אוהבת ומכבדת את השבת וחגי ישראל בדרכי שלי. חופש הבחירה ניתנת לכול אדם ורצוי ללא כפיה. שבת שלום
ש שנטו New member 19/5/06 #38 אוהבת ומכבדת את השבת וחגי ישראל בדרכי שלי. חופש הבחירה ניתנת לכול אדם ורצוי ללא כפיה. שבת שלום
ב באדולינה בסגול New member 19/5/06 #42 אפשר יותר פרטים בבקשה? המיקום המדויק, לא מכירה כל כך את החוף איך בדיוק מוצאים אתכם שם?
ש שגית המקורית New member 19/5/06 #45 אז היום תל ברוך... ומה מחר??? אגב תל ברוך, בדשא, איפה שהיינו בפעם האחרונה?
מ מזל חי New member 19/5/06 #48 כבד לי בראש שהתחלתי להתבדח משטויות בחיי.. אין סיכוי היום מתוקה נשארו לי כמה דקות ללגום מהקפה להתקלח להדליק נרות ולהתחיל לנוח סוף סוף תעשו חיים
כבד לי בראש שהתחלתי להתבדח משטויות בחיי.. אין סיכוי היום מתוקה נשארו לי כמה דקות ללגום מהקפה להתקלח להדליק נרות ולהתחיל לנוח סוף סוף תעשו חיים
מ מזל חי New member 19/5/06 #50 ../images/Emo10.gif מחר? כן גם מחר אני עובדת אוף איתי באמת בטח עוד יהיה שבוע הבא
ש שגית המקורית New member 19/5/06 #51 אבל... שבת יוצאת מאוחר, ככה שתצליחי להגיע... בכל מקרה קבענו לשבוע הבא.
מ מזל חי New member 19/5/06 #52 תשמעי ממוש את צריכה להסביר לי לאט כי אני לא ממש קוראת מהר לאחרונה כאן היום קבעתם קבלת שבת בדיוק שהתחלתי לחלום שיש לי קצת שבת מחר ? מה כבר יש שוב מחר? ושבוע הבא..אמממממממממממ אלוהים כביררררררררר
תשמעי ממוש את צריכה להסביר לי לאט כי אני לא ממש קוראת מהר לאחרונה כאן היום קבעתם קבלת שבת בדיוק שהתחלתי לחלום שיש לי קצת שבת מחר ? מה כבר יש שוב מחר? ושבוע הבא..אמממממממממממ אלוהים כביררררררררר
ש שגית המקורית New member 19/5/06 #53 שבת ילדים, או לא שבת ילדים? מה זה משנה מה עושים מחר העיקר שעוש0ים משהו... טוב חייבת לרדת למטה באו לאסוף אותי שבת שלום
שבת ילדים, או לא שבת ילדים? מה זה משנה מה עושים מחר העיקר שעוש0ים משהו... טוב חייבת לרדת למטה באו לאסוף אותי שבת שלום