שאלה

NADAV341

New member
../images/Emo124.gifשאלה

איך מפתחים מערכת זוגית חדשה בלי לסחוב איתנו משקעים מן העבר? ומיטענים ריגשים?

destiny36

New member
לא ניתן למימוש

לכן אפשר לנטרל אותם ולנסות להוציא מהן את המיטב

dolfina34

New member
כשתהיה מוכן... ../images/Emo91.gif

כשתהיה מוכן להתחיל מערכת זוגית חדשה... תבטח בבת הזוג שלך תראה קצת השקעה ונכונות... תיראה שלא מושכים משקעים מהעבר. כל התחלה היא משהו אחר, כל מערכת היא שונה. בהצלחה
גלית

jdpworld

New member
לאט

בעדינות. וזכרון קצר... נראה לי פה....זה ממש קל.

a n a t i 3 3

New member
בלתי אפשרי../images/Emo70.gif

זה בערך כמו לשאול..
"איך מגדלים עץ בלי שורשים
"
העבר הוא חלק מאיתנו.. כמו כן אותם "המשקעים" שאנו סוחבים ממערכות יחסים קודמות. קח את אותם "מטענים" איתך, תתחבר אליהם.. אל תפנה להם גב.. למד אותם, למד את עצמך.. נסה לדלות מהם את הדברים החיובים, נסה לדכא את השלילים. בהצלחה

n o g a1

New member
מטעניי העבר

כמה אפשרויות: 1. מגיעים למערכת זוגית ללא מטעניי העבר ,אחרי שעוברים תהליך פנימי שבו משאירים את העבר במקומו. 2. מגיעים למערכת זוגית חדשה טעונים במטעניי העבר , מפתחים מערכת אימון בבן/זוג החדש , משתפים ועובדים יחד על "לא ליפול שוב לאותם איזורי משגה". 3. מביאים את המטעניי העבר , בונים חומות.(חוזרים על אותן טעויות, לרוב). ניתן לאמן את עצמינו לבנות הווה ועתיד משוחרר מעבר.כמה פשוט , אה? אז זהו שזה ממש מורכב.תחילת האימון הוא במודעות וברצון להשתחרר מהעבר.

בדיוק כמו..

איך לחיות בלי לקחת את משקעי העבר.. אם זה לא עובד איתך אחד על אחד.. זה בטוח<אבל לא מבטיחה אני> שזה לא יעבוד בזוג.. יש כלכך הרבה דרכים ל"לסחוב" את העבר.. זה מאוד תלוי באזה דרך אתה בוחר..

maof

New member
מה מחבר שני אנשים../images/Emo35.gif

זכרונות העבר ותקוות לעתיד מעוף

jane34

New member
ואני אומרת....זה מה שמחבר 2 אנשים

אז מה מחבר בסופו של דבר? שני אנשים יחד צל חלומות, משקל העבר מסע של בדידות ופחד...... זה מה שאני אומרת וחושבת וזה בדיוק מה שריטה שרה....... אוי ימי התום......

maof

New member
די קרוב ../images/Emo13.gif רק ש...

פחד מרחיק אהבה מושכת
מעוף

מצוטטת

New member
../images/Emo91.gif

לא טענים לפני פורקים חומרי "חבלה" ישנים קודם
~לדעתי~

my sunshine

New member
איך ../images/Emo35.gif

כמו כל דבר בחיים - מתמודדים. לאט, ובטוח. הרי כולנו סוחבים אחרינו משקעים לנישואים באנו עם משקעינו מההורים [חלקנו לפחות] וכעת , שחרר את המשקעים והמשך הלאה..

בן הקשת

New member
דואגים קודם כל

להגיע למצב שבו אנחנו חיים טוב עם עצמנו, מרגישים אנשים שלמים, ולא נכנסים למערכת זוגית חדשה, בתקווה שהיא תעשה עבורנו את העבודה הקשה. ואם הגעת למצב הזה, אז בהכרח נפטרת כבר מהמשקעים, ומהמטענים.

maof

New member
וואלה אתה צודק ../images/Emo45.gif רק ש....

נזכרתי בסיפור נחמד...
לפני כמה שנים החלטתי שאני רוצה רישיון לאופנוע ואפילו לקחתי שני שיעורים. אבל תוך כדי רכיבה על האופנוע (בזמן השיעור) אמרתי לעצמי...בחורף יהיה לי קר ואני מעדיף ת'חימום ברכב בקיץ יהיה לי חם ואני מעדיף ת'מזגן ברכב. אז אולי אני אחשוב עוד קצת לגבי הרישיון...ועד היום אני עדין חושב ות'אמת שאני רוצה רישיון לאופנוע
ומי יודע את הנפש של אדם שבשמיים נכתב לו שאהבה היא יעודו מעוף

אהעהע??! עזוב אותך נדב

הדברים פשוטים יותר.... זה רק האנשים שמסבכים הכל.
הייתי מציעה לך ללכת בין ה
ות להפריח בשדות מוריקים קצת
ות הרבה
ותחביב חדש ....(חסרה לי הרשת)
והמשקעים? כמה שתדבר עליהם (והשתדל עם מי שאתה הכי אוהב...) ככה ישקעו לאיטם אבל על בטוח!
מראהכמו שתיל חדש...

למעלה