לא אם זה טנקיני
ר רגליים קרות New member 12/7/07 #1 ../images/Emo124.gif קרן תגידי תודה שזה רק בגד ים ולא משהו עם רגשות.
ר רקוט קרומפלי New member 13/7/07 #3 אה, ככה? אז גם אני רוצה להעיק עם תמונות של החיות שלי. מגי ומקס (לפני חצי שנה בערך, כשמקס הפציע בחיינו).
אה, ככה? אז גם אני רוצה להעיק עם תמונות של החיות שלי. מגי ומקס (לפני חצי שנה בערך, כשמקס הפציע בחיינו).
כ כל שנה בדצמבר New member 13/7/07 #9 הבת שלי אומרת שהוא חמוד. היא מאוד רוצה כלב, אמרתי שכשנגור בבית פרטי. הסיכויים שזה יקרה קלושים.
ח חציחצי New member 13/7/07 #10 ../images/Emo140.gif תודה, אני אמסור לו ובאמת לא כל כך כיף לו בדירה, במיוחד ככל שהוא נהיה יותר מבוגר ופחות אקטיבי - היה מעדיף להיות א-קטיבי באיזו חצר מאשר במסדרון.
../images/Emo140.gif תודה, אני אמסור לו ובאמת לא כל כך כיף לו בדירה, במיוחד ככל שהוא נהיה יותר מבוגר ופחות אקטיבי - היה מעדיף להיות א-קטיבי באיזו חצר מאשר במסדרון.
2 2 אוניות בלילה New member 15/7/07 #13 האמת בכורה בפורום זה ג'וניור הוא בן 3 ואצלי מגיל חודש וחצי הוא אוהב טיולים על חוף הים וקרטיב אננס הוא לא אוהב את הוטרינר שלו וזבובים למה אין מפגש פורום אם "הילדים"?
האמת בכורה בפורום זה ג'וניור הוא בן 3 ואצלי מגיל חודש וחצי הוא אוהב טיולים על חוף הים וקרטיב אננס הוא לא אוהב את הוטרינר שלו וזבובים למה אין מפגש פורום אם "הילדים"?