ציטוטים

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
../images/Emo124.gif ציטוטים

טוב, אני בבית עד יום שני אז החלטתי לתת משחקון ציטוטים קטן משירים קצת פחות מושמעים מהפן הקצת יותר אלטרנטיבי של המוזיקה היום.
1. "I wanna go to heaven, never been there before" 2. "No need for me to wait - because I wanna" 3. "We get these pills to swallow" 4. "When we touch, when we kiss"​
זהו. 4 ציטוטים אבל אני מאמין שזה לא הכי קל כי השירים קצת פחות מוכרים, אבל זה אפשרי... בהצלחה

n u t

New member
שלושת הראשונים!

Death In Vegas-Scorpio Rising Hate to say I told you so- The Hives Queens Of The Stone Age - No One Knows אחלה שירים דרך אגב...

naps

New member
מוריד את הכובע! ../images/Emo150.gif

לא האמנתי שמישהו אחד (או אחת במקרה הזה אבל לא חשוב) יפתור שלושה מהארבעה.... בכל זאת, יש עוד אחד. דווקא הוא פחות קשה קצת נראה לי. לעבודה...

naps

New member
ואגב.....

קניתי אתמול את הדיסק של death in vegas והוא קצת מעורפל אבל אני אהבתי. אל תצפו אבל לאלבום שלם של שירים כמו scorpio rising כי שאר האלבום יותר אלקטרוני.

naps

New member
היי היי גם את.

ומה קורה עם השיר האחרון?

naps

New member
תשובה תשובה....

אני לא יודע אם אני עוד אהיה פה אז אני לא רוצה להשאיר אתכם בלי תשובה.... השיר הוא Danger! High voltage. הוא של להקה\הרכב (לא יודע בדיוק מה הם) שנקראים electric six. עד לא מזמן הם היו מוכרים בשם אחר שאני לא זוכר כרגע ולמיטב הבנתי הם נשארו אותם אנשים בדיוק ככה ששינוי השם תמוהה משהו... זהו. שלושה שבועות טובים לכולם.

למעלה