם? סגול! 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? ראייה, אני אוהבת. 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? חברה שלי 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? צפניה, שוקי ושי 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? וואו? 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? כן 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? תנו לי לחשוב על זה ואני אחזור אליכם. 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? עגילים והמון צמידים 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? בודאי 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: 4.57

Julia16

New member
שלי.

1. השעה שבה התחלתם את השאלון: 15:47 2. שם ותאריך לידה: ליבי 15.10.86 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין:a new day has come צרבו אותו בשבילי.. 4. מה אתם לובשים כרגע? ג'ינס וחולצה אדומה עם רקמה כזאת 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? צ'יפס 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? לא. בחיים שלי לא השתכרתי..
7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? לא, כנ'ל... 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? אין לי מושג.. נראה לי נמוכות 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) לא זוכרת. 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) זה לא אותו דבר בערך? 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) שתי חברות התקשרו אליי (אעלק חברות..) ואחת כזה עושה לי 'ליבי, נכון ש*** היא ממש מגעילה? ונכן שהיא ככה וככה..' בזמן שהשנייה מקשיבה מהקו השני ומחכה לשמוע מה שאני אגיד... טוב, נו, זה היה מאוד מזמן, לא יודעת למה הבאתי דווקא את המקרה הזה.. 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? אממ...אין ממש. אבל אני משתתפת 'פסיבית' בהרבה פורומים 13. מה צבע העיניים שלכם? כחול-ירוק, אבל תמיד אומרים לי שזה יותר ירוק מכחול.. 14. מה צבע השיער שלכם? שחור 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? אין. כולם אוהבים באותה מידה, לא עושה הפליות..
16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? אין. 17. איזה טעם יש לכם בפה? מלוח. מהצ'יפס.. 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? אין. 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) איזה שיר של דניאל בנינגפילד..לא זוכרת את השם.. 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? לא ממש אוהבת את הסידרה הזאת, אז זה לא מעניין אותי. 21. מה הצבע האהוב עליכם? ורוד...או כחול בהיר 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? ברור ששמש! יש לי משקפי ראייה לצערי ואני לא סובלת ללכת איתם.אני כמעט תמיד עם עדשות. 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? ההוא...שאני יוצאת איתו מחר.. 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? עם ילד בשם ג'וני ממנצ'סטר וילדה בשם יעל ממנצ'סטר.. את שניהם הכרתי היום 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? נחמד דווקא. לא עולה על העצבים יותר מדיי.. 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? לא.... 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? לא זוכרת. 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? לא אוהבת תכשיטים, אבל יש עליי רק שרשרת זהב עם מגן דויד גדול מזהב שתמיד עליי. 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? כן. 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: 16:08... אבל לא להיבהל..עשיתי הרבה הפסקות באמצע...

טוב אני מטומטמת...../images/Emo9.gif

כתבתי את השאלון לפורום של סלין וישר העתקתי אותו מבלי לשנות חלק מהתשובות... חחח... נחמד לדעת שכולכם לא סובלים אותה...
טוב יאללה זה מה שרציתי להגיד. ביי.

sivani

New member
השאלון שלי ../images/Emo124.gif

. השעה שבה התחלתם את השאלון: 9:24 2. שם ותאריך לידה: סיון פרי, 19.5.87 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין: מהההה? אני לא אוהבת את סלין דיון. 4. מה אתם לובשים כרגע? חצאית כחולה וגופיה כחולה עם כוכב עליה 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? לחם שום אתמול בערב 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? לא,אבל היום בערב אולי כן... 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? חחח לא.... 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? חוטיני 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) קרו הרבה,אבל אני אתן אחד שקרה בזמן האחרון. אני וחברה הכי טובה שלי פה (ארוויק) הברזנו משיעור ספורט לפני שבוע, (ואני אף פעם כמעט לא מבריזה), והלכנו לכיתה של הפרסי. ישבנו שם ודיברנו איתו קצת,ואז התחלנו לדבר על הקראש של החברה שלי אז אני אומרת לה שהוא מכוער ושאין לה טעם בבנים אז היא עונה לי "תראי מי שמדברת" ומצביעה לי על הפרסי
10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) זה לא אותו דבר כמו "הדבר הכי מביך"? 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) לא זוכרת
12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? הנוער העובד והלומד, מוזיקה שחורה,ישראלים בקנדה. 13. מה צבע העיניים שלכם? כחול 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) בלונדיני 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? ליבי ושירן ונעמה
16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? אני לא מוכנה בכלל להסתכל על השאלה הזאת. 17. איזה טעם יש לכם בפה? של כלום,הרגע התעוררתי 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? Friends 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) Franky J-don't wanna try no more 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? ה-ל-ו-ו-א-י! 21. מה הצבע האהוב עליכם? כחול וכתום 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? משקפי שמש 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אסף 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? עידו 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? חביב 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? לא 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? בראד פיט וג'ניפר אניסטון (כבר הזכרתי שאנחנו דומות?
) 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? טבעת אחת ושרשרת צמודה שאני מחליפה פעם בכמה ימים 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? ברור
30. השעה שבה סיימתם את השאלון: 9:31

