שאלה שאלתית

../images/Emo124.gif שאלה שאלתית

אתם מתנהלים אך ורק לפי מה שכתוב בהסכם הגירושין או שיש גמישות? אני מתכוון לנושא הסדרי הראיה של הילדים בנפרד ולנושא הכספי בנפרד מעניין צהריים טובים לכולם

רק שיר

New member
הסדרי ראיה

ה X- שלי מתנהל אך ורק על פי ההסכם. הוא אפילו מנסה לדייק ולהחזיר אותם בדיוק באותה ה
לגבי הענין הכספי הוא משלם את המזונות שלו ובזה תם הענין. פעם ב- קונה להם מתנות וזה גם בקושי.

love u11

New member
הסכם כמסגרת כללית כתר|

ביום שני האחרון קבלנו מועד לגט (חודשיים וחצי) הבנה עיקרית שהצלחנו להגיע אליה היא שההסכם שנגיע אליו היה רק מסגרת ושלא יכבול אותנו. לפרודתי מאוד חשוב שאני היה בקשר טוב ויתפקד כחלק מהחיים של הבת שלנו (מה שגם לי חשוב מאוד). אני עדיין בתהליך של בנית הסכם ויודעים שהו לא יהווה מסגרת כובלת אלה מסגרת תומכת. בעניין המזונות היא גם מאוד גמישה ומוכנה לספוג כמה חודשים ללא מזונות עד שאני יתיצב כספית וגם הם היו חודשים שאני יתקשה לשלם את המזונות היא תוותר לי או תסתפק בחלק מהם. מה זה זה?! עם אישה כזו צריך להתחתן לא להתגרש? מה קרה לי התחרפנתי????????? לא לא לא תרגעו! זה קלף חזק שלה שהיא לא שולטת בו. הכוונה היא שהיא חייבת להיות זו שדואגת לכולם וגם הבוסית של כולם.......לי זה לא מתאים בכלל....

א פרסקי

New member
באמת שאלה שאלתית

אני נמצא במשמורת משותפת אז הילדה נמצאת שוה בין שנינו אני חייב להגיד שאם עד לפני כמה חודשים היא היתה מוכנה למשמורת שלי על הילדה היום המון דברים השתנו אצלה לאחר הפירוד אם בנושא עבודה ( עובדת פחות) ואם בנושא של ראית הילדה רוצה לראות אותה פחות ( היתה רואה אותה רק בסופשים) היא היטקיסטית וכמעט ולא בבית אז לאחרונה מקדישה יותר זמן לילדה בנושא הגמישויות יש גמישויוות אם היא מבקשת בימים מסוימים שנתחלף או אקח את הילדה לעוד יום ואני יכול אז בכייף לגבי העניין הכספי אין כאן יותר מידי גמישויות כי גם ככה החלוקה היא שווה והכסף אמור ללכת לתשלומים על גנים קיטנות חוגים לגבי אוכל וכו כל אחד דואג לילדה מכספו

אז אצלנו

הגמישות רבה מאוד. הרבה פעמים היא מבקשת מבן הזוג שלי שיקח אותו במקומה. כרגע, בגלל שבעלה הרביץ לה (וקיבל צו הרחקה) היא ביקשה מהאקס שלה (בן הזוג שלי) שייקח את בנו אליו עד להודעה חדשה. בזמן האחרון זה קורה הרבה. היא מבקשת ממנו לקחת את הקטן על חשבון יום שלה (ללא חלופה). אבל אני, מה 'כפת לי...לא מפריע לי

שרשירית

New member
קראתי 5 פעמים ולא הבנתי ../images/Emo163.gifית שכמותי

בן הזוג שלה\ שלי\ בעלה\אקס שלה\בנו - ???
???? נו טוב, מה הפלא שלא מפריע לך - פשוט נשמע
!

שרשירית

New member
כנראה שאוויר הצפון צלול יותר ../images/Emo8.gif

מאז שעזבתי את הצפון וחזרתי העירה, התמכרתי לריח האוטובוסים וכנראה שנמחקו לי כמה תאים במוח. אאוצ'
ממש הייתי צריכה להתאמץ בתשובה שלה...כבר בניתי תרשימי זרימה. זה כמו שאלה בפסיכומטרי - זה גר ליד זה, וההוא מעל זה, הרביעי ליד זה ולא ליד ההוא זגר מתחת לזה

../images/Emo3.gif

אומנם לי לא הייתה ההזדמנות להתגרש... אבל אני קשורה באחד כזה שכן.. מקווה שאין זה מפריע לבאי הפורום

aviavram

New member
נשמה כשעולים לגג וקופצים אל האוטובוסים

כבר לא משנה מי ליד מי מי מעל מי או מתחת למי מה את מעדיפה ? לקפוץ מלמעלה למטה או מלמטה למעלה לפי הדיווח עברת הבחינה על 100

../images/Emo45.gif

היא התחתנה עם גבר לאחר חצי שנה של זוגיות (החליטו שהם מתחתנים אחרי שיצאו 3 חודשים) אחרי שהוא היכה אותה היא הוציאה נגדו צו הרחקה והיא מתכוונת להתגרש ממנו. היא הייתה כאן היום שעה וחצי עם הבן שלה. אחרי זה התקשרה אל בן זוגי והתלוננה שלא הייתיחס אליה יפה. הוא היה מול המחשב ואחרי זה ישב איתי בזמן שהיא הייתה עם הבן בחדר שלו ואחרי זה הוא אכל במטבח אחרי שביקש שאמא שלו תכין לו מלוואח... מה הוא היה אמור לעשות? לשבת איתה?

גם אני קראתי 5 פעמים עד שהבנתי..אני גאה בעצמי

שהצלחתי בסוף להבין (שרשירית - תתקשרי אליי אני אסביר לך... כמו אלה שלא מבינים ת'סרט ולא נעים להגיד! ששששששששש) כפרה על הגח'נונית שלי!

aviavram

New member
אחי בלי גמישות מה מותר האדם מהאבן

לכן אני מתיחס ל X תי כאבן שאין לה הופכין אבל היא נראית טוב פחד

בנושא הכספי אין גמישות

ה X לא זז מההסכם. אני מודה שאני לא מצפה, אבל לפעמים זה לא קל עבורי
לגבי הסדרי הראיה - אני לרוב גמישה איתו. הוא מזיז שבתות, מוותר על ימים עם הילדים.

aviavram

New member
יש בזה משהוא -בלי כסף אין חיים בלי

פעם אחת ילדים גם אין חיים -לטעמי אבל אפשר להמשיך הלאה לעוד כסף ואת גמישה = את בן אדם

תשמע, אני עושה את המקסימום../images/Emo4.gif

אני עובדת קשה למחייתי. אם "נופלת" עלי עבודה נוספת אני תמיד לוקחת גם אם לא נוח לי. אבל יש לי ילד מיוחד בבית. ולקראת שנת הלימודים החדשה הבהירו לי שאני צריכה להוסיף לו עוד טיפולים. ה X מסרב לתת שקל ממה שנקבע ואני בטח שלא יכולה לחייב אותו. אבל אני לא יכולה לתת יותר ובטח שלא יותר מהמקסימום שלי
בקיצור, אני מחפשת ספונסר
(שוב מתחילה מחדש כותבת ברגע של משבר
)

למעלה