קורא להחרמת התוכנית אם...(כנסו!)

../images/Emo124.gifקורא להחרמת התוכנית אם...(כנסו!)

אם שמעון אמסלם נשאר היום!!! כולנו מתגייסים להחרמת התוכנית!!! לא ייתכן שהוא ירקוד לצד זוגות כ"כ חזקים וטובים. וההתנהגות שלו ממש בתת רמה, לרוץ לנשק את אשתו ישר אחיר הריקוד...איכס!
רק אני רואה שהוא עושה שם שוק מהתוכנית??? אנשים עיוורים??? אני ממש שלא מבין את זה!!! מה יש לו מאפיה של אנשים שהוא משלם להם שישלחו לו סמס?! |לא יקום ולא יהיה! אני קורא לכולם לא להצביע לשמעון ומאשה ולא נחרים כולנו את התוכנית ונפסיק להצביע!!!

shay keran21

New member
אני מסכים..צבא שלם ממש מצביע לו..אני מקווה שה

ההפקה תשכיל ולמרות האסמסים תדיח אותו..לא ייתכן שיעיף זוגות חזקים..אם הוא ישאר עד הסוף,העונה תיחשב למגוחכת...אפילו אורלי רוקדת ברמה יותר גבוהה ממנו...ותאמינו לי שזה כבר לא עניין של גובה..פשוט אין לו את זה...

אי אפשר להדיח אותו

אם הוא מקבל הרבה SMSים כי אז זה יחשב לרמאות. ההצבעות זה מה שקובע ואין מה לעשות נגד זה מה גם שאין דרך אחרת להצביע מלבד SMSים או טלפון. אבל חבר'ה מכאן ועד ללהחרים את התוכנית זה קיצוני מידי התוכנית והפקתה לא אשמה שלX יש יותר אוהדים מY.

shay keran21

New member
../images/Emo45.gif את צודקת לצערי.הוא רק יהפך לבדיחה בעיני

בכיף שלו...רואים שהוא מתנהג כמו מאפיונר ויש לו קשרים..הוא בהחלט נראה מאיים..לא הייתי רוצה להיתקל בו..

איזה מאפיונר מה פתאום?!

הוא לא מסוגל לפגוע באף אחד העניין איתו שהוא היה כוכב כדורסל של הפועל ת"א ואוהדי הקבוצה שומרים לו אמונים ומסמסים לו זה כל הסיפור.

פולספגן

New member
ולשים תוכנית שלמה על אייל גולן כאשר התוכנית

אמורה להיות ריקודים סלוניים?

למעלה