שאלה לציבור

odedee

New member
../images/Emo124.gif שאלה לציבור

בעקבות זה שיש לנו היום הומופוב חדש שמעלה לפורום מפניניו, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על ההתיחסות הראויה לכאלה. נראה לי רצוי לגבש דעה, (אם נצליח). האם לדעתכם: - צריך להתדיין עם כל אחד כזה - צריך להתעלם מכל אחד כזה - צריך למחוק ולחסום כותבים כאלה אשמח לשמוע דעות מנומקות

Woking

New member
לדעתי

בתור הומופוב שיצא לאחרונה מהארון, לכל הומופוב יש את ההתיחסות הראויה לה. צריך לקיים דיון גם עם דעות חשוכות כל עוד הצד השני גם מקשיב ולא רק מטיף, וכל עוד הדיון מתנהל בצורה תרבותית. לדעתי גם לדיון עם אדם כזה יש ערך ולו רק כדי ללמוד איך חושב הצד שמנגד ועם מה יש להתמודד. למשל דיון עם אדם דתי שמביא ציטוטים מהתנ"ך למה הומוסקסואלים הולכים ישר לגהנום - כן. אלונה - לא, כי היא ניבלה את הפה. בלי שום קשר, כמו בכל פורום, יש טרולים שמגיעים מדי פעם בכדי לקבל תשומת לב. צריך להתעלם, ואם לא עוזר לחסום.

ro99

New member
It looks like a troll

It smells like a troll It has a limited vocabulary It's a troll ובמקרה הוא גם הומופוב. או בן 12. או שניהם ביחד. ווקינג צודק. נחוץ טרול אקשן סטנדרטי.

היי! אני לא בא לפה הרבה

ואני גם לא ממש בח"ול אבל אני נהנה להיות פה. אני לא חושב שיש למחוק את זה. ולא ממש להכנס לדיונים שלא מובילים לשום מקום. הוא מגובש בדעה שלו ואנחנו בשלנו. התעלמות זאת התשובה. ומי שבא לו להתדיין שידבר איתו במסרים אישיים

ro99

New member
ייאן, אפשר לשאול אותך משהו?

מה זה בדיוק "לא ממש בחו"ל"?
זה נשמע לי משהו בכוון של "קצת בהריון"... בכל מקרה, איפה שלא תהיה, אתה תמיד WELCOME.

eig

New member
כמו בממבו איטליאנו

שהאבא אמר, כשעברנו לאמריקה לא סיפרו לנו שיש שתי אמריקות: האחת האמיתית: ארצות הברית והמזוייפת: קנדה. וכשהבנו שאנחנו בנקדה לא אמרו לנו שיש שתי קנדות: האחת האמיתית: אונטריו. והמזוייפת: קבק. אני ברמה האישית עם הלויאלים, ולא ממש מסתכל לכיוון הבוגדים. (ראה ערך מלך אנגליה מליון שנה אחורה, מי בגד ומי נשאר לויאלי)

eig

New member
ממתי אני רכוש ציבורי?

בכל אופן , כפי שאמרתי בעבר על גבי הפורום הזה. ישנה חשיבות לענות להומופובים מכיוון שישנם לא פעם שאלות רלוונטיות לדיון, ולא מעט אנשים פאסיביים שצופים בפורומים ומשכילים מדיונים אילו. עממה, לא כאן המקום. הפורום הזה מאוד ממוקד, להפגיש חולניקים. ישנם פורומים מגבילים כלליים של גאווה ששם הדיוןנים האלה במקום. מן הסתם הטרולים שבאים לפה זה אחרי שעייפו אותם או העיפו אותם מהפורומים הרלוונטיים. מכאן אני קורא להתעלמות.

ronnl

New member
זה פשוט

להתמודד איתם עד שימאס להם כמו שאני עושה תמיד אני לא זה שאמור להתחבא אלא הם אם הם רוצים איתי מלחמה זה מה שהם יקבלו ! ירצו דיון ?גם טוב אבל אני בטוח שלא אשב בצד ואשתוק להומופוב מגעיל... לפחות בכשזה נוגע להומופובים שנאה גוררת שנאה אני מבחינתי לא שונא אותם הם פאתטים ומגוחכים אז לי אין במה להתבייש

ThatsMyName

New member
eig is right

and a 1000% of it!!! Im here because I want to talk to more gays abroad. To hear these homophobic remark I have enough in my daily life (starts with "my" dear prez..) so I agree- just erase it b4 we even see it agree- just​

T the architect

New member
אמנם אני לא מת על הדיונים האלה

ובדרך כלל אין לי חשק או כח לחנך את העולם. אבל אני עם ווקינג במקרה הזה - כל זמן שזו לא פט"ע (פעילות טרולית עוינת), להתדיין עם ההומופוב, בסלחנות כמובן, כי תמיד לימדו אותי שיש להיות סבלני וסלחני למוגבלים נפשית או פיזית וכמובן למאותגרים שיכלית. בקיצור כמו בדינמיקה של כל דיון בפורום. מי שרוצה יענה, מי שרוצה יתעלם ואם זה מתפתח לפט"ע - פשוט למחוק. אישית, אני חושב שחסימה היא צעד מאד קיצוני, אבל זו דעתי בלבד...

odedee

New member
נראה שהדעות מגוונות

רובנו חושבים שיש להתעלם, חלק רוצים לפתח דיון וחלק מציעים למחוק. אז נראה שנמשיך מה שהיה עד עתה - מי שרוצה מגיב, מי שלא רוצה מתעלם. אני מבחינתי אמחק הודעות שיהיו מעבר לקוים אדומים ואם צריך גם אחסום.
ששיתפתם בתחושותיכם
.

אבא גאה

New member
להתדיין או להתעלם זו בחירה של

החברותים הפורום. אבל אם תמחק, לקחת מכולנו את הבחירה. אני מאוד מתנגד למחיקות (אלא אם כן מדובר בטרול שלא מפסיק להציק)

למעלה