ציצי!!

• פותח הנושא chti
  • פורסם בתאריך

chti

New member
../images/Emo124.gifציצי!!

את זה כבר ראית? קשה לי להאמין שהם יגיעו לארוויזיון, אבל לך תדע. ואם אנחנו כבר בנושא- למקרה ואתם עוד לא מכירים: philippe katerine

bulllli

New member
מותר להתערב?

איזה מגניבים הצרפתים האלה! אני בעד ה ג'אדור הזה. פריזורת צביקה פיק אבל עדכני ונימוח כמו קרואסון. יאללה בכיף!

chti

New member
מזתומרת מותר?

מן הראוי! מה שכן הרגת אותי עם ההשוואות שלך- צביקה פיק, נימוח כמו קרואסון. הבן אדם מחזיק אוסף של הצואה שלו- לא ממש נראה לי שזה עומד בקטגוריה של פיק (וגם אם כן- מה שלבסוף לא ממש יפתיע אותי- ההבדל הוא שקתרין מתהדר בעובדה הזו!); מכאן גם די קל לפסול את עניין הקרואסון. למרות שאם ניקח בחשבון את מה שאמרתי מקודם, נימוח אולי יכול להשתלב... האמת, אם כבר אז הייתי מכניס אותו לקטגוריה של דיוויין. טראשי, דוחה, מצחיק ובעיקר מערער הרבה נורמות חברתיות (לפחות אצלנו בצרפת).

bulllli

New member
מי זה בכלל?

אני רואה שמח אצלכם, לא יבש כמו בגרמניה... יש קצת היסטוריה על הזמר הזה? ואכן נימוח מתאים גם כאן, בעיקר אם דרכת על האוסף שלו...

chti

New member
יש ויש

אתר מאד מצחיק שלו, אבל כולו בצרפתית. עד כמה שידוע לי הוא לא ממש מוכר מחוץ לצרפת, אבל אולי אני טועה. מה שכן, הוא הופיע פעם ביורוטראש (ערוץ 4 הבריטי). חיפוש קצר בגוגל האנגלי מאושש את חששותי שהוא לא ממש מוכר.

bulllli

New member
בררתי עם כמה חברים גרמניים

והתופעה מוכרת פה אבל גם לא אצל כולם. בכל אופן טוב להכיר עוד יצורים שעושים שמח. זה חסר מאוד בעולם! אולי במקום להחליף מתכונים כל אחד יביא את הביזאר שמצליח בארצו?

chti

New member
אני עשיתי את שלי

אבל אני עוד לא יכול ללכת (או שמא לא הייתי צריך בכלל לבוא- או יותר נכון להתפרץ ככה). מה גם שכושי זה לא ממש אני (מה שזה לא אומר). קל להציע, אבל קשה לבצע, הא? קדימה- אני אשמח לשמוע ולראות מה הוא הביזאר הגרמני שמצליח לרצות אותך בימים טרופים אלה...

bulllli

New member
לצערי טרם נתקלתי.

כפי שנאמר הם קצת יבשושיים מאז ג'ינגס חאן...

ro99

New member
הופעה ביורוטראש אינה הכרה...

יורוטראש ותכניות דומות תמיד יוצאות מנקודת המוצא של: תראו כמה ה-Continentals חסרי טעם במוזיקה/תחכום/חוש הומור... זה בקטע של לצחוק עליהם, לא איתם. אז זה מקבל סטטוס של קוריוז ולא יותר. ואפילו אם אתה רואה presenters צרפתים, הם צרפתים שמעורים היטב בתרבות האנגלית ומבינים לגמרי שהבדיחה היא הצרפתים עצמם. שווי הערך של פיליפ האנגלים הם שונים מאוד: יש מסורת של קאמפ מאוד מושרשת בתרבות הפופולרית האנגלית והיא בדרך כלל מלווה בהומור מאוד knowing and witty (שזה נכון למעשה גם להרבה מהקאמפ האמריקאי). אני לא אובייקטיבית פה, בגלל שאני גדלתי עמוק בתוך התרבות האנגלית, כך שקשה לי להאמין שיכולת השיפוט שלי לגמרי לא מוטה לכוון האנגלי. אני מסכימה לחלוטין למשל עם הקונצנזוס האנגלי שמוזיקה פופולרית אירופאית/קונטיננטלית היא מזעזעת (למעט להקה אחת או שתיים מבלגיה), רושם שרק התחזק לאחר שנים של חיים בהולנד שבה אני חשופה למכל הבא ליד מרחבי אירופה. את ההומור הצרפתי בחיי לא הצלחתי לקלוט (ובעיני אפילו שילוב שתי המילים בביטוי אחד הוא a contradiction in terms) - יש לי עדיין טראומת נעורים מז'אק טאטי והעאלק קומדיות שלו... ובכך אני לא מנסה להראות שאני צודקת והם לא, אלא שהתרבות שבה אנחנו שקועים ושהכי מדברת אלינו משפיעה עלינו ללא תקנה, אצל כמה מאיתנו פחות ואצל כמה יותר, אבל תמיד משפיעה. אז אל תחפש מחוץ לצרפת, ובמיוחד לא באנגליה... ובאמריקה? שם הוא בטח סתם עוד cheese eating surrender monkey אחד!

