רכזים

../images/Emo124.gif רכזים ../images/Emo124.gif

יקיריי! מנסה לעשות מעט "סדר" בעבודה, והאמת שjole ואני קבענו פגישת עבודה לייעול ושיפור ההתנהלות כאן אבל הפגישה שלנו תהא רק בסופ"ש הבא (פרטים לקראת סופ"ש הזה אחרי הברית) בכל אופן עד אז יש לי בקשה אליכם הרכזים, אנא ערכו רישום של אזורי אחריות (לדוגמא רותם111 לקחה על עצמה את המשפחה בגבעתיים ואת הקייטנה לילדים חולים) מצד אחד , מצד אחר אבקש רשום של התרומות שאתם אוספים , אני לא מתכוונת שתכתבו קיבלנו 2 חולצות ו-4 מכנסים אבל בהחלט לכתוב חבילת בגדים מ-XXXX הועברה ל-YYYYY , בנוסף צריך להכין רשימת צרכים של אזורי האחריות שלכם מול הרשימה של מה שכבר הועבר , וחשוב לא פחות רשימת תודות צריך להודות לתורמים ומתנדבים אלא אם הם מבקשים אחרת. פרט חשוב מאוד אנא אל תחשפו פרטים של מי שמבקש לא לעשות זאת ובוודאי שלא לתת פרטים מזהים על קטינים. מאחר וכבר יש הרבה ילדים לפורום הזה (המשפחה הולכת וגדלה וכך גם נולדים ילדים:-): אז אנחנו ניתן להם שמות וירטואליים לדוגמא הילדה שלנו בת ה-6 מאזור חולון אני בוחרת לקרוא לה מלאכית (אין שם יותר ראוי לה) . אז קדימה רכזים, אני אמנה אתכם כאן ואם פספסתי משהו עדכנו אותי: שי ז. רותם 111 עינת ודן קרינושנוש תאיר של 4 פלוס אז כאמור אנא עדכנו כאן אזורי אחריות ומשפחות / מעונות וכו' בטיפול ואם משהו פספסתי בבקשה השלימו. פנינה

שי ז.

New member
וקר טוב פנינה

אני כרגע במבצע איסוף בגדים וצעצועים לתינוקות וילדים. מחר אני הולך לאסוף ממי שארגן חבילה. המטרה היא להקים במחסן אצל תאיר מאגר שיאפשר לנו לתת מענה מידי למשפחות עם ילדים שפונים אלינו. כמו כן מוכן לרכז פעילות באיזור אשקךון והסביבה. לצערי אני עמוס מידי כדי לעשות יותר.

dusa

New member
אני מרכזת פעילות באזור חיפה

אם יש כזו..... כרגע יש אצלי ארגזים של בגדי ילדים שיעברו לשבתאי לוי ומצעים שעדיין לא יודעת לאן יעברו. וכן, בגדי נשים וארגז סבונים שקיבלתי מ JOLE שהועברו לפרוייקט סחר בנשים שבוע שעבר העברתי קצת בגדים ובגד ים שהועברה אלי מ QT1 לילדה בת 7 באזור. וחוץ מזה, מארגנת טיול בן יומיים לידלים הנמצאים במרכז חירום לילדים בסיכון.

בוקר טוב

אני מרכזת פעילות באיזור ר"ג, גבעתיים והסביבה. כרגע מסיימת לטפל באם המוכה ובבנה, מטפלת באשה המחלימה ממחלה קשה וזקוקה לבגדים, בילדה יפהפיה בת 5 שאין להורים שלה כסף לקנות לה צעצועים וממתקים ובאיסוף כללי של תרומות. יש באמתחתי מעל 6 שקיות בגדים לנשים ולגברים.

