קומו כבר

b a b y s

New member
../images/Emo124.gifקומו כבר

זקנים, עצלנים וסתם פרזיטים שכצותכם, עוד יום עמל התחיל, יאללה, לפתוח עיניים, לשפשף, ולהתעורר, הגיע בוקר!!! שיהיה לנו יום נפלא

אנקדוטה

יכול להיות שפיתחתי בחילה, פשוטו כמשמעו, מהרעש של השעון המעורר שלי? ואת שם, תרגיעי עם הרעש לפחות עוד שעה וחצי, עד שאני אתעורר... יאללה, עפתי לעבודה.

b a b y s

New member
לא רוצה ולא רוצה../images/Emo3.gif

נה נה ונה נה.... |בייביס עוד שיכורה מהלילה|

זאת הקנאה האנושית

של האנשים המשכימים קום, שלא יכולים לחשוב ושלא לדבר על לראות אנשים אחרים שישנים שנת ישרים בזמן שהם כבר מזמן על הרגליים אני יודעת..... גם אני קמה כל יום בשש לעבודה

אני פשוט לא מתעורר...

לפני כמה ימים הגעתי לעבודה אחרי שבע שעות שינה, ומישהו אמר לי "בואנה, העיניים שלך מפוצצות לגמרי, שוב לא ישנת?"... צריך זמן להתאושש. וכן, ברור שאני מקנא :)

b a b y s

New member
במה אתה מקנא מליס?

באתה יודע כמה קשה ללכת לישון כל יום בחמש בבוקר ולקום בחמש בערב? ואתה בכלל יכול לתאר לעצמך כמה קשה לי בימים שיכולה להמשיך לישון עד שש?!? פשוט עינוי...
|בייביס מנסה להחליט אם היא
או
|

הממ

רוצה קצת חומצה עם המלח הזה על הפצעים שלי? כן כן, גם היום... 4 הצעות לצאת קיבלתי אתמול. 4. נאלצתי להשאר בבית.

b a b y s

New member
אפשר גם חומצה?

וזה לא היה רק מלח, היה פה גם לימון, מה, לא הרגשת?!? נו, טוף, פעם הבאה מבטיחה להשתדל יותר.... כנראה שאני בכל זאת
ולא
, נכון?

../images/Emo68.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo193.gif

ב-11:00 ע"וד פרי נבוטני יענה על שאלות הגולשים בנושא קבלת ויזה לחו"ל. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום לומדים בחו"ל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=711&msgid=70959354
הערב ב-17:30 הלגה רקאנטי ,קוסמטיקאית פרא רפואית תתארח לייב בבלוג TV ותענה לשאלות הגולשים בנושאי כתמים בעור, קמטים, אנטי אייג´ינג, שחורים, אקנה, טיפול בעור יבש בחורף וכו'. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום יופי וטיפוח אישי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=591&msgid=71000636

בוקר אור לכולם../images/Emo42.gif

מצטערת על ההעלמות, מחלה משותפת שלי ושל המחשב (מי אמר שאנחנו מחוברים מדי
) מנעה ממני להיות כאן. מקווה עם ההחלמה לחזור בכוחות מחודשים. צהריים טובים לכולם

למעלה