ciccio

New member
אולי זה הפוך?

אני נוטה לחשוב שדווקא גם בריטניה וגם ארהב חייות כמו איים, ושקועות וסגורות בעולמן ותרבותן בלי התערבויות חלילה במחוץ. אלא אם כן כמו שאת הראית תכניות כמו יורוטראש אומרות בעצם " פחחחח תראו את האהבלים האלו ממה הם מתלהבים"... נכון שזו הכללה, אבל זה הכללה של רוב... מדהימה אותי אפילו יותר האטימות האמריקאית, וזה חותך בכל כך הרבה תחומים מאומנות ועד פוליטיקה יש לזה דפוס זהה, והעובדה שעדיין זו האומה העשירה וחזקה בעולם היא מרשה לעצמה להיות הבריון השכונתי... אופס גלשתי לפוליטיקה...אגב לפני למעלה ממאה שנה לבריטים הייתה פריבילגיה דומה. בכל אופן הומור, וז'אק טאטי... אל תקחי את הדברים פשוט כמשמעותן, בתקופת פוסט מלחה"ע השנייה ותקופת הבום הכלכלי האירופאי, יש לסרטים שלו המון משמעות וביקורת על העולם וצרפת של אותה תקופה. שלא יובן לא נכון, גם בתרבויות האי יש טוב, אבל חוסר הנכונות לקבל את האחר לי לפעמים מפריע. ובאותו נושא עשיתם לי חשק לעוד פיבאויזיון !!! ולראייה אסטרולוגית, היום בישראל קדם ארוויזיון ומחר מתחיל סן רמו... שבתאי באופק, צדק בבית השביעי ונשים ממאדים.

ro99

New member
בדיוק היום דברנו על סן רמו! ../images/Emo68.gif

העלינו נשכחות... הראייה שלך של בריטניה די מדוייקת. אמא שלי זוכרת כותרת מהעיתון של פעם, לאחר ערפל סמיך במיוחד בתעלת למאנש: Europe cut off. זה פחות או יותר מסכם את המנטליות הכללית שם.

ciccio

New member
mon dieu

what is he doing there?, its the first time i've seen it, they look awsome like the synchronized swimmer i always dreamed of being. there is some horrible drag denmark is sending, but eurovision is too low tech for french trash. patati et patata!​

chti

New member
אויש תבורך מותק!

ואני חשבתי שאני היחידי שחלם להיות שחיין אומנותי בעל שם עולמי. ופטטי ופטטה גם לך!

ciccio

New member
הו הנני השפת העבדים

לצערי הרב במיוחד אני לא מבין את השירים של קתרין, רק קצת מפה וקצת משם, חבל, כי זה נשמע לי הזוי... ואם אתה לא היית מספר לי על מארי לה פן, איך הייתי עולה על זה?

odedee

New member
אלו? זה רדיו?

אני צריך הסברים בגוף הסרט. לא הבנתי כלום: לא את המילים ולא את העלילה... וכרגיל, תמיד שמחים לארח פה את פיב"א

gezellig

New member
מה זה הקקה הזה?

שטי, תוריד את זה מהר! כבר הרסת לי את היום בחמש דקות!

למעלה