../images/Emo124.gif קצת חדשות. ../images/Emo44.gif
קריסטן קרוק היא צ'אן לי
קריסטן נבחרה לככב כצ'אן לי בסרט חדש "Street Fighter: Legend of Chun-Li" המבוסס על משחק וידאו ישן (אולי יש פה כאלה שזוכרים אותו, כמוני
). הצילומים צפויים להתחיל במרץ 2008 בתאילנד (מה שאומר שבטח עד אז היו צריכים לסיים לצלם את העונה ה-7 של סמולוויל, מה שאומר שאם השביתה לא נגמרת אוטוטו, ואז כן ינסו לחדש, עוד יכולות להיות להם בעיות עם הלו"ז של קריסטן). קצת מידע על הסרט (
ים לגבי הסרט) למעוניינים: - הסרט מתרכז בצ'אן לי. לא במיליון הדמויות האחרות שיש במשחק. - אמה של צ'אן לי מתה ועכשיו לצ'אן לי אין אף אחד. היא מחפשת גבר בשם ג'ן והוא זה שמספר לה שאביה למעשה עדיין חי והוא ביידים של ביסון (?). צ'אן לי מתאמנת עם ג'ן והופכת להיות מהירה יותר, חזקה יותר,היא... "לוחמת רחוב" (סטריט פייטרית
)! - הסרט הוא סרט נקמה פשוט וברור. יש בתסריט המון סצינות אקשן קונג פו טובות, אבל אין כדורי אש, לא פצצות כאלו ואחרות, וכדומה. פשוט וחלק - צ'אן לי במשימה למצוא את אביה ולהביס את ביסון.
אליסון מאק (קלואי) תופיע בסרט קצר חדש:
אליסון הכריזה בבלוג הרשמי שלה שהיא תפיק ותככב בסרט חדש (שהיוצרים שלו הם חברים שלה) בשם Alice & Huck. דרך האתר אליסון גם מגייסת כסף למימון הסרט, כמו כן, אפשר למצוא בו טריילר קצר. תקציר הסרט: A short film that explores desire and missed connections in a universe where it’s possible to try try again.
קלואי מגיעה לקומיקס
שנים דיברו על זה ועכשיו זה קורה - דמותה של קלואי מגיעה לקומיקס. מאט איידלסון, העורך של הקומיקס "סופרמן", מספר שדמותה של קלואי תהיה דומה אך באותו זמן גם שונה לקלואי של "סמולוויל". הקלואי של הקומיקס מבוססת על קלואי של הסידרה, כמובן, שואפת להיות עיתונאית ופחות או יותר בגילה של קלואי בסידרה. היא עדיין בת דודתה של לויס גם בקומיקס, אך מעבר לזאת, היא שונה מדמותה של קלואי בסידרה, היא צריכה להיות דמות ייחודית ולעמוד בזכות עצמה, מסביר מאט. הכותב קורט בוסייק מוסיף ומסביר שקלואי נכנסת בתפקיד הכתבת והבחורה מההאום טאון של קלארק. שני תפקידים שמיואשים כבר בצורה מבוססת בסידרת סופרמן ע"י לויס ולנה. לכן, קלואי צריכה ייחוד משלה. קלואי, כאמור, אינה בשכבת הגיל של קלארק ולנה כמו בסידרה, אלא אחות צעירה של מישהי שקלארק היה איתה בשכבה. היא המתמחה החדשה בדיילי פלאנט, "טרייה" מבית ספר לעיתונאות ובמשימה ליצור תדמית לעצמה. כך היא תהיה שונה מלויס ולנה ותעמוד בזכות עצמה. כמו כן, צוין כי היא לא תדע את סודו של קלארק ולא יהיו לה כוחות.
קצת ספוילרים לגבי השחקנים האורחים בהמשך העונה (הזהרו, חלק מהספוילרים ממש מפתיעים!):
- פרק 10 יסמן את חזרתו של ג'יימס מסטרס (הזכור לכולם מעונה 5, וכמובן כספייק ב"באפי קוטלת הערפדים") בתפקיד ברינאק (פרופסור מילטון פיין). לא ברור בדיוק עדיין לכמה פרקים הוא חוזר, אך פרק 10 (Persona) מאושר (ויש גם תמונות שלו כבר ברחבי הרשת) וככל הנראה גם פרק 15, בו נראה פלאשבקים מן העבר ובו תחזור גם... - ג'נביב טיג! כאמור, בפרק יהיו פלאשבקים ונראה גם גרסאות צעירות של אוליבר קווין, ג'ייסון טיג, רוברט קווין(אבא של אוליבר?) ועוד... אך חזרתה של ג'נביב עוד לא אושר סופית (בגדר שמועה). - בפרק 11, אוליבר קווין חוזר. והוא לא מספר זאת ישר ללויס. עוד לא ברור בכמה פרקים ישתתף ג'סטין הרטלי כחץ הירוק/אוליבר קווין מעבר לפרק הזה. - בפרק 14 חוזר לא אחר מאשר.... פיט רוס
פיט לא נראה מאז סוף עונה 3 שעזב את סמולוויל עם אימו. וככל הנראה, הוא חוזר שונה במקצת...