ריכטר!!! מה קורה עם ההנהלה? אתה בסוף רוצה עוזר או שאתה לבד?
W wanna get high New member 21/3/03 #1 ../images/Emo124.gifריכטר!!!../images/Emo124.gif מה קורה עם ההנהלה? אתה בסוף רוצה עוזר או שאתה לבד?
R richter New member 21/3/03 #2 ../images/Emo124.gifwanna get high!!!../images/Emo124.gif מה קורה? אין לי בעייה להיות לבד אנחנו לא ממש הרבה פה בפורום ונראה לי שבינתיים (עד שהקהילה שלנו תגדל) אין צורך בשני מנהלים. אתם מסכימים איתי?
../images/Emo124.gifwanna get high!!!../images/Emo124.gif מה קורה? אין לי בעייה להיות לבד אנחנו לא ממש הרבה פה בפורום ונראה לי שבינתיים (עד שהקהילה שלנו תגדל) אין צורך בשני מנהלים. אתם מסכימים איתי?
W wanna get high New member 21/3/03 #3 ../images/Emo124.gifריכטר!!!../images/Emo124.gif מה המצב גבר הכל טוב? סבבה... מתאים לי... אז יאללה תתראיין!!!
../images/Emo124.gifריכטר!!!../images/Emo124.gif מה המצב גבר הכל טוב? סבבה... מתאים לי... אז יאללה תתראיין!!!
W wanna get high New member 21/3/03 #4 ../images/Emo78.gifריכטר!!!../images/Emo78.gif יש לך איציק? במקום להציק לאנשים פשוט נדבר באיציק...
W wanna get high New member 21/3/03 #5 ../images/Emo108.gifריכטר!!!../images/Emo108.gif מיאו מיאו חתול חתולה בואי לאכול קצת גבינה... למה אתה לא עונה? הא הא הא?
../images/Emo108.gifריכטר!!!../images/Emo108.gif מיאו מיאו חתול חתולה בואי לאכול קצת גבינה... למה אתה לא עונה? הא הא הא?