קאסי..קאסי איה את? השמיעי קול... מה קורה? עדכונים בבקשה!
G g u r a New member 23/5/05 #1 ../images/Emo124.gif קאסי..קאסי איה את? השמיעי קול... מה קורה? עדכונים בבקשה!
G g u r a New member 23/5/05 #4 עכשיו אני דואגת ((פולניה 8 -{ )) מקווה שאת מרגישה טוב והכל בסדר אצלך. ושיש לך חדשות טובות
ב באדי תות New member 23/5/05 #5 קאסי, כבר בוקר כבר נהיה בוקר וקאסי לא הגיבה מקווה שהכל בסדר אצלה באדי
נ ניקוי ראש New member 23/5/05 #6 גורל'ה איך היה בטבריה בטח סיפרת ולא הייתי פה ספרי ספרי איך היה? אני ביום חמישי באילת מחכה ומצפה.
ק ק א ס י ו פ א ה New member 23/5/05 #7 אני כאן ../images/Emo13.gif אבל בלי בשורות משמחות עוד לא הגיע היום שלי...
G g u r a New member 23/5/05 #8 היי קאסי ../images/Emo24.gif התגעגנו../images/Emo23.gif מצטערת בשבילך שזה לא הצליח... התאוששת קצת מהצננת? מרגישה יותר טוב? גם "יומך" יגיע, ותמצאי את מקומך ...
היי קאסי ../images/Emo24.gif התגעגנו../images/Emo23.gif מצטערת בשבילך שזה לא הצליח... התאוששת קצת מהצננת? מרגישה יותר טוב? גם "יומך" יגיע, ותמצאי את מקומך ...
ק ק א ס י ו פ א ה New member 23/5/05 #9 זה לא בדיוק לא הצליח עברתי עוד שלב וההתרשמות שלי שעשיתי רושם טוב. אבל הדרך עוד ארוכה. ואני בשלבי התאוששות מההצטננות. איך היה בטבריה ????
זה לא בדיוק לא הצליח עברתי עוד שלב וההתרשמות שלי שעשיתי רושם טוב. אבל הדרך עוד ארוכה. ואני בשלבי התאוששות מההצטננות. איך היה בטבריה ????