רק היום

יה-יה

New member
../images/Emo124.gif רק היום

רק היום : 1. רק היום אשמור על טוהר המלה. אשתמש במילה שלי לטובתי העליונה ולטובת הזולת. 2. רק היום אתייחס למציאות כפי שהיא ולא אקח דבר באופן אישי. גם לא את עצמי. 3. רק היום לא אניח הנחות. כל מה שארצה לדעת, אשאל ולא אכתוב תסריטים משל עצמי. גם את עצמי אשאל ולא אתן לשופט לכתוב עבורי את התסריט. 4. רק היום אעשה כמיטב יכולתי. איזה כיף !!! אין אתמול. אין מחר. רק היום. כל כך פשוט ליישם משהו "רק היום"...

Talia E

New member
כי

יותר קל לקחת ביס אחד מתפוח (= היום), מאשר לבלוע אותו בשלמותו (= לקיים את ארבע ההסכמות כל הזמן). האם התכוונת שהיא כבר מממשת את 4 ההסכמות? או שמה שכתבתי היה רלוונטי?

rainbow too

New member
כי כל מה שיש לנו זה רק היום.

אתמול עבר, מחר לא ידוע. ורק היום...זה מה שקיים באמת.

עכשיו

עכשיו הוא מין סדק מאוד מאוד צר. בעכשיו אין מקום לכל כל מה שעבר. ואם מתעקשים אז עכשיו מוותר והולך להיות עכשיו של מישהו אחר...

היום!!!!!

המשך היום הזה הולך להיות מיוחד מאוד ונעים מאוד
. היום אני אשתמש במלים שלי באהבה, לטובת עצמי ולטובת אחרים; היום אני אזכור כי שום דבר שאנשים עושים או אומרים לא קשור אלי, אלא מהווה הקרנה של המציאות שלהם, של חלום החיים האישי שלהם; היום אני אמנע מלהניח הנחות - ובמקום זאת אשאל שאלות את עצמי, את היקום, את זולתי... ואזהר בתשובות; היום אני אעשה כמיטב יכולתי, רק היום!!! בהצלחה.

soulbird

New member
מי שמכיא את המשפט

בלטינית carpe dief sieze the day. grab it. and make it yours. לנצל כל יום עד הסוף לחיות כל יום כאילו הוא יומך האחרון האם הם סתם סיסמאות או שאתם באמת חיים לפיהן חג שמח ומזל טוב לפורום שיצמיח הרבה שירשורים ודיונים מענינים ציפור

דרדרית

New member
כן, המשפט מוכר ו..../images/Emo13.gifאפשרי אך..../images/Emo39.gif

תלוי בפרשנות שאנו נותנים לו. היי ציפור, שמחה לראותך כאן. זו איננה קלישאה מבחינתי, אך גם כאן, כמו כמעט בכל דבר שאני לומדת אותו, לקחתי את הטוב לי ביותר מתוכו.. ואפרט: אינני יכולה לחיות כל יום כאילו זה היום האחרון בחיי ולצורך זה- לא לדאוג למחר, (לפחות לא מבחינה כלכלית, קיומית), אבל בהשקפת עולמי, אני כן מתייחסת אל כל יום כאל יום מיוחד שנקרה בדרכי, כל יום "זוכה" להתייחסות מיוחדת ואעשה הכל כדי לצבור חוויות חיוביות מכל יום ויום. נשמע מסובך? בכלל לא.. היום, ערב חג פסח לדוגמא, למרות חובת סיום הבישולים שמחכים לי לערב,נכנסתי הנה כדי לקרוא, "למלא מצברים" להנות, ואינני רואה בזה ביזבוז זמן, אלא, משהו ואולי קטן שגורם לי הנאה. פעם הייתי "מתלבשת" על חובות הבית (כמו הורינו) ועד שלא מסיימת, אין סיכוי להנות ממשהו בכלל. אז אולי אספיק פחות.. אבל נהנית מהיום כולו כי עושה זאת בדרכי ללא החשש של "מה יקרה" איך יהיה"? במידת מה - אני מתייחסת לעכשיו כאל הרגע הכי חשוב ועושה בו את שטוב לי כעת. בקיצור, ציפור יקרה, אני דואגת להעשיר את חיי ולעשות כל יום משהו אחד לפחות ש"עושה לי טוב בנשמה" מבלי לחשוב על העתיד הקודר או כל החובות... ומבלי לדחות את ההנאות לזמן בו יהיה לי זמן!!! ואז- מה קורה בעצם? במבט לאחור, יש לי עבר נהדר, רצוף בחוויות שנהניתי בהן, (בנוסף לחובות הקיומיות). מה לא מקבלת במשפט שהבאת? - את ההתייחסות לחיים כאילו זה יומי האחרון. לא עסוקה בסוף דרכי, אלא בחיי שלי כעת בהווה, כאן ועכשיו. בלאו הכי יש דברים בחיים שאינם ידועים לנו, למה לבזבז את הזמן במה שלא ידוע??? אם אבזבז את מחשבותיי במה שעתיד לקרות או במה שקרה- מתי יהיה לי זמן להנות מהרגע??????? בברכת חג שמח ושקט לכולנו דרדרית

בעזון

New member
מה ../images/Emo48.gif

נשתנה הלילה הזה
הלילה הזה? הלילה הזה. הלילה הזה! כן, כן, אני יכול להשתנות היום! היום, הלילה... מה ההבדל? אולי דווקא בלילה כשמסביב אפלה אני לא מחוייב להתנהגות שלי בעבר, ואני בוחר להשתנות... לטובה, לטובה!!! ( לא בכח, גם אם לא יצליח לי השינוי,אני אעשה כמיטב יכולתי, ואם צריך, אולי תהיה לי הזדמנות גם מחר )

למעלה