שאלון הכרות-

קובי221

New member
../images/Emo124.gif שאלון הכרות-

שעת התחלה:
השאלון כתוב בזכר מטעמי נוחיות בלבד. שם: מין: ת. לידה <או בשפת העם- תאריך לידה> גיל: עיסוק- כיתה/צבא/אחר(פרט): מיקום בארץ: רישיון -יש/אין ? באיזו שפות אתם שולטים ? תחביבים: צבע: ספר: סרט: סדרה: ערוץ: מקצוע: מאכל: מאכל שנוא: ממתק / חטיף אהוב: אתר אהוב באינטרנט: תחנת רדיו: שיר: קליפ: זמר/ת / להקה - (ואיזה)? מתי התעוררת היום? איך החדר שלך נראה? אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? במי אתה מתכוון לבחור אם הייתה לך זכות הצבעה/בוחר בבחירות הקרובות? איפה היית רוצה לגור בארץ (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)? אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? היית פעם בחו"ל- (איפה)? מה אתה רוצה להיות ('שתהיה גדול')? למה בחרת בניק שלך (משמעותו)? חושב על עצמך לפני אחרים? איך היחסים עם ההורים? חושב שאתה בנאדם טוב? אתה בן אדם שמושפע בקלות? מה היית רוצה להיות/היית בצבא? חוסך כסף? קונה מתנות? כותב שירים? וסיפורים? ישנת פעם עם רדיו דלוק? ועם טלוויזיה דלוקה? יצא לך לא לישון יום שלם? הופיעה תמונה שלך בעיתון? גנבת משהו? עישנת סיגריה? אוכל מילקי? אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אכלת משהו שאמרת לעצמך שלא תאכל? מרבה לטייל? מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? הדבר הכי מצחיק שקרה לך? והדבר הכי מעצבן שקרה לך? מה ממש מעצבן אותך ? מה ממש חשוב לך בחיים? מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? אתה אלים ? אתה חכם ? אתה אוהב ללמוד? מקבל/קיבלת ציונים טובים? מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? חשוב לך ללכת עם הזרם ? כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: א' או ב'? אביב או סתיו? שוקו או קפה? כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> טלפון או פלאפון? שוקולד מריר או חלב? ירח או שמש? קולה או ספרייט? קור או חום? אילת או חרמון? עיניים ירוקות או כחולות? קרמבו או גלידה? טלוויזיה או מחשב? לילה או יום? mp3 או דיסקמן? מה שבחרת או מערכת? מוזיקה ישראלית או לועזית? שחור או לבן? לנקות או להשאיר מלוכלך? שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? נעלי בית או יחפים? סבון רגיל או נוזלי? טניס או כדור-עף ? כלב או חתול ? רכבת או אוטובוס? תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אורנג'> חיידקים או וירוסים ? רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> בצבא- לוחם או ג'ובניק ? יס או הוט ? אבטיח או מלון ? משקפיים או עדשות ? כן
/ לא
- מוזמנים לצרף נימוקים!!!!
להתשכר לעבוד על אנשים בטלפון לנהוג בלי רישיון סמים לצרוח ברחוב להתגייס לצה"ל לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לשתות הרבה קולה להרוג ערבים להתנדב לגנוב מגנבים לחזור בתשובה לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד להשתתף בתוכנית ריאליטי לשרוף את התעודת בגרות לישון על ספסל ברחוב מבחירה לחגור גם מאחור מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? היית ממש שונא את השאלון הזה ? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? מה אתה חושב על השאלון? משהו שאתה רוצה להוסיף: שעת סיום:

שלי:

