קומיקס

גורבש

New member
../images/Emo124.gif קומיקס ../images/Emo124.gif

המוציאים לאור של הקומיקס הישראלי "ארינאה" מודיעים שבקניון שער ראשון ביום שישי הקרוב, מ-10:00 עד 14:30, יעמוד דוכן של ההוצאה לאור בהשתתפות היוצרים של "ארינאה".

snift

New member
מסתבר

שבנוסף לארינאה, יהיה מגוון חוברות וספרים מז´אנרים שונים, כולל מתחום המד"ב ופנטזיה.

backdoorslam

New member
מדובר בתחנה החדשה שנמצאת ב

ברח' ההסתדרות, ליד מחלף גן רווה

backdoorslam

New member
מצויין!

אחלה. אני בדיוק מסיים ללמוד שם בשעה 14:00! אתם אומרים שיש גם מד"ב? טוב, נראה.. מישהו מיכם הולך להיות שם ב-14:00?

רמץ

New member
את לא הולכת לשום מימדיון!

כבר דיברנו על זה... עזוב אותך מקומיקסים. מה עם Exalted??
|כוכב|

backdoorslam

New member
אפרופו קומיקס

לא מזמן קיבלתי עותק של "Perludes and nocturnes" של גיימן. במילה אחת: אכזבה. אמנם הוא מגניב ומקורי, אבל חסר לו בשר. Watchmen נשאר בעיני הקומיקס הטוב ביותר בעולם - יצירת מופת מדהימה. אם מישהו מעוניין לקרא אותו, אני יכול להשאיל אותו, בהנחה שישמר. ראו אותי כמיסיונר בעניין הזה.

backdoorslam

New member
שאלה מצויינת!

watchmen הוא שמו של ספר קומיקס, עבה למדי, אשר נכתב בידי דייב גיבונס ואלן מור. הגרפיקה והעריכה המדהימה של גיבונס עושה שימוש מקסימלי במדיית הקומיקס - קשה להסביר זאת במילים. הקומיקס הוא מעט מיושן, אמצע שנות השמונים. ישנם המבקרים אותו וטונים שהוא אינו עומד במבחן הזמן והגרפיקה נראת מיושנת. לדעתי, הקומיקס לוכד את שנות השמונים בגרפיקה ה"מיושנת" - הוא עוסק בשנים אלו ובתקופה זו. קצת על העלילה. watchmen עוסק באנשים שפרשו מחייהם הרוטינים אל ההרפתקה של "גיבורים מחופשים", הקומיקס מראה את הסופר-גיבורים, כביכול, כאנשים רגילים, הם אינם טובים באופן מובהק: ישנם ניאו-נאצים, הומואים, קומוניסטים, אנסים וכו'. כל זה קורה על רקע היסטוריה חלופית של שנות השמונים, שבה אותם חבורה ותיקה של סופר-גיבורים נרדפת על ידי כוח חדש ולא מוכר. הסיפור מורכב מכמה שכבות עבות ומקבילות של עלילות, שהן עצמן מיוצגות באמצעים פנטסטיים מבחינת הז'אנר. כפי שאמרתי, אם אתה מעוניין, אני מוכן להשאיל לך אותו. בכיף. בשביל מה אנחנו פה?

ספר?

אתה בטוח שזה לא יצא קודם בחוברות? (יש מעט מאד Graphic Novels שאינם אוסף של חוברות) בכל מקרה נדמה לי שיש לי את זה כבר, ובפורמט שמאפשר לי להשאיל לכל מי שרוצה מבלי לחשוש.

אני חייב להיות בטוח

אז אם לא אכפת לך לאמת את המידע...
Writer: Alan Moore Illustrator/Letterer: Dave Gibbons Colorist: John Higgins Editor: Len Wein Designer: Richard Bruning​

למעלה