קורות חיי

../images/Emo124.gifקורות חיי

זוכרת את ימימה ? היא עדין לא מוכנה, אבל תראי איך התקדמתי איתה נשאר לצבוע לה את איברי הפנים ואולי את הרגליים וכפות הידיים בצבע גוף. חברים, יאללה - להחמיא

רבקהבן

New member
../images/Emo68.gifwow ממש גברת מגונדרת...

כל הכבוד! על הסבלנות! לדעתי בהחלט לצבוע גוף!

anchi1512

New member
WOW ../images/Emo2.gif

מיכלי כל הכבוד
אהבתי במיוחד את הגוף, כל השיפולים והחיטובים, נראה מאוד אותנטי. ואיזו עבודת מפיות השקעת..... אין מילים. אני, באופן אישי, הייתי משאירה אותה בלבן, ומוסיפה גוונים מאוד מאוד בהירים לתווי הפנים (ממש בגדר רמזים של צבע). כמה שעות עבודה מושקעות בה? אה, ולגבי הריסים, ניתן למצוא בחלק מהחנויות ליצירה ואם לא תמצאי, תמיד אפשר לצייר... בקיצור WOW
ענת

תודה יקירתי../images/Emo24.gif

השיפולים בשמלה עשויים מחוט ברזל ועליו ליפפתי עיתונים. עם המפיות ישבתי היום כשעתיים ואולי יותר. תודה על ההמלצה לגבי הצבע והריסים. לגבי שעות העבודה, השקעתי בה כארבעה חודשים, בחוג שעתיים פעם בשבוע ובבית ולפעמים אני לוקחת אותה הביתה כדי לזרז את העניינים, כמו היום, אז גם עוד כמה שעות כשלוש פעמים בשבוע. בקיצור, לא מעט עבודה

anchi1512

New member
../images/Emo45.gif לכן שאלתי....

בהחלט רואים שהושקעו בה שעות רבות. ואגב, אם את בחוג, המורה שלך לא יודעת איפה רוכשים ציוד לראשים של בובות (עיניים, ריסים, פאות, כובעים וכו')?! בעבר (הרחוק) ייבאתי בעצמי מחו"ל מחנויות מדהימות ליצירה שהיו להן מחלקות שלמות לבובות עבודת יד. אבל עם השנים כבר ניתן היה להשיג הכל בארץ. כבר המון זמן שלא עשיתי מאומה בתחום היצירה, כך שאני קצת פחות מעודכנת מה נמכר בחנויות. והעיקר שתמשיכי ליהנות מעבודות ידייך המדהימות.

מאחר והמורה לא תל אביבי

אז הוא לא יודע על חנויות כאלה, אבל מחר אני אבדוק כי ממילא אני הולכת לחפש תחפושת לילד, אולי אמצא בחנויות לתחפושות. אני מזמינה אותך אלי, אולי תהיה לך השראה להמשיך ולעסוק ביצירה. אני פעם בשבוע רוקדת (ריקודי עם) ופעם בשבוע (בחוג) יוצרת. אין כמו זה, בשביל הנשמה.

היא מדהימה!!! אמרתי לך שאני

מקנאה בכישרון שלך. אצלי רק הראש מוכשר - הידיים ממש לא.

למעלה