שאלהה ... כנסו

../images/Emo124.gif שאלהה ... כנסו

השאלה שלי קצת לא קשורה לפורום הזה אבל חייבת לשאול .. ביום העצמאות אני מתכננת לרדת לאילת עם חברות ... יש פה אילתים ? חייבת לדעת העם יש משהו מעניין או איזה מסיבה טובה ביום העצמאות שם ... ? ? ? או שאנחנו הולכות סתם להתבאס , אני כבר שעה מסתובבת באתרי אינטנט של מסיבות ואני לא רואה כלום אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עזרו לייי

../images/Emo15.gifתמיד יש מה לעשות....

תמיד יש מה לעשות באילת מאמי הכל תלוי במצב רוח ועם מי את נוסעת! אני בכיף נוסעת בכלל לבד!(לא ממליצה למי שלא מכיר אף אחד שמה! חיחיחי) אני לא יודעת לחגבי החופים מאמי אבל חייב להיות אירועים מסויימים בחוף הויליג' וחוף הדקל אין דבר כזה שלא! ובדרך כלל הפקות סבבה! אם לא מה שלא נראה לי יש לך את ה"טרנד" וה"וויו" המחודש שפתחו לעונה עם מסיבות טובות ואוירה טובה! (אם חם אני ממליצה על ה"וויו",זאת מרפסת ענקיתת פתוחה) יש לך את הטאצ' בימי שלישי עם מוזיקה שחורה זה בטיילת ליד הגשר ובימי שישי הפקות לפנים של חפירות! (מהסוג הטוב!) אמממ...במרכז תיירות יש לך דאנס בר חדש שנפתח לא מזמן ומעליו גם את ה"גהה" אני מאמינה שלקראת החג והקיץ הם יתמלאו שוב ויביאו בהפוכה לכולם! (חחח עובדת מושבעת לשעבר<<<<) אם את בקטע של מיזרחית את לך את ה"פאפארצ'י" ועוד אחד שאיני זוכרת שמו,אבל הוא מעל המתחם של הרדיו תשאלי יגידו לך שם יש גם קריוקי בר אם את בקטע"הכוכבים" שם תיפגשי את ניסים הידוע בכל אילת חחחח(תעשי לו קצת עיניים כל הערב את שותה חינם!) אממממ....וואלה חוץ מזה תמיד טוב סתם להתפנן על חוף הים עם שמן שיזוף והרבה חטובים למינהם ששווה לתת בהם ביס :) יום שישי בדרך כלל יש קבלת שבת ב"ניקי בי'ץ" שזה נחמד עם אווירה סבבה...בקיצור חפרתי לעצמי אני רק ממליצה לך למצוא דחוף מישהו אילתי דחוף שיעזור לך בכל הכניסות כי לתיירים הכל יקר במיוחד לחגים וקיץ(רצוי ביותר מישהו שמכיר את כל המועדונים ויש לו קצת קשרים!) לאילתים הכל בא שמה בקלות(מדברת בתור אילתית לשעבר!)תתפנקי חמודה אני מבטיחה לך שתיהני! אם את ממש בבעיה שלחי לי הודעה ננסה לארגן לך משהו...:)

תודה מאמי ../images/Emo68.gif

כנראה שמעתי שיש משהו לפנים בויליץ' ... יאלה תרדי גם !!! בכל אופן תודה בובה

למעלה