קוץ!!!!!!!! מ-ש-ע-מ-ם ל-י נ-ו-ר-א!!!! תעשה משהו!!!!
P *pank New member 15/9/02 #1 ../images/Emo124.gif קוץ!!!!!!!! מ-ש-ע-מ-ם ל-י נ-ו-ר-א!!!! תעשה משהו!!!!
P *pank New member 15/9/02 #3 משהו משהו ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif זה עבד בדיוק לחמש דקות עוד פעם משעמם לי
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 15/9/02 #4 טוב../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif טוב,מה שאת צריכה זה ספק ריגושים אוטומטי על בטריות הנשיקה שלי-אחת מספיקה לימים ולך-רק לחמש דקות ?
טוב../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif טוב,מה שאת צריכה זה ספק ריגושים אוטומטי על בטריות הנשיקה שלי-אחת מספיקה לימים ולך-רק לחמש דקות ?
P *pank New member 16/9/02 #6 ../images/Emo58.gif קוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני דורשת יחס תעזוב כבר את המקרר ובוא הנה מיד
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 16/9/02 #7 הלו..רגע..../images/Emo9.gif אני לא יכול הכל עם פה פתוח קודם תסתמי לי אותו עם משהו,חוץ מאוכל..
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 16/9/02 #9 ומה אחרי זה ?../images/Emo8.gif בחיי,יותר קל לחלוב פרה מלהוציא ממך..גניחה..
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 16/9/02 #13 טעות../images/Emo9.gif מהיובש-אילו היו חריקות לא גניחות.. אני יודע,שכפולניה קשה לך להבחין בין השתים