אמממ אני אעשה אותו שוב... ../images/Emo4.gif

בפעם השניה... 1. השעה שבה התחלתם את השאלון: 6 בערב של בריטניה 2. שם ותאריך לידה: שירן 14.11.87 3. הדיסק האהוב עליכם בכלליות: (קלטתי שאתם לא אוהבים את סלין! זה היה לפורום שלה!!!) אוסף הלהיטים של וויטני יוסטון והדיסקים שאני צורבת...
4. מה אתם לובשים כרגע? בוקסר של קלווין קליין לבן וגופיה שחורה 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? תפוצ'יפס 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? כן... 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? לא 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? חוטיני 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) באתי לצאת מהכיתה ופתחתי את הדלת אבל עצרתי אותה בטעות עם הרגל ואני כזה כמעט נופלת ומלא ילדים צחקו... 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה)הייתי שיכורה ודיברתי עם חברים שלי בעברית והם לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם... (וזה לא אותו דבר כמו שאלה 9!!!) 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) שיקרו לי *אההמ-דניאלה-אההמ* 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? סלין דיון
, נטליה אוריירו, כריסטינה אגילרה, שאניה טווין ועוד כמה... 13. מה צבע העיניים שלכם? חום דבש 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) אמממ המקורי זה חום וצבעתי אותו להמון צבעים... עכשיו הוא על גוון חום בהיר עם גוונים בלונדיניים אבל אני רוצה לצבוע לאדום... 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? אמממ... כולם! 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? אף אחד 17. איזה טעם יש לכם בפה? של התפוצ'יפס בטעם ברביקיו 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? חברים 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) losing grip (אבריל לאבין- זה מה שיש עכשיו בטלוויזיה) 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? יששששששש!!! 21. מה הצבע האהוב עליכם? סגול 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? שמש 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? דניאלה הקופה 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? אמממ... אף אחד אני על מצב של "לא נמצאת" 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? חמוד (אני חייבת להגיד כי אני כתבתי אותו! אז נכון, גנבתי את השאלות- אבל אני כתבתי אותו!) 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? לא 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? אתמול חשבתי שג'וני דפ והיום בא לי על... אמממ... ג'וני דפ!
28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? 4 טבעות, מלא צמידים, עגילים ושרשרת (כל יום אחרת) 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? בטח תראו איזה פורום חמוד יש לנו! 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: 6 ו4 דקות

EROTOMANIA

New member
......................

אוי איזה כיף. 1. השעה שבה התחלתם את השאלון: 2:09 2. שם ותאריך לידה: קריסטין, 6.8.1987 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין: הא?.. 4. מה אתם לובשים כרגע? חולצה שחורה ומכנסיים שחורות.. 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? קרפ.. הכנתי לבד. 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? טכנית לא.. מנטלית כן.. :) 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? לא.. איזה באסה 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? נמוכות?.. 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) לא יודעת... 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) זה לא אותו דבר? 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) נו אין לי כוח... 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? הממ.. לעיתים רחוקות דרים ת'יאטר.. ובא לי להצטרף לפירסינגים וקעקועים.. 13. מה צבע העיניים שלכם? חומות כהות כהות. 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) הממ.. חום כהה עד שחור... עם כל מיני גוונים משונים של חום שממילא לא רואים כי צבעתי לפני איזה חודשיים. 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? אף אחד :) 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? את כולכם, חה! סתם.. מאיפה לי לדעת, זה לא משנה לי. 17. איזה טעם יש לכם בפה? של שוקולד. 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? לא רואה טלוויזיה. אבל אם כבר, ספונג'בוב... וחברים. ובנות גילמור. 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) NOFX - DON'T CALL ME WHITE 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? יאללה, BRING IT ON. 21. מה הצבע האהוב עליכם? שחור. 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? ראייה. 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? סהר, ממש עכשיו ניתקתי איתה. 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? דניאל (ידועה כפידימנופוליס.. היא כבר לא כותבת כאן) 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? חמוד. 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? לא. 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? שיט.. דווקא מפורסם? ג'ייק ג'ילנהאל. 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? ניטים. סתם.. קולר שגורם לי להראות כמו שיפחת מין, והמון צמידי גומי צבעוניים. 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? ל-מה?.. 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: 2:18

J0nathan17

New member
erotomania

erotomania...dream theater....this is why your nick was so familiar i love that song i love you. dream theater are fucking good petrucci is my idol.

e X o T i C

New member
תוריייייי ../images/Emo9.gif

. השעה שבה התחלתם את השאלון: 21:54 2. שם ותאריך לידה: 12.12.86 4. מה אתם לובשים כרגע? בוקסר של פו הדוב וחולצה לבנה 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? סנדביץ' עם גבינה וזיתים 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? אף פעם 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? כנ"ל 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? נמוכות....למרות שלפעמים עדיף רגילות 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) שכאני אזכר אני ארשום 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) לא זוכרת...סוריי... 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) הבריז לי והיו הרבה מקרים כאלה. 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? הרבה..בעיקר מה שבא לי..אני פשוט נכנסת וקוראת 13. מה צבע העיניים שלכם? חום בהיר 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) לא צבעתי אף פעם... שטני 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? כווווולם!! 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? כווולם!! חחח סתם...אממ לא יודעת.. 17. איזה טעם יש לכם בפה? של המסטיק דובדבן שאני כרגע לועסת....יאמי! 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? משחק החיים 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) שיר דפוק מאחת הפירסומות..לא יודעת איך קוראים לו 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? לא אכפת לי... 21. מה הצבע האהוב עליכם? כחול , סגול, אדום... 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? שמש 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? חברה שלי 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? כמה ידידים באייסי קיו 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? חמוד! אחלה רעיון! 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין?לא...למרות שיכול להיות נחמד 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? אוווו יש הרבה...יהודה לוי !! 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? שעון...אני שונאת תכשיטים 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? מאוד!! והוא כבר מנצל אותו ! 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: 22:00 היה כיףףףףףףףףף

למעלה