שם: אפרת מין: חייזר :p ת. לידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 23.1.94 גיל: 12,חודשיים,ושלושה ימים :) עיסוק- כיתה/צבא/אחר(פרט): כיתה ז' (קפצתי כיתה. חצי א' חצי ב') מיקום בארץ: גבעתיים רישיון -יש/אין ? בטטטטטטטחחחח (יה,רייט) באיזו שפות אתם שולטים ? עברית,אנגלית תחביבים: כלבלבים,חברים,אינטרנט,טלוויזיה צבע: כל צבעי הקשת ספר: "נערת החלום האמריקני"-מג קאבוט. 280 עמ'. מומלץ ביותר. סרט: קומדיות. לא יודעת מה בדיוק. אבל אם צריך את הסרט שראיתי הכי הרבה פעמים אז יש שניים: 1.אבא באלגן 2. נשים מושלמות (2004) סדרה: עב"נ (עקרות בית נואשות) ערוץ: 13,12 מקצוע: הפסקה
מאכל: חביתה מאכל שנוא: דגים למינהם. ממתק / חטיף אהוב: סוכריית סודה וליקרישים אתר אהוב באינטרנט: תפוז,נאופטס,וכל מיני דולמייקרים (אכן,ילדה מוזרה) תחנת רדיו: לא אוהבת שיר:אממ..לא יודעת קליפ: מי מסתכל בקליפים?! זמר/ת / להקה - (ואיזה)? קלי קלארקסון מתי התעוררת היום? 7:36 איך החדר שלך נראה? מבולגן. הבגדים על הפוף,שני השולחנות שלי מבולגנים כמו לא יודעת מה,הארון עוד יותר... אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? שהייתי שמה את טדי כלבי הקט בתור הנשיא,ואותי בתור ראש ממשלה ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלני במי אתה מתכוון לבחור אם הייתה לך זכות הצבעה/בוחר בבחירות הקרובות? עבודה איפה היית רוצה לגור בארץ (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)? שום מקום אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בארה"ב. קליפורניה היית פעם בחו"ל- (איפה)?אממ.. כשאמא שלי הייתה בהריון איתי אז הייתי בחו"ל,אבל לא הייתי מאז. מה אתה רוצה להיות ('שתהיה גדול')? לא יודעת למה בחרת בניק שלך (משמעותו)? אפרת,והמספר אייסי שלי (וכן זהו רמז דקיק לכך שאתם מוזמנים לאייסי שלי) חושב על עצמך לפני אחרים? לא ממש איך היחסים עם ההורים? רגילים. צעקות חושב שאתה בנאדם טוב? כן אתה בן אדם שמושפע בקלות? לפעמים מה היית רוצה להיות/היית בצבא? לא להיות בצבא חוסך כסף? כן. חוסכת שני שקלים ואז יוצאת לבזבז. קונה מתנות? כן כותב שירים? לא וסיפורים? לא ישנת פעם עם רדיו דלוק? לא ועם טלוויזיה דלוקה? כן יצא לך לא לישון יום שלם? לא הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא גנבת משהו? לא עישנת סיגריה? חס וחלילה אוכל מילקי? לא תמיד אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איככסססס אכלת משהו שאמרת לעצמך שלא תאכל? לא שאני זוכרת מרבה לטייל? כן מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? עזבו. סיפור ארוך מדי. הדבר הכי מצחיק שקרה לך? כשהלכתי בבחירות 99' עם אבא שלי להצביע,הייתי בת 5,ונורא אהבתי צבע ירוק. אז בקלפי צעקתי על אבא שלי "שים עלה ירוקקקקקקקקקק!" והדבר הכי מעצבן שקרה לך? לא מה ממש מעצבן אותך ? הכול כמעט. מה ממש חשוב לך בחיים? להנות,ולזכות בכל מה שארצה (אושר,בריאות...) מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? אממ...לא יודעת.. אתה אלים ? אממ קצת אתה חכם ? כן אתה אוהב ללמוד? חס וחלילה מקבל/קיבלת ציונים טובים? אממ לא תמיד מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? לישון,לפעמים חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא תמיד כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? עכשיו....כמה אגורות. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? אין כאלה הרבה..ללכת לקניון 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מטוס חזרה,הכלב שלי,המחשב,טלוויזיה,ומישהו (שזה לא משנה מי.אני לא אגלה) מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: מזתומרת? כאילו יש הרבה אנשים של פנים מול פנים ובטלפון/פלאפון: כנ"ל א' או ב'? א' אביב או סתיו? אביב שוקו או קפה? שוקו כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול טלפון או פלאפון? פלא' שוקולד מריר או חלב? חלב ירח או שמש? שמש קולה או ספרייט? קולה.דיאט.פלאס ספרייט קור או חום? חום אילת או חרמון? אילת עיניים ירוקות או כחולות? ירוקות קרמבו או גלידה? גלידה טלוויזיה או מחשב? מחשב לילה או יום? יום mp3 או דיסקמן? אמפי מה שבחרת או מערכת? אמפי מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית שחור או לבן? שחור לנקות או להשאיר מלוכלך? ברור שלהשאיר מלוכלך שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון נעלי בית או יחפים? נעלי בית של כלב מפריז. קרועים לגמרי כמעט אגב. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי טניס או כדור-עף ? כדורעף כלב או חתול ? כלב!!! רכבת או אוטובוס? רכבת תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> תל אביב (כל הקטע של השלג לא בשבילי.) פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אורנג'> סלקום (למרות שנאי באורנג') חיידקים או וירוסים ? אופטלגין פלאס אקמול רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> יקר וחדיש בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק יס או הוט ?יס אבטיח או מלון ? אבטיח משקפיים או עדשות ? עדשות כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! להתשכר לא לעבוד על אנשים בטלפון כן לנהוג בלי רישיון לא סמים לא לצרוח ברחוב לא להתגייס לצה"ל כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון כן,רק שאצלי זה היה עם ביצים,מהמרפסת על מכוניות לשתות הרבה קולה כן להרוג ערבים לא להתנדב תלוי למה לגנוב מגנבים לא לחזור בתשובה לא לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק לא לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד לא להשתתף בתוכנית ריאליטי כן.תלוי מה לשרוף את התעודת בגרות לא לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא לחגור גם מאחור כן מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? רצה בשיא המהירות. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אותו דבר כמו למעלה הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקים מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מפרקים אותו מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? לא תודה. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? כועס עליהם היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? בוכה. הרבה. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? שמחה היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? לא יודעת היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא עושה אותו? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לקחת ת'בגדים מהסל כביסה הנקי מה אתה חושב על השאלון? ארוך משהו שאתה רוצה להוסיף: לא

למעלה