שאלון היכרות

Rincewind

New member
../images/Emo124.gif שאלון היכרות ../images/Emo152.gif

טוב, פורום חדש, אז הגיע הזמן להכיר אחד את השני... ולכן, מתחילים בשאלון!
1. שם:
2. גיל:
3. מקום מגורים:
4. שיר אהוב של knob:
5. סגנון מוסיקה אהוב:
6. לאן אוהב\ת לצאת?
7. לשמוע מוסיקה- בבית במערכת, בנגן MP3 או באוטו?
8. מנגן\ת על כלי נגינה? איזה?
9. האם היית פעם בהופעה של knob?
10. והכי חשוב: תמונה, עדיף שלכם!

../images/Emo152.gifעונה../images/Emo152.gif

1. שם:אליעד חזן 2. גיל:16 וחודשיים 3. מקום מגורים:עיר הקודש 4. שיר אהוב של knob:eek:nly u,dont tell me,im lost 5. סגנון מוסיקה אהוב:כעיקרון פופ וקצת מכל דבר שחורה וכל זה חח חוץ מדיכאון 6. לאן אוהב\ת לצאת?אומן/קמפוס/בלאנקו/הופעות של שרית חדד ברחבי המדינה 7. לשמוע מוסיקה- בבית במערכת, בנגן MP3 או באוטו?mp3 8. מנגן\ת על כלי נגינה? איזה?לא,לצערי הרב... 9. האם היית פעם בהופעה של knob?לא... 10. והכי חשוב: תמונה, עדיף שלכם!:::>תמונה גאונית מהדיסק של מדונה:)

Akay4

New member
../images/Emo27.gif

1. שם: אבי 2. גיל: 22.5 3. מקום מגורים: אור עקיבא 4. שיר אהוב של knob: כל פעם משתנה... אבל On My Own האהוב עליי... 5. סגנון מוסיקה אהוב: רוק, ישראלי, דאנס והיפ-הופ. 6. לאן אוהב\ת לצאת? מועדונים, פאבים. 7. לשמוע מוסיקה- בבית במערכת, בנגן MP3 או באוטו? בכל מקום... 8. מנגן\ת על כלי נגינה? איזה? על אורגן... 9. האם היית פעם בהופעה של knob? נופ. 10. והכי חשוב: תמונה, עדיף שלכם!

עונה../images/Emo9.gif

1. שם: עודד 2. גיל: 22 3. מקום מגורים: באר שבע 4. שיר אהוב של knob: כמובן ש-Im lost, הלהיט הבלתי מעורער שלהם
5. סגנון מוסיקה אהוב: אני אוהב הרבה סגנונות, אני לא מקובע על סגנון אחד, אבל נראה לי שאני הכי מתחבר לפופ. 6. לאן אוהב\ת לצאת? לזיגי עם החברים. 7. לשמוע מוסיקה- בבית במערכת, בנגן MP3 או באוטו? באוטו
8. מנגן\ת על כלי נגינה? איזה? לא. 9. האם היית פעם בהופעה של knob? לא. לא צריך תמונה שלי אם יש תמונה כ"כ מהממת של ניב ומיטל בחתונה

ady18

Well-known member
עונה

. שם:יעל 2. גיל: 3. מקום מגורים: 4. שיר אהוב של knob:sad song\one 5. סגנון מוסיקה אהוב:רוק +פופ 6. לאן אוהב\ת לצאת?כול מיני 7. לשמוע מוסיקה- בבית במערכת, בנגן MP3 או באוטו?הכול 8. מנגן\ת על כלי נגינה? איזה?דרבוקה 9. האם היית פעם בהופעה של knob?לא 10. והכי חשוב: תמונה, עדיף שלכם!

