קצת תרבות

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo124.gifקצת תרבות

"מביט על החיים מדוע הם כה אפורים לוקח מכחול ומוסיף קצת כתום וירוק וגם וורוד לצדדים מביט על האנשים מדוע הם כה ריקנים לוקח מכחול ומוסיף קצת עניין וגם חיוך לפנים מרגיש חופשי כמו פרפר וזה ממש לא מיותר אפילו שמחר הכל כבר ייגמר נשטוף במים והמציאות תישאר כתום וירוק כבר לא נראה וחיוך על הפנים כבר לא יימצא רוצה לשנות רוצה להינות אך עם מכחול זה לא יכול לקרות האנשים הם שמשנים האנשים הם שבאמת משפיעים"

nawa

New member
לכל המאוכזבים/ות !

"ועכשיו אחרי שהסופה חלפה אני יודע שלא אראה אותך יותר אני יודע שהכל נגמר ולא יחזור אני יודע שעליי לשכוח ולא לזכור אני יודע שצריך לפתוח דף חדש ולהמשיך לעבר המחר לעבר העתיד הלא נודע לעבר הזריחה הכתומה ועכשיו אחרי שהעננים התפזרו אני יודע שלא אשמע אותך יותר אני יודע שהכל חלף ולא ישוב אני יודע שאסור לי להביט לאחור אני יודע שצריך להתחיל מהתחלה ולחפש אהבה חדשה !" "ושוב אותן הפנים משתקפות במראה ושוב אותן הבעות הבעות של געגועים לאהובה לאחת ויחידה שהלכה ואיננה עוד חלום שהתנפץ והתרסק לרסיסים ושוב אותן הדמעות זולגות מעיניי דמעות של געגוע דמעות של פחד ואי וודאות דמעה אחר דמעה שכל אחת מזכירה לי אותה שוטף את פניי להתעורר מהחלום לחזור למציאות של היום יום הלכה ולא תשוב עוד ועליי להשלים עם המציאות הזאת לא עוד כאב ומרמור כי אם תקווה לחיים חיים של אושר ושמחה חיים של אהבה !"

למעלה