קצרים! תוכנית מספר 4!

SnoopyS*GirL

New member
../images/Emo124.gifקצרים! תוכנית מספר 4!../images/Emo124.gif

מה אתם עושים פה בכלל הא? אתם אמורים להכין את עצמכם נפשית ורגשית לזה שבעוד 10 דקות מתחילה התוכנית הכי מצחיקה שיש
אז צפייה מהנה ואל תשכחו לחזור לספר לנו איך היה! תגובות,הערוץ,ציטוטים,בדיחות רעיונות הקשורים לתוכנית מספר 4 של קצרים יש לשרשר להודעה זו(כל השאר בהודעות אחרות)

הייי אני חדש פה!

זאת פשוט התכנית הכי מצחיקה בטלוויזיה! יש לכם את הקטעים שלא נמצאים באתר שלהם? מה המערכון האהוב עליכם ? שלי זה או משבוע שעבר - "לא, אבא שלי הוא דוב פנדה..." או ה "התשמע קולי... התשמע קולי, רחוקי שלי... התשמע קולי... " הם פשוט קורעים אותי כל שבוע מחדש. כן ירבו.

amitooshacham

New member
הקטע הכי טוב אתמול לדעתי

היה השחיינית. קרן מור שיחקה מצוין ואני בכיתי מרוב צחוק. סך הכל הייתה תוכנית מצוינת, בערך ברמה של התוכנית הראשונה, והרבה יותר טובה מתוכניות 2,3.

SnoopyS*GirL

New member
מממ הקטע(ים) שהכי אהבתי

במסעדה, כולם כולם. קרן מור ענקית ענקית

vitamin P

New member
התוכנית אתמול הייתה ממש מצחיקה

לדעתי יותר מתוכנית 2 ו 3 בדיחות ממש קלילות ומצחיקותת הקטע האהוב עליי היה עם הפסנתרן
המחשב בתיקון אז אני כותב פה פחות...רק 4 אנשים כתבו פה?*-)

carmit4

New member
אני הכי אהבתי

את הזה עם הטניס שולחן ואת המורה שזרקו עליו הרבה דברים...חחחח

vitamin P

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

זה היה ממש ממש מצחיק כמה דברים זרקו עליו חחח אם הכסא היה פוגע בו
שהילדה ישבה בסוף לבד זה היה קצת צפוי אבל לא משנה זה היה ממש ממש ממש מצחיק עם הטניס שולחן זה הדבר הכי מעצבן שיש אתם מכירים את ההרגשה שאתם רוצים שמשהו יקרה באופן מיידי והוא לא קורה? בערך כמו לחכות לכדור מהאוויר
אחלה טריק

תופיסט

New member
ענק ענק.

היי, אני חדש דנדש בפורום הזה. במקרה מצאתי אותו, אחרי פרסום שהופיע בפורום שאני משוטט בו (ואתם יכולים לנחש לבד איזה
) אני החבר'ה בבסיס (עד מתי?!?), פשוט מכורים לתוכנית הסופר-דופר-אקסטרא אקסטרא-דאבל-מצחיקה הזאת. בקיצור, הקטע הכי מצחיק אתמול לטעמי, היה שריקי (הכוסית!) רבצה לה בנונשלנטיות על הספה חמושה בנעלי באולינג, וקראה לה עיתון, בעוד שיובל המלך מטיף לה כמה צריך להיות מפגרת כדי לשכוח להחליף את הנעליים, בעוד שהוא עם מגלשי סקי. זה היה קטע שולט לאללה, כמו כל התוכנית הזאת. הלינק של הפורום הזה נכנס למועדפים שלי. להת'.

shv2004g

New member
תוכנית מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

הקטע עם הפסנתרן והחזרות לתוכנית טלויזיה היו פשוט קורעים!

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif היה ענק!!!!!

אין הרבה מילים כדי לתאר אותם.. אז בקיצור ענקקקקקקקקקק!!!

למעלה