רותם111

New member
בוקר טוב

המשפחה מגבעתיים: היריעה קצרה מלהכיל את כל הציוד והתורמים המדהימים לאחר הברית אערוך עם היולדת רשימת מלאי ונראה למה עוד הם זקוקים האחיות מהשפלה (6, 10, 12): Bmaya הנהדרת העבירה חבילה עבורן שתגיע אלי בסוף השבוע, עינת נתנה לי בגדים עבורן והן התמוגגו מאושר. עדיין זקוקות לעוד בגדים ו"קישקושים" של ילדות קיטנה לילדים חולים: קיבלתי מסרים מנשים נדיבות מפורומים שונים בהם פרסמתי ואני ממתינה לתרומות יש צורך בכמות אדירה של בריסטולים לבנים, שחורים וצבעוניים ועוד חומרי יצירה, כדורים, אופניים ומשחקים לילדים בגילאים 7-16. תינוקת בדרך: התחלתי לאסוף בגדים עבור תינוקת שעומדת להצטרף לעולם וידה של האם אינה משגת.

רותם111

New member
אופס, שכתי גם את המוסד למפגרים

מבוגרים בנס-ציונה שכרגע זקוק מאוד לשידות קטנות ו/או ארוניות המוסד הזה תחת חסותי כבר הרבה הרבה זמן ואשמח אם תעזרו לי כפי יכולתכם לעזור להם בכל צורך שיתעורר.

אני כרגע

1. עוזרת לרותם במה שאני יכולה עם המשפחה מגבעתיים 2. שוב המשפחה מגבעתיים - מרכזת את כל נושא הברית. עוד מעט זה יסתיים (הברית) ואז נראה מה הפרוייקט הבא. עדכונים לגבי הברית - פותחת כרגע בדיוק הודעה בנושא.

מ ש כ י ת

New member
למרות שאני לא ברשימה../images/Emo4.gifולא בארץ../images/Emo3.gif

רק רציתי לעדכן שקניתי למלאכית מתנה ליומולדת בובה ושמלה וגם לאח האומן שלה קניתי חליפה. גם לו מגיע, נכון

אהובתי את לא ברשימה כי כאילו מה

רצית לרכז בניו יורק? תרכזי חביבתי תרכזי את עצמך ותחזרי אלינו במהרה שלמה בריאה וחייכנית כמו שאנחנו אוהבים אותך ואז תראי אייך שאת ברשימה ועובדת קשה . ואיילת אמרה שהיא מקווה שלא שכחת מה שהבטחת לה.......

כמה שאלות אם אפשר...../images/Emo9.gif

הצעתי את עזרתי במספר פרוייקטים ושלחתי מסרים לאנשים והיום גיליתי שכנראה תיבת המסרים שלי לא עבדה כמה ימים, בכל אופן אשמח לקבל כמה תשובות. 1. לגביי בת המצווה בארגונה של בילבי איפה הנושא עומד היום? 2. שלחתי מסר גם לjole כי הבנתי שאנחנו גרות קרוב, האם ניתן להביא אלייך דברים, שממך יעברו הלאה, למשל חומרי יצירה עבור הקייטנה שרותם מרכזת? 3. בעצם שאלה יותר כללית, אבל הבנתי שכל אחד מרכז אצלו תחום מסויים כמו בגדי ילדים, או מכשירי חשמל, האם עליי לפנות לאותו אדם אם יש לי דברים לתת? מממממ זה בינתיים השאלות
בטח יבואו עוד... שיהיה ערב נעים ופורה לכולן/ם לבנדרית

שי ז.

New member
מספר תשובות

1. לגבי בילבי גם אני מחכה להודעה ממנה (מחכה לטלפון בקשר להעברת התשלום). 3. כל אחד מרכז תחום או טיפול במשפחה אבל בסך הכל כולנו פועלים לאותה המטרה. אם יש לך משהו למסור אז אל תהססי לכתוב בפורום. אם מישהו זקוק אז אין שום בעייה שיועבר ישירות.

משוש30

New member
אני אשמח לרכז דברים שקשורים

בירושלים והסביבה. כרגע למיטב ידיעתי אין דברים מיוחדים מלבד מוסד למפגרים בירושלים שזקוק לספות ועוד דברים (מקווה להשיג רשימה מלאה בקרוב)

האמת כעת צריך עזרה בלמיין את

התרומות שנמצאות כאן בבית הכנסת בכדי שנוכל לנתב אותם הלאה, כאן זה בגבעת זאב פנינה

למעלה