ראיתם??? דניאל בפרסומת לסלקום!!! חחחחחחח..| פרסות ענקיתתת...חחחח ראיתי הרגע בערוץ 2.. זה היה מצחיק..
B bati77 New member 11/2/06 #1 ../images/Emo124.gifראיתם??? דניאל בפרסומת לסלקום!!! חחחחחחח..| פרסות ענקיתתת...חחחח ראיתי הרגע בערוץ 2.. זה היה מצחיק..
../images/Emo124.gifראיתם??? דניאל בפרסומת לסלקום!!! חחחחחחח..| פרסות ענקיתתת...חחחח ראיתי הרגע בערוץ 2.. זה היה מצחיק..
I idanri New member 11/2/06 #5 פרסומת ממש יפה של סלקום ממה שאני זוכר זה שיש איזה אחד שחברה שלו רוצה שהוא יוכיח לה שהוא אוהב אותה אז הוא שר לה את אהבה ברחוב וגם האנשים ברחוב שרים והיא לא ממש מאמינה. עד שדניאל מגיע ושר ומנגן על הפסנתר.
פרסומת ממש יפה של סלקום ממה שאני זוכר זה שיש איזה אחד שחברה שלו רוצה שהוא יוכיח לה שהוא אוהב אותה אז הוא שר לה את אהבה ברחוב וגם האנשים ברחוב שרים והיא לא ממש מאמינה. עד שדניאל מגיע ושר ומנגן על הפסנתר.
D David Grinberg New member 11/2/06 #9 התמסחר האיש איך הוא היה יכול למסחר שיר כזה יפה? ועוד למי, לחברות הסלולאר? |גועל| no more daniel salomon for me
התמסחר האיש איך הוא היה יכול למסחר שיר כזה יפה? ועוד למי, לחברות הסלולאר? |גועל| no more daniel salomon for me
S S h A b i T New member 11/2/06 #11 חחחחחחחח וואי, אחת המצחיקות. כאילו, שומעים את אהבה.. פתאום הוא צץ. ואז יש פסנתר. ואז הוא מנגן ברחוב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח וואי, אחת המצחיקות. כאילו, שומעים את אהבה.. פתאום הוא צץ. ואז יש פסנתר. ואז הוא מנגן ברחוב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
L LOLI152 New member 13/2/06 #14 דניאל תגיד לה התמסחר, אל חפיף אחרי הכל, זה כל כך מהנה לראות את דניאל משחק בפרסומת ששופכת אותי מצחוק XD
דניאל תגיד לה התמסחר, אל חפיף אחרי הכל, זה כל כך מהנה לראות את דניאל משחק בפרסומת ששופכת אותי מצחוק XD