ציטוט השבוע-

avorly

New member
../images/Emo124.gifציטוט השבוע-

ברוח השנה החדשה שתבוא עלינו להרבה טובה: "שנה חדשה בדרך ופני אל העתיד עוד מעט יתקעו בשופרות אלוהים ישמע ולי יהיה מה להגיד אני לא דתי אבל באל מאמין בדרכי אלוהים מקשיב לתפילתו של ילד האר דרכנו, אור עינינו, סלח לי אם טעינו אין אדם מושלם הופר השקט הרבה אי צדק יש על פני האדמה" מילים: מיכה שיטרית, לחן: ארכדי דוכין, מושר על-ידי שלומי שבת שתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת, שנת בריאות, שנת אושר, שנת שמחה ופרנסה טובה

vca

New member
לי יש שניים, בכל זאת שנה חדשה ..

There is nothing more unequal than the equal treatment of unequal people. Thomas Jefferson וגם משל יעקב גלעד: וזה עולם יפה ממש וזה מזרח תיכון חדש וזוהי יפו תל אביב זה רק שבוע לא רגוע מסביב וזאת בועה מאוד קטנה וזה אני וזה אתה זה לא זהב זה סתם נוצץ וזאת בועה שאם תיגע היא תתפוצץ. ואלה הם חיינו בזמן האחרון יכול להיות יותר טוב יכול לבוא אסון ערב טוב יאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא וזה רובה זה מצלמה זה מצטלם כמו מלחמה וזה נשמע כמו יריות ואין כמו יפו בלילות זה לא האש זה הגפרור זה לא מקטרת זה ציור וזה אתה וזה אני וחבל שיום ראשון זה לא שני ואלה הם חיינו בזמן האחרון יכול להיות יותר טוב יכול לבוא אסון ערב טוב יאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא אם סופה היא שיר של רוח איזו מנגינה יש לתקווה איך קוראים לאהבה שלי לאהבה שלך ערב טוב ייאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא וזה הסתיו וזה עצוב וזה הבית זה הכלוב זה לא סיגריה ראשונה זה בטח לא סיגריה אחרונה זה מכונת המחשבות שלא הצלחתי לכבות וזה אני וזה אתה זה הביחד שהיה כלא היה ואלה הם חיינו בזמן האחרון יכול להיות יותר טוב יכול לבוא אסון ערב טוב יאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא אם סופה היא שיר של רוח איזו מנגינה יש לתקווה איך קוראים לאהבה שלי לאהבה שלך ערב טוב ייאוש ולילה טוב תקווה מי הבא בתור ומי בתור הבא הולכת להיות אחלה שנה. בחיי.

vca

New member
מסכים. יש אופטימיות ורגשות טובים

אחרי קיץ מתון ורגוע, יחסית לשנים קודמות, מגיע סתיו מעט מוקדם מהרגיל ונותן הרגעות לאוכלוסיה. ההרגשה שלי, ואלי זו תקוה, כי הסתיו יימשך זמן רב השנה ולא רק שלושה שבועות כרגיל. משיחות עם אנשים רבים יש אופטימיות והמון התחלות חדשות לרבים מהסובבים אותי. בריאות שלמה ואחלה שנה.

vca

New member
הנה הטקסט מהקובץ

חיפוש הדרך בחודש אלול, כשהבריות מכינים את לבם לקראת יום הדין, היה רבי חיים רגיל לספר מעשיות בניגון שהיה מעורר כל אדם לתשובה. פעם אחת סיפר: "איש תעה במעמקי היער, כעבור זמן תעה שם אדם אחר ופגש את הראשון. בלי לדעת מה ארע לו לזה, שאל אותו באיזה דרך אפשר לצאת מן היער. דבר זה איני יודע, השיב הראשון, אבל יכול אני להראות לך את הדרכים המוליכות עוד יותר לתוך הסבך, ואחרי כן נלך יחד לחפש את הדרך". "רבותי" סיים הרבי את סיפורו "נחפש את הדרך החדשה"(אור הגנוז למ. בובר, ח"ב)

למעלה