ציטוט השבוע

avorly

New member
../images/Emo124.gif ציטוט השבוע

נשלח אלי במייל: Politicians are the same all over. They promise to build a bridge even where there is no river. - Nikita Khrushchev

LCA

New member
שלי :

נשלח אליי במייל: "כבועות הסבון" כבועות הסבון, כך בני האדם, עם טיפת רוח וחומר נוצרים המה, ובהבזק נעלמים.

גם לי יש ציטוט

שמעתי השבוע ברדיו, אני חושבת שהגרפולוג המפורסם שיש לו תוכניות ברדיו אמר את זה: "על הר געש לא צומח כלום" הוא התכוון בזה בתשובה לבחורה שאמרה שכאשר היא פוגשת בחור שמוצא חן בעינייה אז היא מתנהגת בצורה לא טובה והכל נהרס נכון נחמד? וזה מזכיר לי משהוא , שלדעתי כאשר יש בעיות כניסה להריון או בעיות בתקופת ההריון אז זה בגלל חוסר אושר ושלווה בין בני זוג או אושר פנימי של אחד מהם, ולכן עדיף שאצלהם לא יצמח דבר (עד שלא יתקנו את האושר) , כי אם בכוח מצמיחים דבר (תינוק) במקום שיש בו הר געש פעיל עם לבה ובלאגאנים אז זה לא יהיה טוב

משעשע..אבל לגבי בעיות כניסה להריון,

יעידו מס' חברים מפה שהתאוריה לא מדוייקת והסיבות כה רבות ושונות. לא סתם אומרים גוף נפש..

avorly

New member
רויטל,

מקסים
אהבתי
לגבי בעיות הריון - לא ממש מסכימה. יכולות להיות עוד המון סיבות אחרות.......... שונות ומשונות...........

harduf9

New member
אומרים ש

מאחורי כל גבר מצליח עומדת אשה חזקה. ואני מוסיף שמאחורי אשה חזקה עומד גבר אוהב ותומך ומאחורי גבר אוהב ותומך עומדת אשה שיודעת לקבל ולתת ומאחורי כל אשה שיודעת לקבל ולתת עומד גבר שגם הוא יודע לקבל ולתת, ולכן דע/י לתת ולקבל, לקבל ולתת. בברכת בריאות שלמה גיא הרדוף

harduf9

New member
תודה, אני מבקר בעיקר שקט בעיקר

מחוסר בזמן. אך תמיד כאן. בברכת בריאות שלמה גיא הרדוף

avorly

New member
גיא,

גם כשאין זמן (והנושא מוכר לי לאחרונה..........
) נחמד שתבקר מידי פעם.

למעלה