GuyHemed

New member
הנה גם אני עונה חח

1. שם: גיא חמד 2. גיל: 17 3. מקום מגורים: ירושלים 4. שיר אהוב של knob: ואו זה קשה.. נלך על Music 5. סגנון מוסיקה אהוב: בעיקרון אני שומע הכל.. אבל המועדף זה דאנס ואלקטרו 6. לאן אוהב\ת לצאת? סתם להסתובב עם חברים.. הכי מצחיק :) 7. לשמוע מוסיקה- בבית במערכת, בנגן MP3 או באוטו? בבית 8. מנגן\ת על כלי נגינה? איזה? לא.. הייתי שמח לנגן על גיטרה ותופים 9. האם היית פעם בהופעה של knob? לצערי אף פעם 10. והכי חשוב: תמונה, עדיף שלכם! אני מעדיף שלא

razM19

New member
עונה

1. שם: רז 2. גיל: 23 3. מקום מגורים: ירושלים 4. שיר אהוב של knob: Music אבל גם Sad Song (שהם ביצעו באולפן) 5. סגנון מוסיקה אהוב: אין לי אחד ספציפי, אני אוהב לשמוע הרבה סגנונות... 6. לאן אוהב\ת לצאת? לאן שבא
7. לשמוע מוסיקה- בבית במערכת, בנגן MP3 או באוטו? בנגן באוטובוס... 8. מנגן\ת על כלי נגינה?
9. האם היית פעם בהופעה של knob? הממ... הופעה באולפן זה נחשב? אם כן אז פעמיים ברדיו ירושלים.. 10. והכי חשוב: תמונה, עדיף שלכם! תחפשו, תמצאו :) דביר, שיהיה בהצלחה עם הפורום
וכמובן, בהצלחה עם הדיסק החדש!!

HaDaRoSh

New member
:] ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

1. שם: הדר 2. גיל: 19 3. מקום מגורים: ת"א 4. שיר אהוב של knob: ממש נדבקתי לשיר Music, אבל On My Own גם אהוב עלי
5. סגנון מוסיקה אהוב: בעיקר Hip Hop ו R&B 6. לאן אוהב\ת לצאת? מה שבא ליד
7. לשמוע מוסיקה- בבית במערכת, בנגן MP3 או באוטו? בבית במערכת
8. מנגן\ת על כלי נגינה? איזה? לא, אבל הייתי רוצה תופים
9. האם היית פעם בהופעה של knob? לא 10. והכי חשוב: תמונה, עדיף שלכם! איכות חרא
חחח

X Slider

New member
../images/Emo152.gif

1. שם: שחף 2. גיל: 18 3. מקום מגורים: אבן יהודה 4. שיר אהוב של knob: X-Press Yourself (כרגע..
) 5. סגנון מוסיקה אהוב: קלאב, דאנס, האוס וכל דבר קצבי ושמח
6. לאן אוהב\ת לצאת? לכל מקום שיש בו מוזיקה
7. לשמוע מוסיקה- בבית במערכת, בנגן MP3 או באוטו? בכל מקום
8. מנגן\ת על כלי נגינה? איזה?
9. האם היית פעם בהופעה של knob?
10. והכי חשוב: תמונה, עדיף שלכם! שבי בשקט חמודההההההההה

L e j l a

New member
עונה ../images/Emo24.gif

1. שם: הראל 2. גיל: 18 3. מקום מגורים: חיפה 4. שיר אהוב של Knob: Dont tell me
5. סגנון מוזיקה אהוב: דאנס, שקט 6. לאן אוהב לצאת: מועדונים 7. לשמוע מוסיקה - בכל מקום
8. מנגן על כלי נגינה - לא אבל רוצה ללמוד לנגן על גיטרה 9. האם היית פעם בהופעה של Knob: לא אבל מקווה להיות בהופעה בחיפה ב - 17.04 10. תמונה שלי

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo9.gif

1. שם:מעין 2. גיל:18 וחצי 3. מקום מגורים:מרכז 4. שיר אהוב של knob:כרגע MUSIC למרות שהתחלתי להתאהב גם בONLY YOU
5. סגנון מוסיקה אהוב:רוק 6. לאן אוהב\ת לצאת?אמממ כל מיני מקומות... 7. לשמוע מוסיקה- בבית במערכת, בנגן MP3 או באוטו?קשה...אבל נגיד שבבית
8. מנגן\ת על כלי נגינה? איזה?לא 9. האם היית פעם בהופעה של knob?עדיין לא
10. והכי חשוב: תמונה, עדיף שלכם!

למעלה