קטלוג מלצר

Rוני

New member
../images/Emo124.gif קטלוג מלצר

תזכורת אחרונה משתלת מלצר מוכנה למכור את הקטלוג לחברי פורום גינון במחיר של 70 ש"ח ובתוספת 7 ש"ח דמי משלוח למי שמעוניין. המחירים כוללים מ.ע.מ. מי שמעוניין מתבקש ליצור קשר עם נועה בטלפון 050-3570366 או במשרד 09-8627731 , נא לדבר ישירות עם נועה ולא להשאיר הודעות. נועה נמצאת במשך כל היום. מי שמתקשר נא לתת את פרטיו ואת פרטי כרטיס האשראי. הקטלוג יישלח לקראת סוף החודש. נותרו ימים ספורים המבצע יסתיים הסוף החודש. אפשר לסור למשתלה ולקנות במחיר המיוחד. תודה לאנשי מלצר על ההענות, על המשלוח ועל תשומת הלב. אתם מוזמנים להשתתף בפורום ולתרום מהידע העצום שלכם.

Rוני

New member
לדעתי זו אותה המהדורה

החדשה תצא בעוד כשנה וחצי כפי שהבנתי

oferessel

New member
../images/Emo51.gif

שימו
, שימו
נותרו עוד 6 (שישה) ימים לסוף המבצע

מדובר בקטלוג הקיים.

קטלוג חדש לא מתוכנן בשלב זה- כך נאמר לי השבוע במשתלה.

mstolar

New member
אף פעם לא היה לי קטלוג צמחים

מה מיוחד בזה של מלצר? האם יש שם עיצובים? אני מתכוון של גינות? האם יש הסבר על כל צמח? ובכלל, האם אפשר קצת לתאר ולספר עליו. אני לא אוהב לקנות משהו שאני לא צריך, במיוחד עם זה נייר.

סודA

New member
מדובר בקטלוג עשיר, כ- 260 עמודים

כריכה קשה + ספירלה מה שהופך אותו לנוח לדפדוף. מחולק לנושאים כמו: עונתיים חורף, כנ"ל קייץ, רב שנתיים, דגניים, שיחים ובני שיחים, מטפסים וצמחי תבלין וכו' אפשר לעשות בו חיפוש לפי אינדקס עברי או לועזי. בכל עמוד 3 צמחים, תמונה צבעונית יפה ולידה נתוני הצמח, אופן הצימוח ותנאי הגידול. קטלוג מעולה לטעמי ומומלץ מאוד.

קטלוג מלצר

אני גנן ומסתייע רבות בקטלוג הנ"ל שהושקעה בו עבודה של שנים,ולפי מיטב ידיעתי אין עוד בנמצא קטלוג שימושי שכזה שאף מחולק לפי עונתיים קיציים וחורפיים רב שנתיים נמוכים שיחים תבלינים ומטפסים.כלי עבודה נפלא ואכן המחיר זול במיוחד.

raya

Well-known member
קטלוג מלצר.. יש לי אותו (קבלתי מנועה ידידתי כאשר יצא). מה שרציתי להוסיף - אני רואה בהרבה משתלות שאני מגיעה אליהן, שמחזיקים שם את הקטלוג, למרות שהמשתלה אינה קונה שתילים ממלצר. מקור אינפורמציה מעולה להרבה סוגי צמחים. רעיה

קטלוג מקסים-

לגרגרנים בינינו זה בערך כמו לקרוא ספר אפייה /בישול! תמונות מפתות ונותנות השראה לקניות התכופות שם. (אם כי אף פעם אני לא ממש זוכר מה היו כוונותי המקוריות כשאני מגיע למלצר).

קוקולה2

New member
אני יכולה להזדהות

עם אובדן הכוונות המקוריות.... זה פשוט מדהים איך המשתלה הזו כל פעם מכניסה אותי לסחרור.

למעלה